Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 37.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Ethique.dk - Smuk og feminin webshop med bæredygtigt lingeri m. høj efterspørgsel

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Webshoppen til den eksklusive og kvalitetsbevidste kvinde - Sociale medier med 1200 følgere.

Smuk og feminin webshop udbydes på markedet – Vores kundegruppe efterspørge et større produktsortiment og betaler gerne prisen for varen.

Vi har skabt et bæredygtigt univers af undertøj og nattøj til den feminine kvinde som adskiller os markant fra konkurrenter på markedet.
Virksomhedens website har fungeret som online showroom med et beskedent salg - Virksomheden genererede 143.000,- på minimal aktivitet i 2018.

Derfor vil du få succes med forretningen:
- Vi er en brand-platform som forhandler bæredygtige undertøjs brands – Dette spare os design og produktionstid samt stor lagerbeholdning der effektivt betyder at vi kun skal koncentrere os om salget og slut-kunden.
- Fast kundegruppe – kommer igen
- Få / ingen ligende konkurrenter på markedet som lever op til kvalitet og feminint undertøj – ingen laver bløde og bæredygtige blonder
- Høj kvalitet på produkterne
- Upcoming brand – Flere og flere kender brandet.
- Vores konkurrenter lever ikke op til pasform, kvalitet og design.
- Udarbejdet website, brandstory som direkte kommunikere budskabet ud.
- Sociale medier med 1200 følgere.
- Vi er blevet ringet op af blandt andet Børsen som eksplicit ville have os med i en kampagne ( måtte takke nej grundet tid og manglende produkter)
- Kunderne komplimentere og kommer igen
- Alt i alt – Opleves vækst og stigende interesse i virksomheden.
- Blev kontaktet af kunder flere gange op til jul – kunne desværre ikke leve op til efterspørgslen grundet for småt et varer sortiment.

Virksomheden har et stort uudnyttet potentiale ved at få webshoppen sat op ved siden af sine konkurrenter og øget trafikken til hjemmesiden.
Denne virksomhed er til dig som vil spare tid, energi og penge på at starte en virksomhed op fra bunden af hvor der skal testes produkter, leverandøre, markedet osv. Den er for dig som gerne vil igang med at tjene penge og direkte kan sælge varer fra i morgen.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har en mark-up på 2,5-3,5 på dets produkter. De fleste ligger på 3 .

Det giver ikke mening at vise relevante nøgletal da salget har været gennem markeder og i den fysiske butik som har langt højere omkostninger forbundet til den daglige drift kontra webshoppen som er den der udbydes her i annoncen.

De faste omkostninger på websoppen udgør under 3000,- som inkludere domæne, hosting og betalingssystem.Overskud før skat: 40.000 DKK

Produktet

Produkterne består af:
-Bhér
-Trusser
-Nattøj

Muligheder for udvidelse af produktsortiment :
- Bredere udvalg af nuværende sortiment ( har kontakt til 2 dygtige danske leverandører som er Go-To)
-Badetøj ( har kontakt til 2 dygtige bæredygtige leverandører i DK) har oplevet efterspørgsel herpå.
- Nylonstrømper ( Har kontakt til en dygtig bæredygtig leverandør i DK) Oplever efterspørgsel herpå.
- Hudpleje ( Har kontakt til en anerkendt og dygtig bæredygtig leverandør i Dk)
- Håndklæder og sæbe ( har Kontakt til en dygtig leverandør som arbejder bæredygtigt med udsatte kvinder i Tanzania)

Mulighederne er mange og jeg har en del kontakter som jeg gerne deler ud af.

Mine bedst sælgende produkter er trusser og nattøj. Vores kunder starter som regel med at købe 1 trusse og kommer så igen og laver en investering i nattøjet.

Markedsføringskanaler

Instagram
Facebook
Butik på Store Kongensgade
Webshop
Bloggere

Omkostninger

Indkøb af råvarer kan foretages efter behov med en minimums bestiling på 1000 Euro hos udenlandsk leverandør og intet minimum hos danske leverandøre.

Webshoppens omkostninger udgør 1300,- for betalingsmodul hvert 6 måned samt 400 kr årligt for domæne og hosting.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Virksomheden blev grundlagt i 2016 hvor bæredygtige produkter og spisevaner stødt sås som stigende. På dette tidspunkt eksisterede der ikke meget bæredygtigt undertøj, men efter at have stået i undertøjsbutik i flere år og dagligt oplevet efterspørgsel på mere behageligt og åndbart undertøj, begyndte rejsen hvorved virksomheden blev stiftet og markedet blev søgt tyndt for de absolut bedste leverandøre i branchen.

Der blev kontaktet omkring 50 leverandøre heriblandt 10 fabrikker - og efter 5 mdr. lykkes det at finde 2 virksomheder i Frankrig som lavede bæredygtigt luksus undertøj i de fineste og blødeste fibre til den feminine kvinde.

I dag er virksomheden i branchen et kendt navn, mest for dets optræden på markeder og via bloggere på instagram.

Markedet

Virksomheden operere i tøjbranchen som er et hårdt marked at være på, da der er mange konkurrenter, men omvendt er der en meget høj købekraft blandt segmentet.

Ses der særligt på bæredygtigt undertøj, ses markedet som markant stigende. Flere og flere kunder bliver opmærksom på at man kan vælge blødt, behageligt og bæredygtigt undertøj, frem for de traditionelle undertøjsmærker som change og femilet der har en forfærdelig plastik kvalitet kontra de brands som vi tilbyder.

Svagheder/udfordringer

Svaghederne er at webshoppen befinder sig i en upcoming fase, men dette ses også som positivt da forbrugere generelt ønsker at handle unikke varer som ikke findes over alt på markedet.

Stærke sider

De stærke sider ses klart ved at virksomheden kan tilbyde den bedste kvalitet på markedet med de mest feminine design til den kvalitetsbevidste kvinde.

Kundeservicen er høj - vi har et kundeflow som handler hos os og kunder som kommer igen.

Ideel køber

Den ideelle køber til denne virksomhed er en person med massere af energi og drive for at virksomheden rykker op på et højere step. Den er for dig som ønsker en virksomhed der er Go-To. Dvs du kan sælge varer fra i morgen af.

Virksomheden er til dig som nyder kontakt og et højt kundeservice niveau - Den til dig som ønsker at handle med kunder som ikke er prisbevidste, men meget kvalitetsbevidste. Den er til dig som er klar på at hive dine konkurrenter ned på "billig-hylden" og positionere dig selv som en luksus brand-platform hvor mødet med et bæredygtigt kvinde-univers finder sted. Det dig til dig som ønsker at drive et website med markedets bedste kvalitet og komfort hvor drivkraften og energien dagligt kommer af at drive en succesfuld bæredygtig forretning, som tager ansvar ved at støtte fair lønninger og humane arbejdsvilkår.

Opstartshjælp

Denne virksomhed er skabt med kærlighed og stor passion - Jeg vil derfor stå til rådighed i den aftalte periode vi indgår sammen. Yderligere vil jeg være at træffe på telefon og mail.

Det er i min største interesse at se virksomheden vokse - derfor hjælper jeg dig gerne med en forretningsplan og strategi samt de praktiske informationer du måtte mangle indtil du flydende driver forretningen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1407

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30822

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-01-2019
Udbudspris 37.000 DKK