Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Opgave portal app til håndværker, mekaniker, bartender etc. til iPhone og Android sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Smart og automatiseret opgave portal (indhent 3 tilbud) til iPhone og Android

Smart og nytænkende tilbudsportal sælges, med appen ved hånden kan du indhente tilbud på alt du skal bruge, lige fra håndværker, mekaniker til reparation af din iPhone eller booking af bartender til din fest.

Appen er meget simpelt, og kommer i 2 user levels:

Tilbudhenter kan oprette en gratis profil via facebook eller email og se overblik over de opgaver som udbydes. Hertil, kan man på under 2 minutter sætte en opgave i udbud udfra sin lokation og dermed finde lokal eller national hjælp, alt efter opgave.

Virksomheden opretter sig ligeledes via appen, og ser opgaver baseret på de kategorier de subscriber til. Virksomheden kan gratis få en konto og se og læse alle modtagne opgaver anonymisiert, og betaler et fee på 39 kr. for at byde på en opgave.

Økonomiske nøgletal

Appen er baseret på en freemium model, hvor virksomhederne betaler et fee af 39kr inkl. moms for at kontakte brugere og afgive et bud. Ligeledes er der bygget en VIP model ind i appen, så virksomheder kan opgradere til VIP status for et månedligt eller årligt gebyr og på den måde få mere eksponering i appen.

Produktet

Produktet er baseret på 2 apps, en til iPhone og en til Android. Virksomhederne og brugerne logger begge ind via disse apps. Der er også lavet en hjemmeside og facebook side hvor brugerne ligeledes kan indhente tilbud.

Forretningsmodellen er simpel, og baseret på en no-cure no-pay model. Virksomhederne betaler altså kun for de opgaver som de byder på, og kan læse og se alle opgaver sløret/anonymisiert uden at kunne afgive bud eller se kontaktoplysninger.

Samtidigt er der bygget et administrationpanel ind i appen, så du som ejer kan se alle opgaver, rette og slette, finde og blockere samt have overblik over omsætning, brugere, vækst etc.

Omkostninger

Der er omkostninger til markedsføring og serverhosting.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1649

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30003

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-05-2018
Udbudspris 300.000 DKK