Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

iOS app - Swipe koncept (Som Tinder, SimplyJob, Heaps, etc.)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
iOS app sælges -Sports app med enkelt og stilfuld koncept.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Du kender Tinder, SimplyJob, Heaps, etc. Alle har de stor succes og alle har de én ting til fælles: Swipe-card funktion. Swipe-card funktionen er nutidens trend og den vil være det i mange år. Det enkle og stilfulde koncept, gør det nemt for brugerne at bruge og elske.

Jeg sælger min sports app, hvis design minder meget om Tinders. I øjeblikket fungere den som en sports app (Se link). Men hvis den bliver din, kan du overføre din egen idé til den. Afhængigt af omfanget af din idé, så kan den realisere på ganske kort tid og via. ganske få midler. Jeg har lavet en sports app, men som man har set med både Tinder (dating), SimplyJob (jobansøgning) og Heaps (fester), så kan konceptet overføres til mange ideer.

Jeg sælger app'en for 15.000 kr. inkl. 10% i fremtidig virksomhed, hvor koden anvendes. Grunden til den meget lave pris, skyldes mit engagement i andre projekter.

Økonomiske nøgletal

Disse tal er irrelevante, da jeg ikke sælger en decideret virksomhed, men en app, som endnu ikke har haft omsætning.
Jeg kan dog nævne, at app'en, på ganske kort tid, opnåede 400 downloads, uden videre markedsføring.

Ligeledes vil jeg sige, at der er massere af muligheder for en rigtig fornuftig omsætning. Selv har jeg haft ideen om sponserede swipe-cards, bland brugernes kort. Hvorvidt virksomheder er villige til, at betale for dette, afhænger af, hvor mange brugere du får ind.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Som nævnt, fungere app'en i øjeblikket som en sports app.

Selve app'en har en startside, som fungere som brugerens profil. Herfra kan man tilgå en menu, hvorfra man kan komme til swipe-siden.
Fra profilen kan man ligeledes sætte sine indstillinger. Ligesom selve konceptet, kan også indstillingerne ændres i takt med din idé.

Brugerens har også mulighed for, at ændre billede, navn, alder, biografi, mm.

Endnu en vigtig funktion er chatten. Når to brugere matches, kan de chatte samme. I app'en nuværende koncept som en sports app, chatter brugerne f.eks. om, hvor man kan mødes og spille fodbold.

Markedsføringskanaler

Eftersom der er tale om en swipe-app, ville jeg anbefale køberen af app'en, at promovere den via. de sociale medier - især Instagram, hvor den ideelle bruger (millenium generationen) befinder sig. Det afhænger naturligvis af ideen, men som udgangpunkt passer selve konceptet bedst til den yngre generation.

Sports app'en i dens nuværende form, er både synlig på Facebook, Instagram og Google.

Omkostninger

Der kun én omkostning i forbindelse med iOS app'en og det er Apple Developer account, som koster 99$ om året.
Køber du app'en, kan du få lov til, at køre app'en på min platform i op til 6 måneder, eller indtil du selv har oprettet en.

Aktiver

Intet - Der er tale om ren software.

Virksomhedens historie

Ideen med sports app'en kommer sig af min store kærlighed for sport. Jeg elsker, at spille med nye mennesker og udfordrer mig selv. Derfor lavede jeg denne app.

Men nu er det på tide, at udløse dens fulde potentiale - og det kunne meget vel være via. en ny idé. Er det din?

Markedet

Selve app'en ville koste min. 50.000-60.000 at få lavet andet steds. Hvis du skal have en skrædersyet app, med samme funktioner, vil det ofte koster endnu mere.

Men i og med, at jeg selv har pudslet med den, så kan jeg tillade mig, at sælge den til en lavere pris. Jeg vil indrømme, at jeg på ingen måde tjener på den, men det håber jeg på, at de 10% ejerskab i fremtid virksomhed vil hjælpe mig til.

Svagheder/udfordringer

Afhængigt af hvor omfattende din idé er, skal app'en igennem en ændring. Det kan tage lidt tid og vil naturligvis koste ekstra. Men jeg kan hjælpe med denne proces, hvis nødvendigt (For ekstra betaling).

Stærke sider

Nutidens mest populære apps har alle samme swipe-koncept. Konceptet har så meget energi og er så relevant for nutidens moderne brugere, at man med den rette idé, kan skabe en bragende succes.

Strategi

Den er op til dig...

Vision

Den er op til dig...

Ideel køber

Køberen med den gode idé. Har du den rette idé til en swipe-app, kan du sagtens lykkedes med denne app.

Derudover søger jeg en loyal og troværdig person, som ikke glemmer at jeg ejer 10% af en fremtidig virksomhed, hvor koden indgår.

Opstartshjælp

Jeg vil, mod betaling, hjælpe med at ændre app'en, så den passer til din idé.

Derudover vil jeg være til rådighed hvad angår markedsføring, mod ekstra betaling. Jeg studere marketing communication og kan hjælpe, hvis nødvendigt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1998

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30817

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-01-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 15.000 DKK