Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Velkørende webshop med STÆRK OMSÆTNING - Salg af køkkenudstyr og tilbehør.

Veletableret webshop som sælger en hel del forskelligt køkkenudstyr. En del daglige besøgende og meget organisk salg. Stort varelager medfølger og mange fordele

Omsætning 0 - 1/2 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte 5 eller derunder
Grundlagt 2017

Webshoppen sælger et stort udvalg af køkkenudstyr. Der er både de smarte og sjove køkkengadgets og de veletablerede brands, som sælger lækkert design.
Vi har en god blanding af organisk salg og salg gennem vores reklamer. Derudover har vi en hel del tilbagevendende kunder. Hjemmesiden har et lækkert design og der medfølger et stort varelager samt mange andre fordele såsom en fragtaftale med DAO, samarbejde med et stort marketingbureau og meget mere.
Webshoppen har et stort potentiale og har siden den reelle opstart i oktober været i stor udvikling.

Produktet

Webshoppen sælger en masse forskelligt køkkenudstyr.
Særligt sælger vores køkken gadgets utrolig godt og det primære fokus har derfor været på disse. Dog kan der med fordel udvides til at have endnu flere at de veletablerede brands. På nuværende tidspunkt er der 5-6 store veletablerede brands med gode aftaler.
Webshoppen har et lækkert design og en meget aktiv Facebook og Instagram side med en del likes og følgere. Vi har lavet nogle surveys iblandt vores kunder og de har alle udtalt, at de har været utrolig glade for hele oplevelsen ved at handle hos os og specielt servicen.
Derudover er der cirka 1000 tilmeldte på vores nyhedsbrev og vi har derudover købt 40.000 email leads på kvinder indenfor den relevante målgrupper, som vi havde i sinde at sende vores nyhedsbrev til. Dette har vi dog ikke fået gjort hvorfor, at alle leadsne er ubrugt.

Webshoppen har lagt stille i Juli samt August. Dog er der et julesalg forude, hvilket give fantastiske forudsætninger for, at udvikle på forretningen og få gang i hjulene.

Markedsføringskanaler

Primære salgs- og markedsføringskanal har været facebook. Vi har tiltænkt at bygge AdWords ind i setuppet senere.
Vi har en række gode videoer og billeder af produkter, som sælges gennem annoncer på facebook. Pt. arbejder marketingbureauet på at optimere vores annoncer ud fra data omkring gamle kunder. Facebook pixel er opsat således at data kan trackes.
Derudover er vi begyndt at arbejde med marketing via Instagram da vi har set via Facebook Pixel at vi betaler mindre pr. salg via Instagram. Så dette er en mulighed vi anbefaler at arbejde videre med.

Derudover har vi haft god succes med PriceRunner til salg af de forskellige brands da vi altid går efter at være bedst på prisen. Dette giver en god mængde traffik fra PriceRunner.

Økonomiske nøgletal

Siden oktober er der blevet omsat for cirka 340.000 kr. Det giver en gennemsnitlig omsætning på cirka 40.000 kr i denne periode.

Omkostninger

Der er ingen faste omkostninger. Hosting, SSL Kryptering og domænet er betalt for det næste år.
Vi har dog en aftale med et marketinbureau, som er startet op i April. Opstartsudgifter og lignende på denne aftale er betalt og kan overtages kvit og frit.

Vi har en god aftale med en leverandør, som også agere som agent og kan skaffe varer til os som hun heler ikke selv har på lager. Fortjenesterne på vores produkter ligger mellem 40-80%.
Der er ligeledes opsat en fragtaftale med DAO, som koster 0,6 ør inkl moms pr. forsendelse foruden leveringsomkostninger, som er på 29 kr. pr pakke. Her er leveringstiden 1 hverdag.

Aktiver

Der medfølger et varelager med en udsalgsværdi af cirka 75.000 kr.
Indkøbsprisen på dette er cirka 25.000 kr.

Virksomhedens historie

Webshoppen har eksisteret siden maj 2017, der var dog ingen betydelig aktivitet før Oktober. Dette fremgår også af, at CVR nummer først er blevet aktiveret i Oktober. Det skyldes partnerskabet, som blev indgået i Oktober hvorefter vi påbegyndte markedsføringen og udviklingen af webshoppen.

Webshoppen har dog lagt stille i August og Juli, som nævnt før. Dette skyldes, at en af parterne har haft et bryllup i August og den anden en nyfødt datter.

Markedet

Markedet er meget stort. Målgruppen er primært kvinder mellem 22-56 år. Det er en målgruppe, som shopper meget på internettet og målgruppen er i sig selv meget stor. Det er et marked, som der bliver shoppet og brugt utrolig mange penge på hvert år.

Svagheder/udfordringer

Den største udfordring er at øge populariteten/genkendeligheden. Der findes nogle store spillere på markedet og det kan derfor blive en udfordring af konkurrere med disse.

Stærke sider

Webshoppen er flot, simpel og veldesignet. Selve oplevelsen som kunden har under handel med os har betydet meget og særlig førstehåndsindtrykket.
Derudover er vi altid skarpe på prisen. På trods af vores lave priser har vi stadig en god fortjeneste på produkterne.

Derudover er det vigtigt, at have in mente at der måske findes mange webshops som kun har køkkenudstyr. Men mange af disse har et rodet design og giver ikke den oplevelse, som man får hos os. Der findes meget få webshops i denne branche med en helt gennemført strategi og design. Vores mål er at blive en ASOS indenfor køkkenudstyr. Og det håber vi er en ambition den kommende køber vil videreføre.

Strategi

Vi forsøger at udstråle professionalisme, god service og lave priser. Det er en kombination, som vi synes har virket godt ind til videre.

Vision

Vi vil være en ASOS indenfor køkkenudstyr. Det skal være den første man tænker når man vil købe køkkenudstyr på nettet.

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne i opstarteten og med besvarelse af eventuelle spørgsmål.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
588

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
29966

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
12-05-2018
Udbudspris 51.000 DKK