Webshop med unikt produkt til større naturlige læber

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Virksomheden blev grundlagt og markedsført i USA, 2013 og havnede efterfølgende på markedet i flere lande verden over. Fyldige læber, har været et omtalt emne igennem årene, da flere og flere kvinder forsøger sig til større læber. Derfor skabte man systemet til dette formål at forstørre udseendet af ens egne læber, naturligt og helt uden at skulle under nålen. Ligeså vel som trenden og ønsket om fyldigere læber nåede USA, nåede den også Skandinavien – derfor er vi nu også de heldige indehavere af konceptet i landende:Danmark, Norge og Sverige.

Vi har medvidere alle rettigheder over hele Skandinavien dette er en stor plus for jeres vedkommende da Vi kan lave en aftale om det er udelukkende jer der står for salget af dette unikke produkt i Danmark. Vi referer naturligvis også til vores awards fra de mest anerkendte skønheds professorer verden over, udover dette så er det også rart for os at vedhæfte stifteren bag dette unikke produkt, da hun ikke er hvem som helst ved hendes korte beskrivelse kan i få et indblik af hvor perfektionist hun er og dermed kan det skabe trygge rammer for jeres vedkommende. Vi kan stolt henvise til vores Webside hvor i medvidere kan se blandt andet ”hvor vi er omtalt”, vi kan også referer til vores Facebook side hvor man kan se hvor mange kunder der er tilfredse med produktet.

For at se produktet kan du kontakte mig gennem annoncen.Økonomiske nøgletal

Ring for info..

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Dette er den eneste læbepumpe verden over, som har vundet op til flere priser for den tekniske avanceret design. Produktet er både klinisk testet og godkendt til sikker anvendelse.

Derudover er det, det eneste produkt som er godkendt til hjemmebrug. Dette er den eneste simple brugervenlige læbepumpe som samtidig har en indre avanceret teknologi skabt til at forstørre læberne og skabe et naturligt look, men på samme tid bevarer formen af dine egne læber.

Det har taget 3 år at udvikle den rigtige teknologi til at skabe en pumpe der kan forme og forstørre læberne på ultimativ vis.

I flere år har adskillige skønheds-kirurger forsøgt at indsprøjte botox forskellige steder i læberne for at opnå et naturligt resultat, dette er stadig ikke succesfuldt, da der efter noget tid kan der opstå skævheder i læberne, og man bliver derfor nødsaget til få flere indsprøjtninger for at få rettet disse ujævnheder, sådan kan det desværre blive ved.Vores læber er opdelt i 15 anatomiske zoner. For at skabe et naturligt look skal man have fat om alle 15 zoner, Dette produkt er igen den eneste læbepumpe udviklet til at gøre dette. Derudover er læbepumpen udviklet til at kunne benyttes håndfrit, så du i mellemtiden har dine hænder frie. Hvorfor adskiller læbe-pumpen fra andre læbe-pumper.

Markedsføringskanaler

Youtube bloggeres, Bus-reklamer og facebook.

Omkostninger

Hjemmeside
Smartboxes for indpakning til produktet inden afsendelse.
Postnord samarbejde
Andre små ting såsom klistermærker og plastiklommer.

Dette er alt i omkostninger.

Aktiver

Varelager på 40.000 kr.
Færdig lavet hjemmeside som i kan tjekke ud.
Facebook med 3700 medlemmer
Vi har haft bloggere til at reklamere vores produkter såsom Irina Olsen (Som hun hed dengang), Fie Laursen, Geggo, og andre som har været med i Paradise Hotel.

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Gennem sit liv har udvilker af konceptet opnået fem akademiske grader, herunder:

- Bachelor i økonomi
- Bachelor i videnskab af mikrobiologi
- Kandidatgrad i genetisk Engineering
- MBA – Master of Business Administration
- Ph.d. i videnskabelig ernæring

Hun blev født med store og fyldige læber, men hendes læber mistede kort efter hun rundede 35 deres ungdommelige udseende. Med alderen blev hendes læber tvunget til at skrumpe og miste deres fylde. Hendes underlæbe blev slap, og afstanden mellem næse og overlæbe blev længere. Hun blev derfor mindet om sine aldrene læber på daglig basis og havde forsøgt sig med diverse skønhedsprodukter til at gøre rede på de begyndende ukendelige læber.

