Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop inden for børneprodukter 0-13 år - Omsatte for under 50.000 kr. i 2017

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dækningsgraden på produkterne er som udgangspunkt ca. 40%

Vil du være selvstændig - hoved- eller bibeskæftigelse - så kunne en Webshop i drift med potentiale for udvikling være en god mulighed - og uden, at det koster en bondegård.

En start med tre gode domænenavne (versioner over samme navn), ca. 350 varenumre i shoppen og mulighed for at tilkøbe den del af varelageret, du finder interessant.

Webshoppens indhold er primært baseret på produkter med lav forældelsesrisiko og ufølsomt overfor modeudsving. Pladsmæssigt kan du klare dig med 10-15 m2 til kontor og lager - og så er du i gang.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen omsatte i 2017 for under 50.000 kr. grundet manglende fokus på forretningen. Adwords kontoen er sat i bero og der er ikke brugt midler på annoncering i øvrigt.

Dækningsgraden på produkterne er som udgangspunkt ca. 40%

Produktet

Webshoppen har specialiseret sig i salg af funktionelle og unikke børneprodukter til aldersgruppen 0-13 år i høj kvalitet i Danmark. Produkterne skal have et lækkert design, være funktionelle samt have en berettigelse på markedet.

Vi lægger stor vægt på at produkterne kan give en værdiforøgelse, det skal være produkter både forældre og børn kan lide og som letter dagligdagen. Produkterne er fra veletablerede, seriøse og sikkerhedsmindede leverandører, der også har fokus på miljø og det er naturligt for os at vore produkter opfylder alle gældende sikkerhedskrav indenfor EU.

Markedsføringskanaler

Der foregår pt ingen markedsføring - al afsætning sker organisk. Der er indgået rabataftaler.

En indsats på dette område bør være et fokuspunkt for evt. kommende ejer.

Omkostninger

Omkostninger til domæner, betalingssystemer og hosting beløber sig til knap 4.000 kr. om året.

Dertil kommer 1,35% i variable omkostning af pengetransaktionen til i dette tilfælde E-Pay / Bambora.

Hvis du har 10-15 m2 til rådighed behøver det ikke at have likviditetsmæssige virkning, men skattemæssigt kan der fradrages et beløb for anvendelse af bolig til erhverv.

Aktiver

Det udbudte er immaterielle aktiver i form af 3 domænenavn og webshop opbygget i WordPress' Woocommerce.

Der er ingen årlige afgifter i den forbindelse.

Der kan overtages et varelager helt eller delvist alt efter ønske til kostpris.

Varelager på 80.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Børnefamilier i Danmark (enkelte forsendelser til udlandet). Produkterne passer bedst til børn op til 13 år. Forældregenerationen med børn i denne aldersgruppe handler uproblematisk på nettet.

Svagheder/udfordringer

Strukturen er på plads, men der skal sættes ind på flere SEO-tekster og aktiv markedsføring; det kunne være Adwords, Facebook, Instagram mv.

Stærke sider

Godt domænenavn, gode produkter, der ikke er særlig følsomme overfor forældelse. Der er stort set ikke varer, der bliver returnet eller ikke afhentet.

Ideel køber

Du vil gerne drive en virksomhed ved siden af dit lønarbejde eller du har en webshop i forvejen, hvor der evt. kan være en positiv synergi i at drive flere.
Vil du gerne afprøve drømmen om beskæftigelse, hvor du kan gøre det hjemmefra og med en meget lille investering, så kunne dette være noget for dig.

Opstartshjælp

Jeg bistår efter nærmere aftale i en vis tid efter overtagelsen med hjælp og gode råd.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2019

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
30099

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-06-2018
Udbudspris 25.000 DKK