Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 45.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med elektronik og gadgets i højsædet - Omsætning siden april på 60.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Meget webshop for få penge - 70% af alle varene er der en dækningsgrad på over 170%

Lækker og grundigt opbygget webshop med elektronik og gadgets i højsædet.

Konceptet: Idag er vi vant til at betale en bondegård for kapitalistiske mærker som Apple, Garmin, Samsung, GoPro osv. Vores koncept er at slå på elektronik der kan det samme som mærkevarerne, men til en langt billigere pris! Udover salg af kvalitets elektronik sælger vi gadgets og personlig pleje der dækker danskernes hverdagsbehov.

Webshoppen: Med udgangspunkt i OpenCart som CMS System har vi haft back- og frontend udviklere på holdet, der har skræddersyet og bygget webshoppen fra bunden, sådan at der er tænkt over salgsprocessen fra start til slut og selv til efter købet. Vi har blandt andet haft fokus på opsætning af varerne, filtrering, søgemuligheder, leverings muligheder (kunden kan vælge mellem dao, gls, postnord samt vælge pakkeshop), nyhedsbrev, ordre mail, opfølgende mail, hjælp/support (for at gøre kunderne mere selvhjulpen og dermed mindske tid på kundeservice), samt mange andre ting.
Udover dette har vi haft en uddannet markedsføringsøkonom til at lave en grundig søgeoptimering på alle varene, både på titler og brødtekst.

Så! Udover en overordentlig grundig opbygget webshop, hvad følger derudover med?

Varelager: Hele lageret følger med, der har en salgsmæssig værdi på 190.000kr
Forsendelse: Forsendelseskuverter samt poser, bobleplast og flyers og stickers med logo.
Ekstra: Spejlreflekskamera med lys stativer (til billeder og eventuelt film), ny laptop og mus, festtelt med borde, duge og rammer (til markeder og messer).
Derudover følger der fragtaftaler med samt kontakt til rigtig gode leverandører og programmører.

Som det kan høres, får man utrolig meget for få penge.

Det er vemodigt at virksomheden allerede sælges, men sælges grundet helbredsmæssige problemer i familien.
Da virksomheden er et enkeltmandsfirma følger cvr nummeret ikke med.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen var færdigbygget tilbage i April måned og har haft en omsætning på næsten 60.000kr

På 70% af alle varene er der en dækningsgrad på over 170% hvilket giver et meget fint overskud per salg.

De øvrige 30% af varene er de dyreste varer, hvor dækningsgraden ligger mellem 100-150%

Produktet

Vi sælger elektronik såsom smartwatches, sportsure, action kameraer, bilkameraer og overvågnings kameraer mm.

Derudover sælger vi gadgets der dækker forskellige hverdagsbehov, som selvfølgelig er kategoriseret, så det er lettere for den enkelte kunde at navigere i.

Sidst men ikke mindst sælger vi personlig pleje som Gillette barberskrabere, barberblade, tandbørstehoveder og cbd olie mm.

Markedsføringskanaler

Markedsføringen sker både online såvel som offline

Online: Vi har haft en markedsføringsøkonom ansat som har lavet organisk søgeoptimering på ALLE produkter. Hun har analyseret hvilke søgeord der er mest søgt/anvendt ud fra alle produkter og valgt titel derfra. Derudover har hun tekstforfattet brødteksten, så den passer bedre med de søgefraser, de potentielle kunder søger på ift de specifikke produkter.

Derudover var det meningen at flere bloggere og vloggere skulle lave reviews og give aways på forskellige produkter, og har blandt andet en af Danmarks største fiske vlogger der skal til at lave review på vores dyreste action kamera.

Offline: Vi har markedsført webshoppen på de største markeder i Danmark i år, hvor vi har solgt vores varer, samtidig med at vi har givet kunderne en flyer med en rabatkode med til selve shoppen.

Omkostninger

Der er meget få omkostninger forbundet med webshoppen, som ligger på 200kr pr.md

Varelager på 190.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Markedet for gadgets og elektronik er stort, men langt de fleste konkurrenter består af uambitiøse førstegangs iværksættere, der bestiller tilfældige varer hjem, eller har lavet en dropshipping webshop. Derfor er konkurrencen ikke særlig hård.

Vi har et mere konkret og raffineret produktudvalg, der giver en sjovere og mere specifik købs oplevelse.
Ud fra en mere grundig research har vi kategoriseret vores varer, så den er tilpasset til de forskellige målgrupper, og på den måde, i modsætning til vores konkurrenter, IKKE er en rodebutik, men en let og overskuelig guidende webshop.

Ideel køber

En ideel køber er en der elsker at nørde elektronik og gadgets, og eventuelt tør at vlogge omkring produkterne, sådan at kunderne får et bedre indblik i, hvad det er de køber fra en webshop, før de står med det i hænderne.

Hvis du vil køre samme strategi som mig, ved at markedsføre webshoppen igennem markeder, vil du få en anderledes og utrolig sjov sommer sæson. Her vil du komme i kontakt med dine potentielle kunder. Derudover er markeder en festlig begivenhed, fulgt efter en rigtig god omsætning der spænder lige fra 20.000 - 50.000 kr. på en weekend.

Opstartshjælp

I forbindelse med overtagelse af virksomheden sætter jeg køber ind i:

Webshoppen: Jeg sætter køber ind i alt omkring webshoppen. Det strækker sig lige fra hvordan du ændre de forskellige ting i produkter, hvordan du tilføjer produkter/kategorier, hvordan du ændre i tekstforfatningen på de automatiserede nyhedsbreve/ordre mails/opfølgende mails, hvordan du behandler de forskellige ordre, hvor du kan se/gemme/printe fakturaer, hvordan du generelt ændre i tingene bag webshoppen, og hvordan du sender ordren videre til pakkelabels.dk som er fragtløsningen vi kører med.

Pakkelabels: Her lærer jeg dig hvordan du bruger pakkelabels som fragtfirma til samtlige fragtløsninger, hvilket er utrolig let opsat.

Stripe: Stripe er den betalingsløsning som er installeret på webshoppen. Herinde viser jeg hvordan du kan holde styr i regnskabssystemet, og hvordan du kreditere eventuelle fortrydelser fra kunder.

Leverandører: Jeg giver dig kontakterne videre, og viser hvordan jeg har fundet frem til de helt rigtige varer før de bliver bestilt hjem. Leverandørerne har supergode fragtaftaler, så det ikke koster meget at få bestilt hjem.

Alt hvad der måtte være at lære, er en ansvarsrolle jeg tager på mig, og vi stopper ikke før du har fået en grundig oplæring i det hele. Herefter står jeg selvfølgelig til rådighed ved yderligere spørgsmål der måtte være.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1769

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
30348

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
27-08-2018
Udbudspris 45.000 DKK