Classic Cars - Markedsplads, service og meget mere

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Stedet for klassiske og special biler

Idéen med suitrace.com bygger på vores passion for klassiske biler. Hvordan det er muligt at realisere og udleve sin drøm om en klassisk bil. Vejen dertil har for de fleste ikke været ligetil og for nogle har de måske allerede opgivet den. Årsagerne kan være mange, og derfor startede vi SuitRace. Ambitionen er at gøre det enklere for den enkelte at realisere bildrømmen og gøre det sjovt at eje en klassisk eller special bil. Vi vil med koncpetet hjælpe til med at aflive de unødige bekymringer og i stedet give bilentusiasten mulighederne, skrue op for køreglæden og ro til at dyrke passionen.

Tanken med konceptet er også at hjælpe den potentielle bilejer og den nysgerrige med alle aspekter inden for bilverden af klassiske og specialbiler. Det gælder alt lige fra det lavpraktiske med olieskift til inspektion ved køb af bil over til det finansielle aspekt med lånefinansiering og leasing.

Vi er overbevidste om at den rette ejer kan realisere denne forretning og udnytte det fulde potentiale.

Regnskab

Afkastningsgrad
-33%
Soliditetsgrad
-956%
Likviditetsgrad
9%

Økonomiske nøgletal

Google Analytics 2022 data:
17.913 besøgende - 22.366 sessioner
Afvisningsprocent kun 54,93%
Trafikken er fordelt:
CPC 34,31%
Organic 28,02%
Referral 16%
Øvrige: 21,67%

Produktet

Online platform for klassiske biler.
- Markedsplads: køb og salg
- Billån: aftale med bank til financiering af klassiske biler
- Forsikringsportal
- Bilinspektion: Formål at man som kunde ikke bliver snydt ved køb af en klassisk bil ved at få en fagkyndig til at inspicere bilen på forhånd.
- Transportservice: Både nationalt, men også internationalt. Allerede gode etablerede aftaler.
- Værkstedsservice: Aftaler med udvalgte værksteder, der specialicerer sig i klassiske biler rundt omkring i Danmark
- Concierge service: Tanken her, er ligesom på et hotel, muligheden for at få hjælp og support til alle spørgsmål vedr. klassiske biler.
Abonnementsmodel: Basic, Premium
NB! Siden er SEO optimeret.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig i dag primært via Google Ads, SEO, referral og nyhedsbreve.

Omkostninger

Virksomhedens omkostninger er begrænset til:
- Hosting omkostninger årligt: 1890 + moms årligt
- Evt. omkostninger til markedsføring. I 2022 er der brugt samlet 1788 DKK hvilket har medvirket til 6390 besøgende og 7866 sesssioner.
- Øvrige omkostninger er relateret til de respektive services og derfor variable. Dvs. sælges en service, medfølger en omkostning. Alle services har en positiv profit.

Aktiver

Virksomheden har ikke noget kontor.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev skabt på baggrund af Michael's passion for klassiske biler. Efter at have ejet sin første klassiske bil og alt den kompliksitet der var forbundet med at handle, inspicere, importere og få den serviceret blev idéen om Suitrace.com skabt. Idéen blev delt med Palle, der vidste alt om klassiske biler og sammen besluttede de sig for at kaste sig ud i konceptet.
Platformen skulle udvikles og den skulle fremstå professionelt og her mødte de to super seje udviklere, der var ved at afslutte deres uddannelse, de hoppede med på idéen. Efter utallige timers udvikling gik siden live tilbage i 2018. Vi fik en investor med på idéen, som sammen med Michael og Palle investerede i forretningen og udviklingen af suitrace.com.

Markedet

Suitrace henvender sig hovedsageligt til målgruppen omkring klassiske biler, hvilket betragtes som luksussegmentet. Den klassiske bil er ofte en livsglæde investering og alternativt køretøjet hjemme i garagen. Markedet for klassiske biler er ganske stort i Danmark, hvilket også understreger MyGarage (Vejle) samt det nye Classic Car House (Lyngby). Savnet suitrace.com passer også rigtig godt til den internationale målgruppe og det er også tanken at konceptet skulle lanceres udenfor landets grænser.

Svagheder/udfordringer

Markedspladsen er en konkurrencepræget market. Det er svært at tage penge for annoncering af biler med store spillere som bilbasen og dba. Derfor var det også tanken at tilbyde andre services som forretningen kunne tjene penge på.

Stærke sider

Der er plads til suitrace i Danmark og udlandet, konceptet er stærkt og alle services har bevist at der er et behov for denne type "concierge" service. Det at kunne få support til at inspicere sin bil inden køb, hjælp til import fra udlandet, hjælp til at finde de unikke og specielle dele til bilen, henvisning til dygtige værksteder m.m. er bestemt noget kunden efterspørger.

Strategi

Virksomheden skal vokse og det skal den med den rette person / team.

Vision

All-inclusive service til klassiske biler
Vi ved at din klassiske bil, ikke bare er hverdagsbilen, men en livstil, som du skal nyde
Vi vil med Suitrace formidle og facilitere kontakten mellem dig og leverandøreren/ servicepartneren. Vi bestræber os kun efter den bedste kvalitet og service. Hvilket bl.a. også kommer til udtryk i vores egen kvalitetskrav overfor Servicepartneren.
Vi er bilnørder og IT-nørder, hvilket også kommer til udtryk i platformen suitrace.com. Ambitionen er at gøre SuitRace til den foretrukne platform for klassiske biler I stil med momondo for flybilleter og hotels.com for hoteller.
Hvis du ikke kan finde det du søger på SuitRace, finder vi det for dig.

Ideel køber

Den idéele køber har en passion for biler og luksus, kan se potentialet og vil gerne have et godt fundament at arbejde videre med.

Opstartshjælp

Der vil blive tilbudt en overlevering af selve siden og træning i de respektive services.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1333

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35978

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-02-2023
Udbudspris 29.000 DKK