Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med Sko og Accessories - Overskud på 25.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Sko, accessories, t-shirts og sports udstyr - Gennesnitsordre ligger på ca. DKK 350 pr. ordre

Webshop sælges med overtagelse i 2019. Webshoppen har eksisteret siden 2012.

Den årlige omsætning er fordelt på ca. 130-180 primært nye kunder årligt, der er fra hele landet og shoppen kan derfor ligge hvor som helst.

Der er et stort udviklingspotentiale, men grundet alder udbydes webshoppen nu til salg, altså et "generationsskifte".

Der følger ingen medarbejdere eller inventar med og prisen er inklusive lagerbeholdning, som forventes at have en salgsværdi på 50-100.000 kr. på overtagelsesdagen. De løbende driftsomkostninger er meget lave.

En god lille webshop, der nem at håndtere, er omkostningseffektiv at drive og har et stort potentiale.

Varelageret følger med og sælger er klar til en hurtig handel.

Økonomiske nøgletal

Gennesnitsordre ligger på ca. DKK 350 pr. ordre, hvor indkøbsprisen udgør ca. 30-35% af salgsprisen, dette kan dog optimeres ved forhandling med leverandører samt transportører.
Omsætningen ligger, med det nuværende begrænset produktudbud, på 50-60.000 kr. hvilket giver en brutto indtjening på ca. 25-30.000 kr. når alle omkostninger til leverandører, webshopdrift og fragt et betalt.

Overskud før skat: 25.000 DKK

Produktet

Der tilbydes lige nu ca. 150 produkter i webshoppen, hvoraf der er enkelte topsælgende produkter. Grundet alder hos nuværende ejer er der de seneste par år ikke fulgt op på lagersupplering, udvidelse og annoncering, hvorfor der er et stort potentiale i dette.

Markedsføringskanaler

Enkelte produkter er SEO optimeret og rangerer højt på søgemaskiner, så der er potentiale for at optimere flere af de ca. 150 produkter som p.t. ligger i shoppen.
Addwords har været benytte i begrænset omfang (maks. DKK 1.000 siden 2012).
En FaceBook gruppe er oprettet, men har kun været aktiv i 4. kvartal 2017 og har ca. 100 følgere.
Webshoppen har fået ca. 200 tilmeldinger til Nyhedsbrevet, men der har kun været udsendt en håndfuld nyhedsbreve siden 2012. Endnu et stort potentiale for yderligere markedsføring.

Omkostninger

De løbende driftomkostninger er reduceret til mindre end DKK 100 pr. måned, som dækker domænenavn, webhotel og betalingsløsninger.
Et mindre fast beløb pr. måned for at kunne acceptere VisaDankort og MasterCard eller MobilePay samt en provision for hvert køb. Domænenavn og webhotellet er en fast pris årligt.
Kapitalbindingen på varelageret har de seneste par år gennemsnitligt ligget på ca. 20-40.000 kr., hvilket bør øges da dette erfaringsmæssigt giver en øget omsætning og indtjening.

Aktiver

En igangværende webshop, med lave omkostninger, et effektiv setup samt en medfølgende lagerbeholdning og med et stort udviklingspotentiale.

Virksomhedens historie

Det kostede en del timers arbejde og mange penge at nå til det nuværende omkostnings niveau. Lagerbeholdningen fylder p.t. ikke mere end at man kan have det hjemme på sin bopæl og driftomkostninger er reduceret mange hundrede procent siden opstarten i 2012. Det er altså en rigtig god og effektiv platform at bygge noget større op fra, da webshoppen har været igang i mere end 5 år og, trods det begrænsede vareudbud de senste par år, fortsat får nye kunder.

Svagheder/udfordringer

Grundet alder er varelageret ikke suppleret og udvidet de seneste par år, hvorfor der vil være et stort potentiale i dette.

Stærke sider

En etableret webshop der siden 2012 har haft mere end 1.000 kunder igennem, som har fået en god service og hurtig levering, grundet det effektive setup.

Ideel køber

En ideel webshop til dem der gerne vil starte op indenfor personlig shopping, mode og andet eller dem som gerne vil udvide en eksisterende forretning.

Opstartshjælp

Sælger tilbyder gerne opstartshjælp i.f.m. overtagelse af webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1495

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
30362

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
29-08-2018
Udbudspris 75.000 DKK