Opfinderen ville i 2004 forsøge sig med et læbeløft i et plastikkirurgisk center i Houston, Texas. Men efter 45 min. Konsultation og samråd valgte hun at forlade kontoret, da hun havde set mange resultater af dette læbeløft vise sig at blive en kende asymmetriske. Sygeplejersken som deltog i samrådet, havde fået lavet dette læbeløft af selv samme kirurg, og hendes læber var asymmetriske. Så hun droppede tanken om at give $5000 svarende til 35.000 danske kroner for et læbeløft.

Igen i 2006, overvejede hun en anden metodeform der kunne klare et læbeløft.
Men denne metode forklarede doktoren, kunne risikere ardannelse på overlæben, samt risiko for permanent stivhed af over- og underlæbe. Så denne idé droppede hun også forholdsvis hurtigt igen.

I 2007 valgte hun at prøve sig af med injektioner i læberne, men til start blot vand for at se hvordan hendes læber reagerede. Det resulterede i, som hun selv kalder dem nogle ’pølseformede’ læber. Trods resultatet med vand, valgte hun senere i 2007 at få injiceret Perlane Hyaluronsyre i sine læber, til en pris af ca. 5000 danske kr. pr. gang. Men fik lovet et holdende resultat på 3 måneder. Hendes læber holdte i 4 uger, og efter denne oplevelse så hun sine penge blive slugt op af injektioner. Så derfor skabte hun dette revolutionerende system, baseret på en teknologi som ingen læge eller plastikkirurg kan matche, nemlig: dette produkt

Produktet er simpelt at anvende, men avanceret i design. Derfor har den også vundet sine 7 prestigefyldte priser. For bedre at forstå det tekniske design, kan der læses nedenstående uddybning:Vores læber er opdelt i 5 såkaldte læbelapper. Disse 5 læbelapper skal ikke alle have den samme suge effekt. Læbelap nr. 2 som også kan ses på overstående billede, er eksempelvis et meget blødt og følsomt punkt på læben, og er derfor i forhold til de andre læbelapper langt mere følsom over for sugning. Dens følsomhed giver den tendens til hurtigere at blive forstørret end de andre læbelapper. Kontrolleres dette ikke korrekt, vil man få et unaturligt udseende af forstørrede læber, og de vil gå hen og ligne det ellers omtalte ’andenæb’. Den øvre del, beregnet til overlæben, er designet til at forhindre fuld undertryk på det følsomme punkt for at undgå at få læberne til at se unaturlige ud.


Konceptet blev grundlagt og markedsført i USA, 2013 og havnede efterfølgende på markedet i flere lande verden over. Fyldige læber, har været et omtalt emne igennem årene, da flere og flere kvinder forsøger sig til større læber. Derfor skabte man systemet til dette formål at forstørre udseendet af ens egne læber, naturligt og helt uden at skulle under nålen. Ligeså vel som trenden og ønsket om fyldigere læber nåede USA, nåede den også Skandinavien – derfor er vi nu også de heldige indehavere af konceptet i landende; Norge, Danmark og Sverige.

Markedet

Det eneste i øjeblikket som kan konkurreres med er dem som benytter sig af Rastylane og fillers til læberne for at få dem forstørret.
Ingen har formådet at skabe et lignende produkt på markedet indtil vi kom til.

Svagheder/udfordringer

Holdbarhed,

produkter kan kun holde op til 2-5 timer alt efter hvem der bruger den.
Med nogle kan der går 30 min, og andre 5 timer.

Strategi

Lige nu er firmaet på standby, dog bliver der stadig solgt 3-4 stykker om ugen.

Jeg har ikke formådet at foretage nogle nye ideer/strategier, pga tid.

Ideel køber

Kvinder såvel mænd fra 17-43 alderen i hele Skandinavien.

Opstartshjælp

Opstarthjælp, vil jeg forklare og vise det man skal lære fx hvordan du skal registrere tingene osv, hvilket er meget let og kræver måske kun 1-2 timer at lære. Jeg vil med glæde stå til rådighed hvis der skulle bruges hjælp til noget de næste 3 måneder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4632

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29761

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-03-2018
Udbudspris 50.000 DKK