Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

IT-platform: Moderne formidling af håndværksopgaver

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Brandet salg af renoveringer til private. Via brugerprofiler bliver kunden holdt opdateret med tidslinje, billeder, dokumenter mv. som de enkelte håndværkere kan uploade mens de arbejder.

Virksomheden har udviklet egen IT-platform, som gør det muligt for kunden at få en high-end oplevelse af at få udført en renoverings-opgave, hvor de konstant holdes opdateret via interaktiv tidslinje, billeder og dokumenter, som de enkelte håndværkere på stedet uploader til.

Vi er den eneste part, som kunden har kontakt til, og dermed ikke en tilbudsportal. Det gør det muligt at realisere højere priser ved at opbygge et brand.

Vi har salg, arkitekt og kundeservice internt og formidler opgaver til udvalgte samarbejdspartnere, som udfører på vegne af os. Partnerne får opgaver lige til at gå til, mens vi håndterer al kundekontakt.

Vi har hidtil kun haft fokus på salg af komplette badeværelsesrenoveringer, men det er naturligvis alene et strategisk valg, hvilke områder kommende ejer ønsker at fokusere på. Vi er lykkedes med at realisere priser, som ligger meget betydeligt over hvad konkurrenter har tilbudt de samme kunder - vi er altså lykkedes med at skabe et brand, som for de rette kunder har en betydelig værdi, som de er villige til at betale for.

Hvad vi ikke er lykkedes med er at opbygge de partnerskaber, som vi havde håbet. Derfor har vi måtte sige nej til virkelig mange opgaver og har også haft mere besvær med de udførte opgaver, end det optimalt set skal være.

For en ny ejer, som optimalt set har gode kontakter i håndværks-branchen, eller selv har arbejdskapacitet og ønsker at tage opgaverne ind selv, er der en rigtig god salgskanal her, hvor det er muligt at ramme mindre prissensitive kunder, så det ikke altid bare er et spørgsmål om at underbyde de øvrige.

Virksomheden er opbygget med grundighed og der er styr på diverse IP-rettigheder, deriblandt attraktivt telefonnummer, domæner, IT-platform og en visuel identitet hele vejen igennem.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har i sidste halvdel af 2017 kun kørt på meget beskeden blus grundet fokus på anden forretning, årsregnskabet er ikke udført i skrivende stund, men forventes at lande på noget der ligner:

Formidlet opgaver: 2.000.000
Driftsresultat: 200.000

Der er på nuværende tidspunkt ingen forpligtigelse i virksomheden, da ansættelser og lejemål er opsagt.

Overskud før skat: 250.000 DKK

Produktet

Virksomheden består af en hjemmeside, hvor kunder opretter deres ønskede renoverings-opgave og samtidig får en brugerprofil, hvor de konstant holdes opdateret via en tidslinje, billeder og dokumenter.

Når kunden har oprettet sig tager vi telefonisk kontakt for at forventningsafstemme. Herefter kommer en sælger ud til kunden. Vores arkitekt på kontoret laver en 3D-visualisering i overensstemmelse med kunden ønsker, som sendes sammen med et fast-pris tilbud og tidsplan for opgaven. Vores kunderservice er altid til rådighed, så kunden ingen kontakt behøver at have med de enkelte håndværkere men altid har os som sit sikre holdepunkt.

Accepterer kunden tilbuddet formidler vi opgaven til en af vores faste samarbejdspartnere. Vi har typisk haft en merpris på betalingen fra kunden ift. vores betaling til partner på 30-50 procent, men dette afhænger naturligvis fuldstændig af forhandling.

Fordelen for vores partnere er, at de får opgaver ind, som er ligetil at gå til. De skal ingen kundekontakt have, da vi står for salg og kunderservice. De slipper derfor for at skulle give tilbud på en masse opgaver, de ikke får, vi kontakter dem først, når der reelt er en opgave klar. Samtidig giver vi dem muligheden for at sige ja eller nej afhængig af hvor travlt de har på et givent tidspunkt, så de bedre kan udnytte deres arbejdskapacitet.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har en Facebook-gruppe med omkring 700 medlemmer og har igennem det seneste år løbende markedsført sig online på Facebook og via Adwords.

Derudover er der trykt og uddelt nogle tusinde flyers i områder, hvor vi har udført renoveringer for kunder i nærheden.

Interessen når der annonceres på Facebook er altid meget stor, kunsten består i at ramme det rigtige publikum, da vi sigter mod high-end kunder, mens vi har haft problemer med at annonceringen i høj grad har ramt et prissensitivt publikum. Henvisninger fra tilfredse kunder og flyers uddelt i de nabolag, hvor vi har udført arbejde, har i højere grad kastet attraktive kunder af sig.

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet ud fra en tese om, at håndværks-branchen trænger til at komme ind i den moderne verden. Mens du møjsommeligt kan tracke hver en lille bestilt pakke og live-chatte med kundeservice om hvordan du skal samle din nye IKEA stol, tilbydes der ikke en service, som minder om, når man skal ud at bruge 250.000 kroner på et nyt badeværelse. Vi vil ramme det købestærke storby-segment, som ikke selv lige kender et par håndværkere, der kan hjælpe dem og som ikke har nogen idé om, hvad håndværkerne mener, når de spørger dem om alverdens tekniske ting. De vil have en løsning og de er villige til at betale for den.

Vi er stadig overbeviste om, at den tendens er helt rigtigt set, men det kræver mere arbejde at skubbe til udviklingen i en konservativ branche, end vi desværre har mulighed for på nuværende tidspunkt. Vi giver derfor stafetten videre og er overbeviste om, at det kan gå rigtig godt for en dygtig ny ejer. Vi glæder os til at følge med fra sidelinjen.

Ideel køber

Har en vid omgangskreds i håndværkerbranchen, således at der kan etableres de nødvendige partnerskaber.

Har selv en håndværksvirksomhed og ønsker at tage de attraktive opgaver ind internt enten via vores eksisterende brand eller var at re-brande eksisterende virksomhed og IT-platform til købers egen virksomhed.

Opstartshjælp

Vi står naturligvis til rådighed med hjælp til at få styr på de tekniske ting samt formidle kontakt til alle relevante personer, som har været med os undervejs. Selve systemet er meget ukompliceret og vil kunne håndteres af enhver uanset tekniske færdigheder eller mangel på samme.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
853

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
29287

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-01-2018
Udbudspris 500.000 - 1.000.000 DKK