Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Fitness Dropshipping Webshop sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Jeg sælger min dropshipping webshop, som er cirka 5 uger gammel.

Jeg sælger min dropshipping webshop, som sælger fitnesstøj og -accessories. Webshoppen har klaret sig rigtig godt, taget i betragtning af den korte levetid. Omsætningen på 1 måned er cirka 6.000. Man skal yde en indsats for at få ordre. Den bedste måde jeg skaber kunder på er, at lave instagram give aways med profiler som har mange følgere. Ved køb af webshoppen, følger instagram profil også med, og samarbejde med flere profiler, som skaffer kunder. Webshoppen kan blive stor, hvis du har lysten og tiden, og domænet er stærkt.

Økonomiske nøgletal

På første måned blev der omsat for 3.600kr, og profit lå på cirka 2.200kr. I april måned indtil videre er der omsat for 4.000kr., og profit lå på cirka 2.600kr. For mere information, kontakt mig venligst.

Regnskab

  • Omsætning:3.600 DKK
  • Ebitda: 2.200 DKK
  • Resultat før skat: 890 DKK
  • Balancesum: 360 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Webshoppen benytter sig af konceptet dropshipping. Webshoppen bliver kørt gennem Shopify, med tredjepartsservicen Oberlo, hvor vi importerer produkter fra AliExpress, og sælger dem. Produkterne på shoppen indtil videre, er sportsleggings og tops til kvinder, og tanktops til mænd. Vi har også yogabolde og træningshandsker.

Alle disse produkter er som sagt importeret fra AliExpress, og har derfor en leveringstid på cirka 3 uger. Dette kan du selvfølgelig til hver en tid afmelde, hvis du ønsker eget varelager.

Markedsføringskanaler

Den største del af vores kunder kommer fra Instagram. Vi bruger MailChimp, så vi sender nyhedsbreve ud. Vi har også en facebook-side, som vi ikke bruger særlig meget.

Omkostninger

Omkostninger er egentlig kun Shopify, som er 360kr. (cirka 31 ordrer, hvor der tages et procentbeløb af hver ordre). Ekstra omkostninger er ting som ads og ekstra apps.

Aktiver

Da vi bruger dropshipping, er der intet fysisk varelager, kontor el. lignende.

Virksomhedens historie

Årsagen til etableringen af webshoppen, var at give danske fitness-entusiaster en pålidelig fitness shop, med billige varer. Jeg startede den som et projekt, og opdagede hurtigt at der kom kunder til, som var villige til at købe.

Markedet

Markedet for fitnesstøj og -udstyr er stort, og det vokser for hvert år der går. Folk er interessede i deres krop og træning, og de skal derfor have tøj dertil. Der er mange større konkurrenter, men det er svært at finde mindre virksomheder som er konkurrenter.

Svagheder/udfordringer

Svaghederne vil nok være, at vi bruger dropshipping, og derfor er der intet fysisk varelager, og leveringstiden er derfor længere end ved andre sider.

Stærke sider

De stærke sider er helt klart de billige priser, og hjemmesidens layout. Hjemmesiden er tiltrækkende og ligeså er priserne.

Ideel køber

Den ideele køber ville være en køber som interesserer sig for fitness, og som vil drive virksomheden videre.

Opstartshjælp

Jeg vil naturligvis hjælpe med opstart, og vil altid være til at få fat på og hjælpe. Min hjælp er selvfølgelig inkluderet i købesummen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3241

Sælger kontaktet:
25

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
29837

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-04-2018
Udbudspris 12.000 DKK