Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 1.600.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop - Erhvervsmøbler - Overskud 2017/18 før skat på kr. 1.260.000

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Kom nemt i gang. Dokumenteret overskud fra start. Branche erfaring ikke nødvendig.

Ønsker du at drive online virksomhed og slippe for arbejdet i at bygge platform og relationer op fra bunden?

Vi har brugt flere år på at opbygge en velfungerende webshop med handel indenfor erhvervsmøbler. Den ligger uden for vores strategiske målsætninger - vores primære forretningsområde er import - derfor skal webshoppen videre.

Du overtager stor omsætning og solidt overskud, en professionel online platform, kontakt til dygtige leverandører og samarbejdspartnere, og et udviklingspotentiale hvor det kun er dig der sætter grænserne.

Perfekt iværksætter virksomhed eller solidt supplement til eksisterende virksomhed.

Økonomiske nøgletal

Friske tal fra 2017/18 regnskab:

Omsætning kr. 4.559.000
DB kr. 1.994.000
Variable og faste omkostninger kr. 734.000
Overskud før løn kr. 1.260.000

Overskud før skat: 1.260.000 DKK

Produktet

Sjældent udbudt online forretning med salg af erhvervsmøbler og tilbehør til erhvervsbrug, sælges på yderst favorable vilkår.

Her kan du enten opnå meget store synergier ved sammenlægning med lignende aktiviteter, eller du kan som iværksætter starte op med solidt overskud fra første dag.

Branche erfaring er ikke nødvendig, men interesse for at handle med en bred palette af erhvervsmøbler skal være til stede.

Webshoppen har et godt rennomé og mange tilbagevendende kunder. Webshoppen er udviklet i Magento. Der er dygtige folk bag, som kan hjælpe med at bringe nye ideer til virkelighed.

Sortimentet er kendetegnet ved at være af god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Over 98% af møblerne er dropshipping, primært fra danske/skandinaviske producenter.


Aktiviteterne kan derfor styres fra en laptop og en telefon og er ikke pladskrævende, hvis man ønsker en fleksibel løsning. For en virksomhed med eksisterende organisation (salg og administration) er her en virkelig attraktiv mulighed for at øge det samlede resultat.

På nuværende niveau kan webshoppen drives af en person. Ved udnyttelse af vækstpotentiale vil der være behov for flere ressourcer.

Kortsigtet (2 år) vækstpotentiale på 50% ved ansættelse af e-commerce manager. Vi har netop ansat en sådan, som evt. kan overtages men dette er ikke noget krav.

Webshoppen kan være interessant for person med e-commerce kompetencer, der har lyst til at udvikle på kunderelationer og produktsortiment. Der er flere åbenlyse muligheder i udvidelse af sortiment, som blot ligger og venter på at blive sat i gang.

Webshoppen er også yderst velegnet for virksomhed som måske allerede er i branchen, men endnu ikke er kommet rigtigt i gang med online salg og online markedsføring. Her er der mulighed for at komme online uden risiko og med stort overskud fra start.

Opfølgning på ordrer og fokus på service er vigtige parametre for at opnå tilfredse erhvervskunder. De fleste ordrer kommer direkte via webshoppen. Resten kommer fra telefon og mail i form af leads fra webshoppen eller direkte henvendelser fra faste kunder.

Vi har gode anmeldelser på Trustpilot (Score 8,9). Er ikke for alvor gået i gang med interaktion på SoMe og bruger p.t. ikke nyhedsbrev udsendelse. Der er derfor rig mulighed for at udvikle på markedsføring via online medier.

Webshoppen kan udvikles på content og der kan derfor arbejdes med indholdstekster og linkbuilding, da der her ligger et stort uudnyttet potentiale - vi har masser af ideer. Den proces har vi som tidligere nævnt sat i gang med ansættelse af e-commerce manager, der evt. kan fortsætte.

Adwords, SEO og SoMe annoncering udføres i dag i samarbejde med yderst professionel samarbejdspartner (S360).

Vores omsætning på forretningsområdet i 2017/18 var kr. 4.559.000 og DB var kr. 1.994.000

Overskud efter variable og faste omkostninger i samme periode før løn var kr. 1.260.000

Omsætning seneste 3 år:

1/9 2015 - 30/6 2016 (10 mdr.) kr. 3.435.628
1/7 2016 - 30/6 2017 kr. 4.170.373
1/7 2017 - 30/6 2018 kr. 4.559.767

Webshoppen kan drives uden varelager, og der vil ikke være startomkostninger til varelager.

Webshoppen sælges alene på grund af behov for fokus fra ejerselskabets side. Vi importerer og distribuerer erhvervsmøbler til contract markedet, hvilket igennem de sidste 45 år har været vores kernekompetence. Vi ønsker at træde ud af b2b handel og koncentrere os om import og distribution.

Vi kan evt. tilbyde del finansiering mod personlig kaution.

Kan du genkende dig selv i rollen eller passer webshoppen ind i din nuværende virksomhed, så kontakt os gerne for mere information.

Omkostninger

Reklame kr. 31.000
CMS og Google kr. 369.000
Montageopgaver hos kunder kr. 104.000
Fragtomkostninger kr. 230.000

Aktiver

Alle immaterielle rettigheder medfølger.

Der overtages ikke varelager, da virksomheden drives uden varelager.

Opstartshjælp

Vi medvirker gerne til vidensoverdragelse og hjælp til opstart (knowhow), samt løbende sparring med køber.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1549

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
30404

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-09-2018
Udbudspris 1.600.000 DKK