Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Lille smedevirksomhed til den som ønsker at starte for sig selv.

Fremstilling af kvalitets produkter i stål til hus og have.

Ansatte
Under 5
Grundlagt
2005
Flytbarhed
Flytbar
Adresse
Ved henvendelse
Region

Virksomhed som gennem de seneste 12 år har tilfredsstillet rigtig mange husejere med flotte og samtidig praktiske løsninger af indhegning af have og indkørsel til huset samt værn til terrasser i stål eller glas, vi er kendte for levering til tiden og for at lave de helt rigtige løsninger med altid super glade og tilfredse kunder, rigtig mange af vores kunder sender billeder til os af det færdige resultat og det har været med til at skabe en rigtig flot hjemmeside med super flotte billeder som besøgende på vores hjemmesiden er rigtig glad for og som vi får stor ros for.

Økonomiske nøgletal

Tal for 2016 - Omsætning, 640000, Vareforbrug 199000, Dækningsbidrag 441000
Indtjeningsbidrag 319000

Produktet

Virksomheden producerer havelåger og porte til indkørsler, værn i stål eller glas til terrasser, læskærme i stål og glas som kan være flytbare eller permanente løsninger, virksomheden tager sig også af diverse specialopgaver i stål som kunderne måtte ønske. De allerfleste produkter bliver varmgalvaniserede efter sammensvejsning og enkelte bliver malede, alt efter ønske. De fleste kunder monterer produkterne selv, men vi udfører også montering hvis det ønskes oftest med et fast tilbud hvis det er muligt. Virksomheden er meget flexibel, vi kører ikke standard varer, men laver de ting kunderne ønsker og det er det vi er allerbedst til.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig hovedsageligt online via Google og en rigtig flot hjemmeside og enkelte lokale aviser hvis der køres temaer hvor vores produkter passer ind.

Aktiver

Super flot hjemmeside.
Svejser, båndsav, hæve/sænke svejsebord, søjleboremaskine, båndsliber, 2 stk. rulleborde, div. håndværktøj
varebil på gule plader Renault Trafic T 29 årg. 2012 km. 52000 meget velholdt, Weidemann 1370 minilæsser årg. 2002 med tilhørende skovl, klo og pallegafler.

Vision

For den nuværende ejer har det altid været planen kun at være sig selv i virksomheden, men der er helt klart basis for at vokse med en eller to mand, det kræver naturligvis lidt ekstra omkring markedsføring, men virksomheden mærker en voksende interesse for det at sikre sin ejendom bla. ved etablering af porte og hegn omkring indkørsler og lign. til sin ejendom.

Ideel køber

Køber til denne virksomhed er en person som er udlært klejnsmed og som har en drøm om at starte egen virksomhed, gerne en yngre person med masser af gå på mod og som er god til at lytte og tale med folk. Personen som overtager denne virksomhed er glad for at arbejde i værkstedet og få beskidte hænder, men måske også på sigt gerne vil på kontoret og lave tegninger på virksomhedens produkter. I første omgang er det bare vigtigt at viderefører den måde virksomheden er drevet på indtil nu, så kan man stille og roligt bygge på som man nu har lyst.

Opstartshjælp

Sælger står gerne til rådighed med gode råd pr. telefon eller email i en periode på et par måneder, men der vil naturligvis
blive en grundig gennemgang af de forskellige produkter og den måde den nuværende ejer sælger og producerer dem på.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2686

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
29173

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
19-12-2017
Udbudspris 375.000 DKK