Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Fuldt kørende eksklusiv webshop og supply chain med salg af nye og brugte Arne Jacobsen Syver stole

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Velkendt dansk design med potentiale til at vokse sig rigtig stort

Virksomheden har været ejet af sælger i 3 år og sælges grundet mangel på tid til at videreudvikle den. Virksomheden er oppe og køre med professionelt designet hjemmeside med betalingsmodul igennem PayPal, leverandøraftale af stole og læderpolstring samt salg på tysk forhandlerside som sælger i hele Europa.

Virksomheden sælger primært Arne Jacobsen 3107 stole. Disse sælges både som brugte nypolstret, spritnye eller som ompolstring af kunders eksisterende stole.

Der er således tale om salg igennem 3 kanaler: nye stole, brugte stole og kun ompolstring. Der sælges både i Danmark og i udlandet. Kontakt til ompolstrer og indkøber af stole medfølger. En køber af virksomheden vil derfor kun skulle fokusere primært på salg og markedsføring. Dette betyder også at der ingen krav er til kapitalbinding i lager da alle ordrer bliver lavet på bestilling. Dette setup frigør kapital til markedsføring.

Virksomheden kan drives fra en computer i hele landet. Der medfølger Facebook og Instagram konto samt billedegalleri. Virksomheden egner sig rigtig godt til den ambitiøse som brænder for forretningsudvikling, salg og markedsføring.

Kontakt mig gerne herinde for yderligere information.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3300

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
28808

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
23-10-2017
Udbudspris 30.000 DKK