Webshop med salg af AV-udstyr og tilbehør inkl. varelager.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Webshop med muligheder.

Her har du mulighed for at overtage en fungerende webshop med salg af AV-tilbehør og udstyr, hvor der med lidt markedsføring vil være salg fra dag 1 og hvor der er stort potientiale for vækst, da produkterne er let omsættelige og noget man bruger i hverdagen.

Der medfølger et mindre varelager med en vejl. udsalgspris på ca. 53.000 kr., samt et mindre parti Harald Nyborg reoler. Hvis man ønsker at udvide sortimentet er det nemt, da leverandørerne tilbyder mange flere produkter end dem der er lagt i shoppen.

Webshoppen er bygget i Woocommerce og der benyttes Shipmondo betalingsløsning, så der kan betales med Mastercard, Visa og Mobilepay. Der er mulighed for at tilføje flere betalingsmuligheder.

Regnskab

Afkastningsgrad
-10%
Soliditetsgrad
28%
Likviditetsgrad
99%

Økonomiske nøgletal

Der er brugt begrænset tid på shoppen siden vi overtog den, da vi har haft travlt med vores andre webshops. Derfor overtages en webshop, som man selv kan sætte sit præg på.

Webshoppen har et godt navn mht. SEO og som er nem at huske og med lidt markedsføring, vil der nemt kunne skabes omsætning fra dag 1.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

AV-Universe er en webshop, som sælger AV-tilbehør og udstyr i form af kabler, gaming-udstyr, tv-ophæng, lysterapilamper m.m. Der vil være mulighed for at udvide sortimentet betydeligt, hvis man vil,

Vi overtog den fordi vi kunne se muligheder i den, men vi har bare ikke tiden til at drive den, så derfor er det bedre, at den kommer videre til en ny ejer.

Webshoppen er bygget i Woocommerce med temaet Divi.

Der benyttes Shipmondo betalingsløsning, så der kan modtages Master Card, Visa og Mobilepay. Ønskes der at kunne modtage betaling via Dankort, Viabill eller andre betalingsmuligheder er det nemt at sætte op.

Der medfølger kontaktinfo på leverandører, som både er danske, europæiske og enkelte fra Kina, så man nemt kan udvide sortimentet, hvis man ønsker at tilbyde flere produkter, end dem der er i shoppen nu.

Da der ikke har været brugt penge på markedsføring, har der næsten ingen ordrer været. Derfor overtages en webshop, som man selv kan sætte sit præg på. De få ordre, som der har været er kommet organisk.

Der medfølger et mindre varelager med en vejl. udsalgspris på ca. 53.000 kr., som hovedsaligt består af diverse gængse kabler, gaming-udstyr samt tv-ophæng. Desuden kan et mindre parti Harald Nyborg-reoler indgå i handlen.

Der kan medfølge et mindre parti lysterapilamper samt mobiltelefontilbehør, som vil passe fint ind i webshoppens sortiment for en mindre merpris.

Webshoppen har lager i Næstved, men kan nemt flyttes. Vi hjælper selvfølgelig med at komme godt i gang efter overtagelse og viser, hvordan det hele fungerer.

Webshoppen ligger i et ApS, som kan overtages efter aftale, hvis dette ønskes.

Markedsføringskanaler

Der er ikke brugt penge på markedsføring, så al trafik og salg er sket gennem Google søgning, men hvis der bruges lidt tid på at sætte annoncer op, vil der hurtigt kunne skaffes trafik og salg i shoppen, da den har et godt navn.

Omkostninger

Der er udgifter til domæne og webhotel og derudover er der brug for lagerplads til produkterne. Indløsningsaftale er gennem Shipmondo, hvor man kun betaler når der er ordre. Udgifter pr måned ud over lagerlokale ca. 200 kr.

Shopsystem

Aktiver

Varelager står på vores lager og fylder ca. en varevogn og er nem at flytte. Der medfølger en mindre antal Harald Nybord reoler, som fint kan bruges til at have varelageret på.

Varelager på 35.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Webshoppen blev startet i 2020, men daværende ejer havde ikke tid til at drive webshoppen pga. sit arbejde, så vi overtog den i 2022 med henblik på at udvikle den. Pga. travlhed i vores anden webshop, kom vi aldrig ordentligt i gang med projektet og derfor har vi nu valgt at sælge den til en, som har tiden til den.

Markedet

Markedet for AV-udstyr og tilbehør er støt stigende, da vores hverdag bliver mere og mere fyldt med diverse elektrisk udstyr, som kræver kabler, ledninger og andet AV-udstyr.

Ideel køber

Webshoppen er ideel til en, som vil have en hobbywebshop ved siden af sit arbejde, som supplement til allerede eksisterende webshop eller butik eller til en, som kan se muligheder og har tiden og lysten til at drive webshoppen.

Opstartshjælp

Vi hjælper ny ejer i gang med de praktiske ting i forbindelse med overtagelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
294

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
38274

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-05-2024
Udbudspris 30.000 DKK