Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop og butik med jagtudstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Udstyr til jægere og hundefolk

Spændende butik og webshop sælges på grund af tidsmangel. Kundegruppen er primært jægere og hundefolk. Butikken er beliggende i et godt område geografisk og understøttes af en fuld udbygget webshop. Butik er beliggende i flotte lejede lokaler sammen med anden butik inden for rideudstyr. Lejemål kan fraflyttes i forbindelse med køb såfremt det ønskes. 75% af varesortiment er egen import, der er således grundlag for attraktiv indtjening og målrettet markedsføring af webshop, som let kan fortsætte alene uden fysisk butik. Mulighed for finansiering.

Økonomiske nøgletal

Nøgletal vil blive gennemgået med interesserede købere. Butik har manglet fokus fra ejer hvorfor omsætning ikke har været høj nok. Produkt mix giver et ganske tilfredsstillende dækningsbidrag og en omsætning på 2 mill. betaler faste omkostninger samt løn.

Produktet

Beklædning og udstyr til jægere og hundefolk som primært består af engen import fra UK, Belgien, Frankrig og Tyskland. Der forhandles også mærker og produkter som er kendte i Danmark. Egen import af varer giver mulighed for landsdækkende markedsføring af webbutik som andre butikker ikke kan "høste gratis på" ligeledes understøtter webbutik den fysiske butik og tiltrækker kunder fra hele landet. I butik tilbydes også salg af våben og ammunition, dette vil kræve polititilladelse i forbindelse med overtagelse.

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler er primært Google Ad-word, Facebook og andre digitale medier. Ligeledes fysik deltagelse og sponsering af stævner osv.

Varelager på 700.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Opstartshjælp

Sælger er behjælpelig med opstart, og der medfølger mange kontakter og leverandører. Dygtig medarbejder kan fortsætte hvis det ønskes.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
250.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1749

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29192

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-12-2017
Udbudspris 500.000 - 1.000.000 DKK