Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Veletableret webshop - Salg af apple accessories.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Har du en drøm om at starte din egen webshop og vil du tjene penge fra dag 1?

Her har du muligheden for at overtage en webshop, der har været på markedet siden 2014. Webshoppen har et godt ry og en god økonomi og nogle helt unikke produkter. Webshoppen har fra dag 1 haft fokus på salg af tilbehør til Apple produkter. Vi har en række helt unikke produkter og vi har kun fokuseret på kvalitet fra start til slut.
Omsætningen har i alle årene siden 2014 ligget mellem 350+ til 500t+ excl. moms og har et årligt overskud mellem 40 – 60 tusinde. Avancen på produkterne ligger mellem 35 og 50%.
Vi har gennem de sidste år investeret en del i shoppen med nyt design og har investeret i et fuldt optimeret mobil design i efteråret 2017. Shoppen besøges årligt af ca. 55 tusinde unikke bruger. Der er tale om en Shopify løsning med en årlig omkostning på ca. 5000 kr. Vi har fuld integration til Pakkeshop.dk samt Billy.dk så ordrer automatisk overføres når de oprettes på shoppen.
Der er et tilhørende varelager der skal overtages i forbindelse med handlen.
Til shoppen medfølger:
✔ Unikt logo
✔ Godt domænenavn der let bliver fundet
✔ Komplet Shopify løsning
✔ Oplæring i produktet.
✔ Facebookside med 2700 likes
✔ Gode faste leverandør aftale
✔ Overskud ca. 40t per. år.

Økonomiske nøgletal

Omsætning per. år: 350 - 500t. excl. moms.
Dækningsgrad: ca. 35%
Overskud mellem 45 - 65t afhængig af markedsførings omkostninger

Overskud før skat: 45.000 DKK

Produktet

Webshoppen sælger kvalitets udstyr til Apple Produkter. Vi har primært fokuseret på Tyske brands i høj kvalitet. Der er rigtige gode leverandør aftaler.

Vi har fokuseret på at alle vore produkter er rettet mod produkter fra Apple. Dvs. at alle vore sleeves til iphone, ipad og macbook er speciel designet i størrelser til de enkelte modeller.

Potentionelt er der store muligheder med udvidelse af det nuværende produkt sortiment og eventuelt markedsføring og salg på det svenske marked.

Markedsføringskanaler

Vi har gennem de sidste 2 år arbejdet på forskellige salgskanaler, f.eks. banner annoncer, aftaler med indkøbsforeninger, messer og annoncering via Facebook & Google Ads.Omkostninger

De faste omkostninger relateret til webshoppen er:
Shopify: ca. 6.000 kr.
Integration til Billy: ca. 1100 kr.
Betalings løsninger: ca. 1500 kr.
Fragt: ca. kr. 15.000
Gebyrer: ca. 1500

Shopsystem

Aktiver

Der skal bruges ca. 25 - 30 m2 til lager og pakning.

Virksomhedens historie

Webshoppen blev oprettet af et par københavnske gutter, som i deres uddannelses tid på henholdsvis It-universitetet og CBS i København blev fanget af idéen om en webshop, der sælger kvalitetspræget, sjove og unikke covers til Apple produkter.

I vinteren 2010 kom den tidligere co-founder hjem fra et ophold i USA med et splinternyt BookBook-cover. Det resulterede i, at han begyndte at lægge mærke til, at langt de fleste benyttede neoprencovers som beskyttelse til deres computer. De gik herefter i gang med at undersøge, hvad der egentlig var på markedet og fandt frem til, at der faktisk var mange sjove og spændende alternativer. Således blev webshoppen i december 2010 til en realitet.

Der er brugte meget tid og energi på at bestille en lang række forskellige covers fra hele verden heriblandt Penang, Neillsville, København, Colorado, London og Hamborg. Dem, der ikke klarede cuttet, blev sorteret fra, og ejerne kunne så præsentere en lille samling af covers, sleeves, cases og etuier i lækkert design og kvalitet.

I 2015 blev webshoppen købt af de nuværende ejere. Vi har begge en stor interesse i at føre de tidligere ejers arbejde videre og lade shoppen beholde sit image, som en webshop med at godt udvalg af specielle covers, hurtig levering og en imødekommende udstråling.

Ideel køber

Den ideelle køber kigger efter en webshop, der har et dokumenteret omsætning og overskud og som har potentiale til fortsat vækst.

Vækst af webshoppen er helt afhængig af, hvor meget tid der anvendes til optimering af produkt sortiment og håndtering af Facebook / Google addwords. H

Alternativt har køber en anden eller flere webshop, og som er på udkig efter yderligere forretning, hvor der kan opnås synergier med denne nye forretning.

Opstartshjælp

Der vil være den nødvendige hjælp til opstart / flytning af webshoppen og alle aktiviteter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1295

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29939

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-05-2018
Udbudspris 100.000 DKK