B2C og B2B salg indenfor badeværelsesvaske

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Sælger aktiver i virksomhed efter 15 års levetid for at holde fokus på anden virksomhed.

KKP Interiør driver B2B salg med lager ved Slagelse på Vestsjælland og har kunder i Norden, fortrinsvist på Sjælland og i Sydsverige. Aktiver i virksomheden inkluderer varelager, kontakter, hjemmeside mm.

KKPI har et stort udvalg af håndvaske, udarbejdet i tre forskellige materialer; granit, beton/terrazzo og Top-Solid.

Aktiverne i virksomheden vil passe godt til et eksisterende firma, der kan bruge varer og forbindelser samt lægge mere energi i den i modsætning til den nuværende ejer, der har balanceret to virksomheder.

Økonomiske nøgletal

Resultat 2018: 50.000 kr.
Egenkapital 31/12/2018: 14.000 kr.
Aktiver/balance 31/12/2018: 629.000 kr.

Produktet

KKP Interiør sælger håndvaske i eksklusivt dansk design til favorable priser. Vi har over 30 forskellige håndvaske i granit, beton og terrazzo.

Udvalget af stilrent sortiment som inkluderer vaske, understel i rustfri stål eller hvid samt tilbehør i form at sæbeskåle, sæbedispensere og voks til vedligeholdelse. Der er mulighed for at købe direkte gennem vores webshop og få leveret gratis til døren med TNT.
Varelageret er lokaliseret ved Høng på Vestsjælland, hvor det også er muligt for kunden selv at afhente produkterne.

Aktiver i virksomheden inkluderer:
• Varelager
• Leverandørkontakter
• Hjemmeside med tilhørende webshop (http://kkpi.dk)
• Instagram profil (https://www.instagram.com/kkpinterior/?hl=da)
• Facebook profil (https://www.facebook.com/pg/KKPInterior)

Markedsføringskanaler

Produkterne kan købes direkte via webshoppen på hjemmesiden:
https://kkpi.dk/

Derudover markedsføres produkterne også via Facebook og Instagram:
https://www.instagram.com/kkpinterior/
https://www.facebook.com/KKPInterior/

Aktiver

Varelager, hjemmeside med webshop, leverandørkontakter samt en Instragram- og Facebook profil .

Varelager på 600.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Godt håndværk, familie historien og kvalitet er nøgleordene i KKP Interiørs byggesten – fra den første til den sidste.

KKP Interiør blev startet af Lars Steen Pedersen i 2001 efter en rejse til Kina, sammen med sin storebror Kurt. Her fandt han smukke og unikke naturmaterialer, blandt andet granit, i mængder der ikke er set i Europa. På baggrund af den indsigt besluttede Lars at etablere KKP Interiør og langsigtede forbindelser til forretningspartnere. De første år tog Lars til Kina 3-4 gange om året, for at opbygge et godt samarbejde, sikre en kvalitet, han kunne være stolt af og introducere dansk håndværk.

KKP Interiør har forruden fokus på kvaliteten også fokus på salg og god kundeservice. International design og dansk funktionalitet er nøglen, da det i KKP Interiør er vigtigt, at funktionaliteten og designet hænger sammen. En håndvask skal være smuk at se på og sætte præg på badeværelset, men den skal samtidig være holdbar og nem at rengøre



Lars og storebror Kurt er nu begge ingeniører, efter at have uddannet sig til håndværkere. Lars uddannede sig til klejnsmed, imens Kurt uddannede sig til tømrer. Lars’ og Kurts far, Aksel Pedersen, havde startet en succesfuld tømrerforretning op i Tommerup på Fyn i en alder af kun 25 år, efter at have uddannet sig til tømrer. Virksomheden producerede huse og servicerede alment tømrerarbejde. Som årene gik opbyggede Aksel sig en stor og trofast kundekreds på grund af hans omhu, sans for kvalitet og godt håndværk. Aksel blev af helbredsmæssige årsager nødt til at sælge tømrervirksomheden i 1964. Herefter fortsatte han i stedet som leder af tømrerafdelingen på den tekniske skole i Kolding.

Sansen for god forretning, kvalitet og håndværk er ført videre til børnene og nu børnebørn, der også er involveret i KKP Interiør og virksomhedens søsterselskab, KKP Adviser & Produktion. Således forsætter ånden, historien og virksomhederne i familien. Siden 2016 er det Thomas Schelde Pedersen, søn af Kurt Pedersen, der har ledet KKP Interiør. Thomas er økonom, men har også taget tekniske fag. Han har siden opstart i 2001 fulgt og hjulpet KKP Interiør og overtog fuldt i 2016.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6255

Sælger kontaktet:
39

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
26036

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-05-2016
Udbudspris 100.000 DKK