Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 40.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Stilren niche webshop - Multifunktions produkt med mange muligheder.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Varelager med udsalgspris 180.000 inkl. moms

Jeg sælger min webshop, som sælger innovative, multifunktions blomsterkrukker. Webshoppen er komplet, og fuldt funktionsdygtigt. Herudover har webshoppen et stilrent design, som stemmer overens med produktets design, og som er nemt at navigere i.

Der medfølger et meget stort varelager med en udsalgspris på omkring 180.000 kr., hvilket er meget attraktivt. Der er mulighed for at udvide shoppen med andre lignende produkter, hvilket betyder, at med tid og engagement, vil der være gode muligheder for vækst.

Der medfølger leverandører til produktet, hvilket gør det en del nemmere at fortsætte konceptet. Der er herudover også mulighed for gode aftaler B2B, hvilket betyder, at der er gode muligheder for at få forhandlere til produktet – og hermed skabe endnu mere vækst.

Med webshoppen medfølger også en Instagram-, samt Facebook-konti, hvor produktet kan markeds-føres.

Økonomiske nøgletal

Omkostninger er i alt ca. 40 dollar i måneden.

Her går 30 dollars til Shopify abonnement, samt omkring 10 euro til Uno euro pr. måned.

Produktet


Webshoppen sælger multifunktions blomsterkrukker. Med sine mange funktioner er blomsterkrukken en innovativ udvikling af den normale blomsterkrukke, som man kender den fra hverdagen. Produk-tets design er simpelt og stilrent, og passer perfekt ind i den moderne indretning.

Produktet har adskillige funktioner, og gøres dermed til mere end blot en pyntegenstand i hjemmet. