Webshop - Hus, Have og Fritid - omsat for 1.750.000,- kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Velfungerende webshop etableret i alle EU-Lande

Webshop med 3 år i drift.
Etableret med udgangspunkt i Danmark, men efterfølgende udvidet til at dække alle EU-Lande på 19 forskellige sprog og i langt de fleste tilfælde også eget domænenavn (446.000.000 potentielle kunder). Både danske og udenlandske leverandører og herunder produkter i eget brand. Endvidere udvidet med dropshipment fra Tyske og Hollandske leverandører med stor leverance sikkerhed. Lager etableret så forsendelse er fra dag til dag på langt de fleste varer. Velintegreret i forhold til e-commerse. Sælges grundet sygdom.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har siden etableringen omsat på 1.750.000,- kr.
Omsætningen i 2023 var på 625.000,- kr
Der er ekspederet over 4000 ordrer.
Den gennemsnitlige konvertering i perioden er 2,10.
Den gennemsnitlige procent for tilbagevendende kunder er 2.74.
Den gennemsnitlige ordreværdi er ca. 352 kr.
Der er etableret et varelager med en kostpris på ca. 220000,- kr.
Overskud, før omkostninger ud over vareomkostninger, var i 2023 på 213.000,- kr

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Shoppen har haft fokus på at finde produkter til hus, have og fritiden. Produkter som er unikke i forhold til hvad du ellers kan købe i detailhandlen.

Produkterne dækker meget bredt i form af:
Møbler til både inde og ude
Lamper primært genopladelige eller til stearinlys
Legetøj i form af puslespil, strategispil eller legetøj til haven
Tæpper primært i genbrugsplastik, men til brug både ude og inde
Maling til gulve i værksted, garage eller indendørs i huset
Campingudstyr i form af borde, stole, grill og grilludstyr samt andre campingmøbler
Skadedyrsbekæmpelse uden gift med produkter såsom muldvarpeskræmmere, ultralydsskræmmere eller rottefælder
Produkter til fuglene i haven såsom fuglefoderhus (specielle), fuglekasser, foderringe mv
Produkter til altan og terrasse i form af møbler, tæpper, lamper og grill-udstyr
Dekoration både ude og inde i form af blomsterreoler, springvand og DIY dekoration til væggene
Grill og grilltilbehør
Produkter til hunde med hundesofaer, hundekurve, hundetrøjer, vandskåle, ultralydsskræmmere mv.
Høns kan forkæles med automatiske hønselemsåbnere eller vand- og foderautomater
Katte med kattelemme og ultralydsskræmmere

Fælles for alle produkter er også, at de er valgt i forhold til nem forsendelse og kun i undtagelsestilfælde er det palleforsendelser.

Shoppen er velorganiseret i Shopify og kollektionerne er defineret og etableret. Annonceringen på Goggle er i et vist omfang målrettet strukturen. Shoppen roses af brugerne som nem at navigere på og betalingssystemerne er sat op til at dække alle gænge betalingsformere ud over hele EU.

Kunderne får oplevelse af gode kvalitetsprodukter som lever op til både kvalitetskrav og som samtidig afhjælper deres behov eller problem.

Shoppen er etableret med integration til Shipmondo fragtsystem og E-conomic økonomisystem. Alle processer er automatiserede, så kunderne oplever en ensartet og korrekt behandling af deres ordre. Samtidig sikrer det, at pasningen af webshoppen begrænses til et minimum af tid. Fragtordning er etableret med GLS til at dække hele EU og derudover bruges PostNord til palleforsendelser. Der er selvfølgelig etableret et feed-system som bla. føder Google på en række hovedsprog, og den er fuld integration til deres funktioner. Shoppen er også veletableret på Trustpilot med en score på 4.7 med over 200 gode anmeldelser.

Shoppen har siden etableringen omsat på 1.750.000,- kr og der er ekspederet over 4000 ordrer. Den gennemsnitlige konvertering i perioden er 2,10. Den gennemsnitlige procent for tilbagevendende kunder er 2.74. Der er etableret et varelager på med en kostpris på ca. 220000,- kr. Den gennemsnitlige ordreværdi er ca. 352 kr.

Shoppen drives sammen med anden virksomhed og jeg har erkendt, at skal den bringes til en væsentlig større omsætning skal det være en som har flere kompetencer end jeg har. Derfor frasælges selve shoppen med alt hvad der tilhører.

Markedsføringskanaler

Kunderne findes primært gennem betalt annoncering via Google og Facebook. Der er etableret annoncering i de primære lande i EU på lokal sprog.
Re-marketing opsat.
Basis siden (dansk) oversættes til 20 sprog. Der er etableret opsamling til nyhedsbrev, men det er bestemt en forbedrings mulighed.
Trustpilot konto med over 225 anmeldelser og en score på 4.7.

Omkostninger

Da webshoppen drives sammen med en konsulentvirksomhed er det svært nøjagtigt at specificere omkostninger, men for den rette interesserede kan der gives indsigt i regnskabstal.

Aktiver

Virksomheden er etableret i et kontorfællesskab hvor også lageret er beliggende. Der er gode leveringsforhold, lagerkapacitet og kontorfaciliteter. En køber vil selv kunne vælge om man fortsat vil være i bygningen, eller virksomheden skal flyttes.

Varelager på 175.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden er etableret ultimo 2020 under Corona. Jeg drev og driver en konsulentvirksomhed i forvejen. Da der under Corona var ekstra tid til rådighed blev den etableret - på trods af min fremskredne alder. Jeg havde i forvejen været lettere irriteret over uoverskuelige hjemmesider, hjemmesider hvor varerne er af tvivlsom kvalitet og hvor det er svært at gennemskue produkterne. Det var min klare opfattelse at det kunne gøres bedre.

Jeg vidste ikke noget om webshop eller avanceret online markedsføring. Det lykkedes i løbet af en dag at få shoppen etableret med integrationer til Shipmondo, E-conomic og Google.

Siden er den udviklet betydeligt med alle de funktioner som er beskrevet. Det er sket med lidt hjælp udefra og en praktikant med IT-flair. Derfor er alle funktionerne så velintegreret og præsentable. Men det har selvfølgelig krævet mange timer.

Det viste sig, at det ikke var det tekniske IT som var sværest, men derimod at finde de gode, pålidelige leverandører med de rigtige varer til den rigtige pris, der var den sværeste del. Derfor er det blevet en blanding af danske leverandører og egen import af varer fra Kina. Hovedparten af ordrerne ligge på egne importerede varer.

Opstartshjælp

I forbindelse med overtagelse af webshoppen er der selvfølgelig den nødvendige oplæring i både systemer, lagerstyring og forsendelse samt hvad der måtte være behov for. Alle de tekniske ting til at få shoppen til at køre er med i handlen og indeholdt i købesummen. Derudover vil der i en 3-6 måneders periode være mulighed for at få hjælp/svar på de spørgsmål der måtte være behov for. Det er en del af købesummen.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
175.000 DKK
Finansiering løbetid:
36 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2031

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
37080

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-02-2024
Udbudspris 25.000 DKK