Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Webshop og butik med jagtudstyr

Udstyr til jægere og hundefolk

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2013

Spændende butik og webshop sælges på grund af tidsmangel. Kundegruppen er primært jægere og hundefolk. Butikken er beliggende i et godt område geografisk og understøttes af en fuld udbygget webshop. Butik er beliggende i flotte lejede lokaler sammen med anden butik inden for rideudstyr. Lejemål kan fraflyttes i forbindelse med køb såfremt det ønskes. 75% af varesortiment er egen import, der er således grundlag for attraktiv indtjening og målrettet markedsføring af webshop, som let kan fortsætte alene uden fysisk butik. Mulighed for finansiering.

Produktet

Beklædning og udstyr til jægere og hundefolk som primært består af engen import fra UK, Belgien, Frankrig og Tyskland. Der forhandles også mærker og produkter som er kendte i Danmark. Egen import af varer giver mulighed for landsdækkende markedsføring af webbutik som andre butikker ikke kan "høste gratis på" ligeledes understøtter webbutik den fysiske butik og tiltrækker kunder fra hele landet. I butik tilbydes også salg af våben og ammunition, dette vil kræve polititilladelse i forbindelse med overtagelse.

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler er primært Google Ad-word, Facebook og andre digitale medier. Ligeledes fysik deltagelse og sponsering af stævner osv.

Økonomiske nøgletal

Nøgletal vil blive gennemgået med interesserede købere. Butik har manglet fokus fra ejer hvorfor omsætning ikke har været høj nok. Produkt mix giver et ganske tilfredsstillende dækningsbidrag og en omsætning på 2 mill. betaler faste omkostninger samt løn.

Opstartshjælp

Sælger er behjælpelig med opstart, og der medfølger mange kontakter og leverandører. Dygtig medarbejder kan fortsætte hvis det ønskes.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
250.000 DKK

Finansiering løbetid:
24 måneder

Finansiering renter:
5 %

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
905

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29192

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-12-2017
Udbudspris 500.000 - 1.000.000 DKK