Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 10.000 DKK

Søg lignende virksomheder

WooCommerce webshop med højt dækningsbidrag og glade kunder sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Ønsker du at blive selvstændig, men mangler lige ideén, så er her muligheden for et komplet site, der allerede kører med omsætning

Her er muligheden for at blive selvstændig med en webshop der allerede kører. Shoppen sælger sobriller med høj DB til slutbrugere.
Man kan forvente at overtage en webshop som er løbet igang, så man ikke skal til at finde på konceptet, skabe kontakt til leverandører for ikke at tale om selve udviklingen af shoppen. Det er med andre ord et rigtig godt fundament at bygge videre på for én der har interessen og brænder for online marketing.
Det kræver lidt arbejde hvis shoppen skal forløse sit fulde potentiale, da den er forholdsvist nystartet, så man skal ikke forvente at overtage en pengemaskine som ikke behøver at blive arbejdet på.

Webshoppen er opsat i wordpress med WooCommerce som er super nemt at administrere og derfor en god platform at starte på. Der er derudover lavet smarte integrationer til nem bogføring, og pakkelabels, så det er så nemt som muligt at gå igang.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har kun været aktiv fra December og frem til nu, derfor har solbrille sæsonen ikke nået at være på sit højeste endnu, hvilket også kan ses i antallet af besøgende.

Dog er der en del interessante ting, som stadig er værd at nævne:
- Dækningsgrad: 84%
- 125 unikke besøgende i April måned, med minimal online markedsføring
- De addwords kampagner der er eksekveret har kostet 20kr/salg (Dette kan forbedres væsentligt)

Produktet

Virksomheden sælger solbriller i den billige ende

Konceptet går ud på, at man udover at have et par dyre flotte solbriller, er det mindst lige så vigtigt at have en række billige, der passer til ens outfit/situation, samt nogen solbriller, man ikke er ked af bliver ridset eller går i stykker.

Udover at sælge B2C er der koncept klar til B2B, hvor der også er kunder klar, til at gå igang når ejer ønsker at starte.

Kunderne viser stor tilfredshed ved et varieret sortiment, og hurtig levering. Derfor er webshoppen også optimeret til det.
Der er udelukkende positive anmeldelser på TrustPilot


Markedsføringskanaler

Facebook og instagram profiler er oprettet og der er få følgere, men vi er ikke kommet ordentligt igang med branding gennem disse platforme. Der er både orgaisk trafik, men også testet et par forskellige ting af med Adwords. Dog vil det være en fordel hvis produkt teksterne bliver rettet en smule til, da hele siden så vil blive mere søgbar via google.

Omkostninger

Der er omkostninger for under 5.000 kr. om året

Shopsystem

Aktiver

Der medfølger netværks-labelprinter der kan printe labels automatisk når der kommer nye ordre. Navnet er Zebra GK420D

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Virksomheden agere på et marked med få store aktører. Dog er disse akøterer ikke synlige i online markedsføring, så med en solid indats på de SoMe fronten, og med SEO optimeret site, så er der stor sandsynlighed for at man kan få en bid af kagen i et stort marked.

Svagheder/udfordringer

De primære svagheder ligger i at mine egne kompetencer ud i online markedsføring har sat begrænsinger for virksomhedens vækst.

Stærke sider

Konceptet er unikt, og taler til et behov som de fleste har, bare med en ny vinkel. Der er ingen af konkurrenterne der formår at udnytte dette. Derudover kan de faste omkostninger holdes meget lave, hvilket kan være med til at man kan bruge flere midler på online markedsføring, uden at gå på komprosmis med indtjeningen.

Ideel køber

Den ideele køber er en der har en drøm om at blive selvstændig, men ikke har fået ideen eller muliheden endnu. Dette er en plug & Play virksomhed, der er ekstremt nem at overtage.
Køber vil få succes, hvis man formår at have /udvikle kompetencer inden for online markedsføring, og gerne SEO. Dette er hvor virksomheden halter.
Alt det tekniske, og "motor rummet" kører perfekt.

Opstartshjælp

Jeg står til rådighed ved overdragelse, både fysisk /pr. telefon og på mail.
Derudover vil der blive leveret en færdig strategi for et gå igang med B2B delen af virksomheden, samt de allerede medfølgende leads som første B2B kunder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4160

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
21

Annonce id-nummer:
29901

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-04-2018
Udbudspris 10.000 DKK