Virksomheden er solgt

Denne virksomhed er blevet solgt og du kan derfor ikke kontakte den længere.

Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Nystartet Parfume Dropshipping Webshop - Fuldautomatiseret

Nystartet B2C parfume webshop

Omsætning 0 - 1/2 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2017

Parfume webshop med over 1700 vare indenfor parfume og kosmetik. Der er produkter fra over 100 af de mest populære brands. Webshoppen er fuldautomatiseret, så alt du skal gøre er at markedsføre din nye webshop og lave løbende forbedringer samt branding. Når kunderene bestiller en ordre bliver ordren automatisk oprettet ved leverandøren og afsendt hurtigst muligt. Webshoppen er sat op til automatisk at synkronisere sig med leverandørens varelager, både hvis de får nye produkter hjem men også hvis produkter udgår eller at en vare ikke er på deres lager så bliver det automatisk opdateret i webshoppen. Shoppen er udviklet i Prestashop og har fået udviklet et unikt design samt flotte funktionaliteter.

Produktet

Webshoppen sælger primært parfumer og deodoranter men har også en del andre vare indenfor kosmetik og pleje. Shoppen har kun kendte mærker/brands. Webshoppen har medfølgende chat på siden så kunderne let og hurtigt kan spørge ind til produkter, levering samt efterspørge en vare. Siden er overskuelig og har et lækkert design som fangere kundernes opmærksomhed. Kunderne har mulighed for at søge hurtigt efter lige netop det mærke/brand som de er på udkig efter samt og holde udvalget i det prisleje som de ønsker.

Markedsføringskanaler

Webshoppen har en medfølgende Facebook side, der reklameres ikke på nuværende tidspunkt da tiden til at markedsføre webshoppen ikke er til stede i øjeblikket, og af den grund er ønsket at sælge webshoppen til anden side så den kan komme en til gode med tiden til at drive en webshop.

Økonomiske nøgletal

Der er lagt rigtig mange timer i at udvikle webshoppen samt at design shoppen. Den største tidskræver var at programmere automatiseringen af webshoppen. På nuværende tidspunkt er der ikke overskud i webshoppen da der er brugt mange penge i udviklingen af webshoppen. Dog kan dette nemt vendes så du hurtigt står med et flot og stabilt overskud. Shoppen benytter på nuværende tidspunkt Stripe til at modtage betalinger men det er meget simpelt og hurtigt at udskifte til en anden betalingsløsning hvis anden ønskes.

Omkostninger

Webshoppen koster ca 600 kr pr. mdr. at have kørende, den største del som er 500 kr. til leverandøren for deres store leverandør pakke hvor de opretholder en god og stabil service samt pakker og producere emballage med webshoppens brand.

Markedet

Der er et stort marked indenfor online handel med parfume, kosmetik og pleje.

Svagheder/udfordringer

Der er en del konkurrence på dette marked men med en god portion energi og markedsføring på div. sociale medier, betalt markedsføring samt e-mail marketing.

Stærke sider

Produkter som bruges dagligt og som der købes i store mængder dagligt også produkter som tit gives i gave.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1356

Sælger kontaktet:
36

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
29323

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-01-2018
Udbudspris 15.000 DKK