Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Special forretning for fitnessudstyr - Omsætning på over 3 mill. inkl. moms.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Køb og salg af professionelt fitnessudstyr

Firmaet har kun været i gang i 13 måneder med start i December 2017. Nuværende ejer har været selvstændig indenfor branchen i 32 år, men ønsker at afhænde på grund af alder.

I de første 13 måneder er der med ganske lidt markedsføring lavet en omsætning over 3 mill. inkl. moms uden brug af sociale medier.
Hvis ny ejer booster forretningen med facebook og andre medier vil markedsføring og salg kunne øges væsentligt.

Ejer har hævet løn, og har investeret overskuddet i varelager som lige nu ligger på ca. 800.000,- inkl. moms i udsalgsværdi. (Indkøbspris 400.000 kr.)

Der er et kæmpe potentiale i denne niece som kun få i denne branche koncentrerer sig om.Økonomiske nøgletal

I de første 13 måneder er der med ganske lidt markedsføring lavet en omsætning på over 3 mill. inkl. moms.

I købesummen indgår: varelager, navn, logo, hjemmeside og reservedele. CVR nr. overtages ikke.

Produktet

I dag koncentrerer vi os om køb og salg af brugt udstyr. Vi har derfor et godt samarbejde med flere af de etablerede firmaer i DK som har behov for at kunne afsætte i byttetaget udstyr. Desuden får vi mange henvendelser fra både store og små centre samt private, som har interesse i køb, salg, udskiftning eller supplement af brugt udstyr lige meget om det er enkelte maskiner eller hele centre.

Vi har leveret løsninger til både fitnesscentre, virksomheder, militæret, kommuner, institutioner, klinikker, foreninger, sportshaller og skoler m.m.

Markedsføringskanaler

Der er brugt ganske få midler på markedsføring. Indtil nu har det været gennem små annoncer på Den blå Avis, Gul og Gratis samt i et fagblad der rundsendes gratis indenfor branchen.
Desuden er der etableret en professionel hjemmeside som virker ganske godt som udstillingsvindue, og som får ros for overskuelighed og god information.

Nuværende ejer har endnu ikke benyttet sig af Facebook eller andre sociale medier. En ny ejer vil med brug af sociale medier kunne tilføre virksomheden markant større markedsføring og ramme mange flere kundeemner.

Omkostninger

Ejer har hævet løn, og har investeret overskuddet i varelager som lige nu ligger på ca. 800.000,- inkl. moms i udsalgsværdi.

Varelager på 400.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Allerede tilbage i 1986 startede nuværende ejer et fritidsfirma, som producerede motionsredskaber med salg til eksisterende centre i Danmark.
Under hele forløbet udviklede firmaet sig til en kendt leverandør og sparringspartner indenfor fitness branchen med flere ansatte. Firmaet importerede senere fra flere forskellige lande med speciale i fitnessudstyr til den professionelle branche.

Mange steder rundt i landet står der stadig udstyr leveret af os helt fra starten, både som del-leveringer og som komplette løsninger.
For 10 år siden blev firmaet solgt og fusioneret med et andet firma i branchen, og er fortsat en betydelig leverandør af nyt udstyr. Derefter koncentrerede nuværende ejer sig om opbygning af egne fitnesscentre i DK, hvoraf nogle blev etableret på franchise basis.

Markedet

Anskaffelse af nyt fitnessudstyr er for de fleste en meget stor investering. En billigere mulighed kunne være brugt udstyr som typisk kan anskaffes for en betydelig lavere pris. Derfor etablerede nuværende ejer et nyt firma i samme branche, men i dag koncentreret om køb og salg af brugt udstyr, som er en niece i vækst og som vi kan være rimelig alene om på markedet.
Hvis en ny køber ønsker det, kan der evt. suppleres med salg af nyt udstyr hvilket vil kunne øge omsætningen og virke som et nyt forretningsområde sideløbende med det allerede etablerede.

Ideel køber

Det vil være en fordel at køber har erfaring indenfor sport / træning og interesse i fitness. I øjeblikket driver nuværende ejer forretningen helt alene, men kan i perioder godt have brug for flere hænder.

Opstartshjælp

Sælger stiller sig gerne og vederlagsfrit til rådighed med råd og vejledning i en nærmere aftalt periode indtil køber er fortrolig med firmaets drift og detaljer. Ønsker køber derefter en fremtidig dialog og hjælp kan det aftales mod et mindre vederlag.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2654

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
15

Annonce id-nummer:
30190

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-07-2018
Udbudspris 800.000 DKK