Webshop - nyt unikt koncept i Danmark

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Memorybox.dk

Memorybox er et stærkt og nyt koncept med et stort potientiale. Målgruppen er alle danskere som ønsker at bevare livets vigtigste minder der, hvor de ses allermest. Et samlingspunkt hvor billeder, oplevelser, anekdoter og genstande bringer os tilbage til en kær mistet eller en særlig mærkedag.

Memorybox opbevarer minderne om vores kære, de særlige dage og de vigtige begivenheder som er med til at forme vores liv. Minderne om en kær afdød, en fin barnedåb, et smukt bryllup, en skøn konfirmation, en vild eksamensafslutning, den runde fødselsdag, et savnet kæledyr og meget mere. Desværre ender minderne ofte i computeren som tekst og billeder. Og der bliver de så.

Memorybox giver minderne liv.

Økonomiske nøgletal

Da der ingen drift har været siden en meget kort periode i starten, er der ingen nøgletal. Men rigtig gode tilbagemeldinger om konceptet gør, at jeg gerne vil finde en køber til at bringe liv til Memorybox. Jeg har drevet en anden virksomhed i 40 år, som "desværre" stadig går særdeles godt og som gør, at jeg ikke kan finde tiden til at drive Memorybox ved siden af.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Memorybox består af en specialdesignet acrylbox som ved levering er pakket ind i silkepapir. Den leveres i yderbox som også er designet specielt. En label til at lukke kassen er også inklusiv.
Kunden vælger selv en mindebog, pt. er der 3 forskellige designs på denne. I mindebogen kan man både skrive og tegne. Man får også 5 løse ark til at skrive på + et digt (ved afdød), som er skrevet af en forfatter kun til Memorybox.

Markedsføringskanaler

Er endnu ikke opstartet.

Omkostninger

0

Shopsystem

Aktiver

Vi har et varelager af ca. 450 stk. færdigpakkede bokse. Akrylboks er ca. 24x15x8 cm. Ca. 3 x 250 stk. mindebøger 120 sider + omslag. Ca. 7 x 450 stk. kort+digte. ca. 950 stk. selvklæbende labels. Færdigt opsat 4-fløjet M-65 brochure (adressse/firma kan rettes til herfra). Alt fotoarbejde/grafisk arbejde/opsætning af website/domæne til redelegering mm.

Varelager på 65.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Da min mormor døde, fandt jeg en sten ved havet, hvor jeg skrev dato og årstal for hendes død. Den har ligget i et glasskab i mange år, og jeg kigger tit på den og mindes hende. Det har slået mig, hvor lidt vi har tilbage, når et menneske er gået bort. Når brylluppet er forbi. Når den lille er døbt. Når fødselsdagen er fejret. Når kæledyret er borte.
Vores livs vigtigste øjeblikke, der ikke kommer tilbage. Vi har dem på mobilen men sjældent i vores daglige liv. Derfor opstod ideen med at udtænke og designe en lækker gennemsigtig boks, som skal erstatte den gamle skotøjsæske, som mange gemmer minder i og som sjældent kommer frem.

Fra en afdød farfar kan det måske være hans gamle ur, en pibe, en lighter, en børnetegning fra barnebarnet, et digt og selvfølgelig billeder, måske i form af en fotobog og der kan hele tiden tilføjes nyt. Noget de efterladte kan tage frem og tale om og mindes.

Og mærkedage efterlader jo meget at mindes og vil altid være en stor glæde for en selv eller modtageren.

I USA har memorybokse været en del af mange menneskers liv og jeg syntes det på tide, vi gør det samme i DK, men på en tidløs og nutidig måde.

Markedet

Der er ingen andre i DK, som har samme koncept, så at være firstmovers og have det rigtige domæne (der er købt 1 tæt lydende domæne), færdigt opsat website, professionelt udført produkt/design/fotoarbejde/ vil give et forspring i forhold til andre.

Markedet er er stort, da alle kan bruge boksen som gave til sig selv eller til: en ældre som har mistet sin kære, en ung familie som netop har haft barnedåb/navnefest, en teenager som har haft non- og konfirmation, en ung som har fejret eksamen, en rund fødselsdag, en trøst til en som har mistet sit kæledyr. Og til alle de andre mærkedage vi har igennem livet.

Svagheder/udfordringer

Da der ikke er andre med samme koncept, er der heller ikke nogen konkurrenter. Men det vil helt sikkert kræve promovering på især sociale medier at markedsføre ideen, da det er helt nyt. Jeg har arbejdet med markedsføring hele mit liv og Memorybox universet er udført så det især rammer kvinder som primær målgruppe.

Stærke sider

Som sagt vi har ingen konkurrenter. Med en webshop har placeringen ingen betydning.

Vi er rykket tættere på hinanden og især corona tiden gjorde, at vi fik øjnene op for, hvad der i virkelighed betyder noget. Mennesker og relationer. Mere tid med hinanden. Og i det hele taget er der i disse år en tendens til at se individet før andet.

Memorybox vil helt sikkert glæde en selv og i særdeleshed en glad modtager.

Strategi

Konceptet kan, ud over salg på webshoppen, sælges til bedemænd, ældresagen, kædebutikker, brugskunst forretninger, fotobøger kæder, hundeudstyrsbutikker og mange flere.

Vision

Visionen er, at Memorybox bliver et kendt brand, som man vil have med i overvejelserne, når man mangler en meningsfuld gave at give og også til en selv, hvis man har behov for et gemme minder.

Ideel køber

Et firma, som har den nødvendige tid, viden og erfaring i at promovere konceptet, ikke mindst på de sociale medier.

Opstartshjælp

Jeg er grafisk designer og kan hyres til at redesigne mindebøgerne, som de efter min mening skal gøres 1 gang om året. Jeg har alle kontakter til leverandøren af akrylboks, trykkerier, fotograf, webdesigner mm. de overleveres selvfølgelig ved et salg.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1482

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
37090

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-02-2024
Udbudspris 48.000 DKK