Portal med salg af konkursboer - Søger partner

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Online auktionsportal med konkursboer og inventar.

Vi er gode til at håndtere konkursboer og har en stribe faste kuratorer, der benytter os ved salg af konkursboer og inventar via den online auktionsportal.

For at vækste forretningen søger vi en person, der kan indgå i teamet og være med til at opnå noget af det uudnyttede potentiale der ligger i markedet.

Omsætning siden start: 7 mio. heraf vores overskud af honorar på ca. 10%.

Vores plan er en omsætning på 10-15 mio. årligt indenfor kommende år. Samt en forventet vækst på +25% årligt de efterfølgende år.

Økonomiske nøgletal

Ved 7 millioner kroners omsætning er der honorar på 20%. Heraf går halvdelen til omkostninger forbundet med formidling af auktionen og den sidste halvdel (10% af omsætningen) er portalens andel.

Produktet

Eksisterende kundebase får besked ved nye auktioner og konkurssalg, som gør det attraktivt at følge med og deltage i budgivning online.

Vi har skabt fundamentet og fået udviklet unikke funktioner, så nye auktioner oprettes hurtigt og effektivt af vores vurderingskorps. Dertil har vi afviklet de første mange auktioner og formidlet salg via platformen.

Vores salgskanal og backend registreringsplatform er udviklet over de sidste 3 år og har kostet ca. 1 mio. Der er lavet et godt grundarbejde og skabt kontakt til førende insolvensadvokater samt opkøbere.

Der er et godt SEO-potentiale for siden, med flere top 10-placeringer i Google relateret til konkursauktioner.

Nu er vi klar til næste niveau og ønsker at indgå et samarbejde med en partner, som kan købe en andel af virksomheden. Enten kontant eller via sweat equity. Beløb og andel er til forhandling.

Markedsføringskanaler

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3004

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
36228

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-05-2023
Udbudspris 275.000 DKK