Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 165.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Beautyinsideout.dk - Webshop med Skønheds- & Helsekost produkter – samt Appeal4.dk Neglelakbrand med omsætning til B2B og B2C

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
FOKUS PÅ WEBSHOP B2C, EGET BRAND B2B, EVENTS & MESSER

Nu har du mulighed for at blive ejer af din egen webshop beautyinsideout.dk, samt dit eget Neglelakbrand APPEAL4, udviklet i Danmark og produceret i EU. Brandet er bygget op fra bundet og har været aktivt siden 2013. Du får altså dit helt eget produkt med en veletableret brand.

Vores forretningsmodel går ud på at finde og nøje udvælge produkter indenfor Skønhed & Helse, der er valgt omhyggeligt ud fra ønsket om at gøre det nemmere for kunden at foretage det naturlige og giftfrie valg.

Beautyinsideout.dk er et univers, der forener skønhed, helse og kvalitet og derved hjælper vores kunder til at træffe en beslutning om kvalitet, samt det gode, enkle og ærlige valg. Med gode ingredienser, sundhed og ansvarlighed i højsæde.

APPEAL4 er et neglelak brand, der er lavet uden særlig mange kemikalier – kemimærke A-kolbe – det er vegansk og bliver produceret i EU og er af høj kvalitet. Der er indgået samarbejde om udviklingen af en ny kollektion i APPEAL4. Den nye flakon får et Vegan klistremærke på.

Udover online B2C kunder og udvikling af brand har vi også haft fokus på at afholde events med flere andre aktører indenfor kvindeuniverset, deltage i messer og events hos andre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2018: kr. 58.000
Varelager: Indkøbspriser kr. 150.000 – Vejledende udsalgspriser kr. 1.165.000
Avancen er i webshoppen ca. 40% og B2B ca. 65%

Produktet

Dette får du med i købet:
 Wordpress hjemmeside med woocommerce integration (beautyinsideout.dk)
 Wordpress hjemmeside på både dansk og engelsk med redirect i forbindelse med køb til beautyinsideout.dk (appeal4.dk & appeal4.com)
 Logo på både begge brand, udviklet hos reklamebureau
 2 Facebooksider – APPEAL4 med ca. 15.600 følgere og Beautyinsideout med ca. 600 følgere
 2 Instagramsider – APPEAL4 med ca. 6230 følgere og Beautyinsideout med ca. 120 følgere
 1 LinkedIn side
 Intergration med Google Analytics
 Intergration med Pakkelabels.dk
 Email liste og Mailchimp intergration på hjemmesiden
 Produktbilleder samt diverse imagebilleder
 Professional kamera, fotobord med 3 lamper til produktfoto
 Varelager (værdi kr. 150.000)
 Diverse emballage, postkort, klistremærker, lommer og papkasser til forsendelse
 Overdragelse og telefon support

Du får der udover adgang til leverandørnetværk og producenter af APPEAL4, samt hel ny produktudvikling af brandet (Vegan)
Hvorfor sælge: Vi har desværre ikke længere den tid til projektet, som det kræver at opbygge forretningen.

Markedsføringskanaler

SoMe marketing:
 FB- Beautyinsideout (BIO): Vi bruger denne side til at skabe opmærksomhed over vores hjemmeside og når vi får nye produkter på shoppen. Holder også konkurrencer og rabatkoder, for at få folk til at dele og sprede budskabet.
 FB – APPEAL4 (A4): Denne side bliver brugt til både at få ”omvendt” nogle af vores følgere her over til BIO, samt information på nye produkter og hvor vi er i udviklingen af nye produkter.
 INSTA - BIO: Bliver brugt til at informere kunder om hvad vi foretager os. Vi markedsfører meget når vi er ude af huset til messer ect. samt teasers for nye produkter og tiltag.
 INSTA – A4: Denne side bliver brugt til lidt større interaktion end FB, vi spørger om råd her eller sætter stemningsbilleder op. Her kører også konkurrencer og giveaways ect.
 LinkedIn Beautyinsideout: Der er blevet lavet en LinkedIn virksomhedsside på BeautyInsideOut, for at hjælpe specifikt i forhold til B2B. Der er lagt artikel op til debat mv.
 Vi har brugt flere upcomming influencer
 Vi benytter os af Nyhedsbreve via Mailchimp

Omkostninger

Der er faste omkostninger til diverse betalingssystemer, økonomi systemer mv. Websitet og webshoppen i Wordpress er der betalt for fuld support frem til medio 2020, som skal genforhandles, hvis ønskes. Derudover kan der være løn og husleje som faste omkostninger.

Shopsystem

Aktiver

Varelager: Indkøbspriser kr. 150.000 – Vejledende udsalgspriser kr. 1.165.000
Kamera Canon EOS 2000D
Foto "bord" + 3 lamper (produktfoto)
Bærbar PC HP
Kasseapparat Casio
Inventar mv i alt = 8100 kr.

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Beautyinsideout.dk er skabt i 2018 sidenløbende med at neglelak brandet blev købt og videreudviklet til B2B kunder i DK og udlandet.

Markedet

Målgruppen for Beautyinsideout.dk er kvinder fra 15-50 år og den primære målgruppe den bevidste og kritiske kunde 25-40 år og for APPEAL4 neglebrand er for alle piger og kvinde, der interessere sig for pæne velplejede negle.

Svagheder/udfordringer

Min udfordring (evne) har været at få gjort SOME interessant nok pta. – næsten 22.000 følgere i alt på FB & Instagram Appeal4 og omkring 720 følgere på FB / Instagram Beautyinsideout.dk og at få tid til salg.

Stærke sider

Hele opsættet / fundamentet på denne virksomhed er bygget helt færdig og potentialet er bevidst for APPEAL4 samt produktudviklingen på brandet med Vegan mærke er færdiggjort (forår / sommer kollektion er ikke bestilt) og der er interesseret kunder til et dansk udviklet neglelak brand i bedste kvalitet og med Vegan mærke og brandet har tidligere bevist sit værd i både Norge og Danmark. Webshoppen er klar til dropshipping aftaler på hele helsesiden og også på diverse brand.

Ideel køber

Vi forestiller os at den ideelle køber er dig, der har en drøm om at få din egen webshop og et beautybrand, men som ikke gider bøvlet med design, udvikling, opsætning, produktudvikling, indkøb af varelager, opsætning af SoMe-kanaler, betalingsløsninger, nyhedsbreve osv. Du er interesseret i branchen, ønsker en ny webshop, der er designet og i drift med kunder og omsætning, men stadig med mulighed for at påvirke den i din egen retning.

Opstartshjælp

Vi står naturligvis til rådighed i det omfang det kræves i form af oplæring og support i forbindelse med overdragelsen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1919

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30944

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-01-2019
Udbudspris 165.000 DKK