Mc værksted til salg på sjælland

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Værksted med inventar inkl lejekontrakt

200 kvadratmeter motorcykelvirksomhed inkl autoværksted til salg,

Komplet udstyr i form af 2 dækapparater, afbalanceringsapperat, autolift, 2 x mc lifte og nyt værktøj hele vejen rundt samt testudstyr til biler og MC, masser af nye reservedele i medfølgende lager. Alt i olier og meget mere. Godt kundegrundlag, fin startpakke til vedkommende som vil starte en fin virksomhed op. Vi sætter dig ind i alle de ting du behøver at vide og får brug for til at starte op. Varelager for 350000 kr betales + prisen for inventaret på 400000 kr.

Arbejdsbil kan overtages for 60000 kr - en Jeep Grand Cherokee på gule plader samt trailer for 16000 kr.

Prisen for virksomheden er til en sommerpris på kr. Husleje pt i 2024 er på 7800 inkl moms kr (Meget billigt), forvent dog en årlig huslejestigning på 3 procent i april. Skal firmanavnet overtages, så forlanger vi merpris.

Leje kontrakt overtages og alt det indvendige købes inden overtagelse. Toilet/bad/kontor og lille lager er på lejemålet. Pænt og rent inden overtagelse.

Tremmer på alle ruder og døre. Beliggenheden er i Solrød. EL-tavle er udvidet med automatsikringer. Virksomheden ligger på en trafikeret vej mellem Roskilde og Køge. (Hovedvej 6). Lokalerne opvarmes med ny installeret varmepumpe.

For mere information kan jeg kontaktes gennem annoncen.

Økonomiske nøgletal

Husleje ca 7800kr inkl vand. (Pris 2024)
Mht varme, er der varmepumpe.
Løsøresforsikring til ca 4400 kr om året.

Resevedelsforbrug afhænger af hvor meget du sælger. Forsikringsportal hos AD Danmark koster 1500 kr om året til formidling af forsikringsskader, et domæne ligger på ca 2400 kr om året, strøm koster mellem 550-1600 kr om måneden afhængig af hvor meget du bruger. Vi opsiger med 3 måneders varsel.

Produktet

Vi laver motorcykler, i form af forsikringsskader, servicering og reparation. Hovedsagligt japanske motorcykler.

Markedsføringskanaler

Vi har en Facebook-profil samt en hjemmeside og masser af gode anmeldelser. Domænet kan overtages mod merpris.

Omkostninger

Varerlager haves, eget kontor (Egne lokaler) Værksted og udstilling - 2 mc lifte, 1 autolift, 2 dækapparater, 1 afbalanceringsapparat og helt nyt Air-con servicestation. 20T presse, kemiskab med div produkter, vaskebar, fejemaskine, rengøringsmaskine, og rigtig meget håndværktøj til tommer-mål og millimeter-mål. Der er også vandpoleringsapperat med, som er købt i 2023.

Varelager på 340.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Kan læses på hjemmesiden via www.salarmc.dk under firmaprofil.

Markedet

Vores omsætning stiger for hvert år. Vi overgår konkurenterne som er i nabobyen Køge.

Svagheder/udfordringer

Svagheden kan være at kunder forventer at alt laves sort, men dette gør vi os ikke i. Her sætter vi fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

Stærke sider

Ærlighed overfor kunderne er vejen frem. Hold fast i dine kunder ved at vedvare kvaliteten i arbejdet. (Servicemindedhed)

Strategi

Markedsføring på nettet er vigtigt, og give kunderne respons samt loyalitetsrabatter.

Vision

Udsigterne er gode og vi vil opnå at blive større, hvilket vi har god chance for pga beliggenheden og det kundegrundlag vi har I Solrød.

Ideel køber

Den ideelle køber er ham/hende der tør at satse sin fritid og alt hvad vedkommende har I hænderne for at kaste sig ud i et godt fundament af en virksomhed. En som skal påregne 50-60 timer om ugen. Personen skal være handlestærk, have gå-på-mod og kunne varetage div regnskaber og kunder udover det daglige arbejde. Køber skal være villig til at betale prisen det koster for opstart. Prisen for virksomheden er 400000 kr. Prisen for overtagelse af domæner/firmanavn/div aftaler koster 250.000 kr.

Opstartshjælp

Prisen for virksomheden er 400000 kr inkl fri rådgivning i form af tlf support i 3 måneder. Fysisk tilstedeværelse 4 gange om måneden gives i én måned gratis efter overtagelse. Ejer bliver ikke i virksomheden. Betaling for yderligere support kræves for evt længere varighed.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
350.000 DKK
Finansiering løbetid:
48 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4341

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
28719

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
11-10-2017
Udbudspris 400.000 DKK