Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 45.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Salg af webshop med abonnement på bleer (15 aktive kunder)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Webshoppen sælges grundet komplikationer i teamet. De i dag 3 partnere er blevet enige om at virksomheden skal sælges, da dette er det bedste for virksomheden. Her er fantastiske muligheder for vækst og vi genererede hele 32 kunder, på 3 timer den første aften, vi launchede virksomheden. Der blev ikke brugt en eneste krone på markedsføring. Her hører en kunde liste med, med allerede abonnerende kunder, samt leverandør kontakt, hvis man stadig vil benytte sig af den vi bruger. Virksomhedens koncept er utrolig overskueligt, da der kun skal leveres en enkelt gang om måneden. Resten af månedens dage, plejer at gå med service af nuværende kunder og salg til nye abonnenter. Vi oplever en fantastisk mulighed på erhvervsmarkedet, hvor vi allerede også har og har haft forskellige kunder, som daginsitutioner.

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad på cirka 50% af libero og 15% af pampers. Mulighed for massiv % optimering via større køb bed leverandør.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Bleer på abonnement med fast levering en gang om måneden. Pampers og libero i sortimente PT, men der er mulighed for andre vare som fx Naty (øko bleer), som vi har haft i overvejelse. Der er uendelige muligheder for blandt andet mersalg. Sutteflaske, modermælkserstatning osv. Hvilket vi også kan se de nuværende kunder efterspørger. Beløbet bliver trukket månedligt og kører fast gennem shopify og bold abononnoments betalings system. Vores kunder er primært mødre og fædre i den nyfødte børne afdeling og gravide.

Markedsføringskanaler

Instagram, facebook, google.

Omkostninger

Faste omkostninger fra leverandør af bleer og shopify. Ellers ingen faste udgifter, da vi i dag bruger eget privat lager.

Aktiver

Faste kunder og varelager.

Varelager på 13.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

3 gutter får den geniale i dag at sælge bleer på abb. Bliver en relativ stor succes fra dag 1 uden markedførings penge. En artikel blev lavet i blandt andet amager bladet, som boostede forholdvis.

Markedet

I dag sælges der landet over og der er mulighed for en relativ hurtig skalering.

Svagheder/udfordringer

Der er kun en enkelt direkte konkurent på markedet, som er meget nem at slå ud, da det for hende er en hygge forretning. Vores udfording har været at få pengene til at gå op ved levering i forhold til GLS. Efter vi skiftede til DAO, gav det pludelig fin mening profit mæssigt. Vil dog anbefale at når virkosmheden har ramt 400 kunder+, at det køres selv eller ansættes til det.

Strategi

Planen har hele tiden været flere kunder, så vi hos nuværende leverandør kunne købe større ind og den vej få varene billigere og dermed tjene endnu mere på vores nuværende og nye kunder.

Vision

Danmarks førende ble leverandør til private.

Ideel køber

Den ideele køber er en der er klog på markedføring. Dette er det eneste der mangler for skalering. Kunderne kommer allerede af sig selv. Firmaet har et fantastisk ry og vi kan se at det er en virksomhed der hurtigt går på mund til mund salg også.

Opstartshjælp

Vi overfører hjemmeside og inddrager køber i nuværende systemer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1414

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30091

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-06-2018
Udbudspris 45.000 DKK