Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Kaybeauproducts.com - Nyopstartet Koreansk Kosmetik webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Koreansk kosmetik er en voksende interesse i Danmark!

Har du en særlig interesse for koreansk kosmetik og hudpleje? Hvis ja, så kunne denne online webshop være noget for dig.

Koreansk kosmetik og hudpleje er en voksende interesse hos danskere, og det kan sagtens blive til noget stort i fremtiden. Webshoppen har fået 230 følgere på Instagram i løbet af 1-2 måneder!

Jeg åbnede webshoppen i januar måned, og har indtil videre kun solgt til familie, venner og få kunder. Du kan gøre denne forretning til noget større, da interesse for koreansk unikke musik og kultur er bredt ud hos unge og ældre i Danmark!

Jeg giver hele webshoppen og inventar med i købet. Hvis du er ny i det, kan jeg lære dig at bruge Wordpress. Jeg har også lagervarer med i købet, såsom papkasser osv.

Den primære grund til salget af webshoppen er manglen på penge til promotion og indkøb af nye varer. Hvis jeg kunne ville jeg beholde webshoppen, men jeg er ikke særlig aktiv, hverken på webshoppen og instagram. Jeg er bange for den manglende aktivitet, vil svække interessen hos fremtidige kunder, så det er bedre, at en anden kan overtage virksomheden.

Der er ikke hast i at få solgt webshoppen og åben for forhandlinger.

Økonomiske nøgletal

Da det er nyopstartet virksomhed, så har vi ikke nogle nøgletal. Jeg har kun solgt til familie, venner og få kunder via webshop.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er ingen faste omkostninger end selve hjemmesiden, Jeg har allerede forudbetalt 2 år for hjemmesiden. (bruger woocomerce). Den ligger på omkring 500 kr. ca.

Shopsystem

Aktiver

Varelageret ligger i Brovst, og der mulighed for at vi kan afsende varene hjem til dig eller afhentning. Du får det hele med i købet: mail, kode til webshoppen og varelager.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4436

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
31023

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-02-2019
Udbudspris 22.000 DKK