Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 400.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Rettigheder til maskine til pleje af grønne områder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Slagleklipper

Fjernbetjent benzindrevet bæltekøretøj til slåning af vegetation på skrænter med en hældning op til 50 grader. Det er en såkaldt slagleklipper. Maskinen kan ret let ombygges til en redskabsbærer. Der vil kunne påbygges redskaber i begge ender, og fjernbetjeningen vil let kunne programmeres, så kørselsretningen reverseres. Fjernbetjening har TÜF godkendt nødstop og PLC har en godkendelse til at kunne benyttes på landevejen.

Produktions dokumentation forefindes i 3D.
Betjenings- og servicemanual foreligger i udkast.

Økonomiske nøgletal

Selskabet havde et underskud i 2015 på 259 tkr. og det samme i 2016. Der er varebeholdninger for ca. 1 mill.
Vi havde gjort klar til at producere 10 stk., så grundet lange leveringstider købte vi varer hjem til lager.

Produktet

Virksomheden har udviklet et fjernbetjent benzindrevet bæltekøretøj til slåning af vegetation på skrænter med en hældning op til 50 grader.

Produktions dokumentation forefindes i 3D. Betjenings- og servicemanual foreligger i udkast. Ønsker at sælge design, tegninger, form for presning af plastcover og rettighederne i øvrigt til produktet. Der findes også formværktøj til en mindre model. Varelager kan købes og leveres efter behov. Produktet er ikke på markedet endnu. Lignende produkter forefindes på markedet.

Der er produceret en prototype og to produktionsmodeller. En produktionsmodel er inkluderet i prisen. En uberørt produktionsmodel samt prototype kan købes. Produktet kan demonstreres. Vi vil være behjælpelige med at få gang i produktionen. Der er mange dele på lager og vi vil kunne forestå produktion af de første maskiner. Det var planen at produktionen skulle ske hos underleverandører, mens samling og test skulle udføres af os. Der kræves således et minimum setup. Det vil være en fordel, hvis man i forvejen har komplementære produkter.

Vi har lavet prototype med en 38 HK motor. Det vil det være oplagt at udvikle mindre maskiner samt yderligere tilbehør. Maskinen ændret let til en redskabsbærer og vil kunne bære redskaber i begge ender.

Domaine og hjemmeside forefindes. Logo og brevpapir er designet.

Hovedmarkeder er nok Tyskland og Frankrig. Sælger deltager i virksomheden i ønsket omfang og til en minimal resultatafhængig omkostning. Evt. finansiering.
Køber bør have indsigt i markedet og gerne en afsætningskanal.

Virksomheden er flytbar.

ApS med driftsunderskud som er oparbejdet gennem opstartsfasen, kan forhandles. Der er ingen gæld til leverandører eller bank.

For yderligere info kan jeg kontaktes gennem annoncen

Markedsføringskanaler

Der forefindes ikke afsætningskanaler i øjeblikket.

Omkostninger

Vi har omkostninger til revision og evt. materialer og arbejdsløn. Der er ingen faste omkostninger.

Aktiver

Firmaets aktiv er de udviklede produkter samt viden omkring disse.

Varelager på 780.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Den udviklede maskine er med basis i en maskine der blev produceret af en virksomhed som gik konkurs. Maskinen er gennemgået og rekonstrueret, således at der er ingeniørberegninger på sliddele med henblik på at få en maskine med lang levetid. Der er indbygget faciliteter som hældningsindikator/alarm, tankmåler, olie temperatur og niveau sensor, detektion af om båndene strammer op og om de kører som forventet.

Markedet

Markedet vil bl.a. være store anlægsgartnere, offentlige institutioner.
Benyttes bl. a. til af slå vegetation på vanskeligt tilgængelige steder, til at slå jagtstier og omkring solceller.

Svagheder/udfordringer

Det væsentlige er at få gang i salget, så der kan begynde at flyde penge ind i kassen. Der skal findes et rentabelt produktions setup. Kan man selv, er det klart det bedste.

Stærke sider

Produktet er konstrueret med fokus på personsikkerhed og driftsikre løsninger. Der er skelet til skovmaskine direktivet under konstruktionsarbejdet.

Strategi

Grundet alder og fuldtidsbeskæftigelse i andet selskab, kniber det med at kunne give produktet den opmærksomhed som det fortjener. Min strategi er at sælge rettighederne til produktet til nogen som har en afsætningskanal og gerne adgang til et produktionsapparat. Vedkommende skal efter oplæring selv kunne samle og teste maskinerne. Jeg står gerne til rådighed med den viden jeg har og evt. financiering - baseret på en kreditvurdering.

Vision

At levere produkter til pleje af grønne områder som har en god pris/performance, som kan blive et af de foretrukne mærker.

Ideel køber

En med markedskendskab og gerne eksisterende afsætningskanaler og som producerer komplementære produkter.

Opstartshjælp

Sælger står til rådighed med den viden vi har opbygget gennem tiden.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
200.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5289

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
27282

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
23-01-2017
Udbudspris 400.000 DKK