Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Meget billig webshop inkl. varelager

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Hvis du brænder for at være selvstændig og komme hurtigt i gang, så kig her. Der medfølger en fuldt funktionel webshop, inkl. varelager med en lagerværdi på ca. 20.000,-. Virksomheden sælger enkle og sikre alarmpakker til private. Systemerne bliver koblet op til telefonen, så man slipper for at betale dyre abonnementer til alarmselskaber, der sjældent forhindre indbruddet alligevel. På denne måde får du, din familie, dine venner eller måske en nabo direkte besked hvis uheldet er ude. Da Danmark er et af de lande med flest indbrud pr. indbygger i Europa, så kan det være en meget god ting.

Økonomiske nøgletal

Der blev arbejdet med virksomheden i forbindelse med et studie. Derfor blev der ikke fokuseret på salg i perioden. Men der har været en omsætning på omkring 50.000.

Produktet

Dette er en webshop som sælger enkle og sikre boligalarmer, der konstant overvåger dit hjem, og sikrer mod indbrud. Vores overvågningsalarmer er nemme løsninger, der kan installeres af enhver, uden forudgående større kendskab til installationer af nogen slags. Vores samarbejde med udvikling- og produktions partner sikrer, at vi konstant er på forkant med udviklingen, og vi optimerer konstant vores produkter.

Skulle uheldet være ude, så sender systemet automatisk en SMS til dig, og ringer automatisk op til de forud programmerende modtagere på alarmlisten. Det sker via den type alarm som kaldes en ”GSM” alarm, som sender beskeder via det mobile GSM netværk.

Varelager på 21.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Danmark er et af de lande i Europa der har flest indbrud pr. indbygger. Derfor er det et meget attraktivt markedet, der for tiden vækster. Mange vil gerne have sikret deres hjem, men er trætte af at betale i dyre domme til alarmselskaber. Derfor er disse alarmpakker optimale. Man betaler for dem én gang, fremfor abonnement hver eneste måned. Og så er de simple, burgervejlige og sikre dit hus.

Ideel køber

En der brænder for iværksætteri og kan finde ud af at sælge. Markedet vækster og der er mange uudnyttede segmenter at henvende sig til.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4717

Sælger kontaktet:
39

Følger annoncen:
24

Annonce id-nummer:
29262

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
05-01-2018
Udbudspris 15.000 DKK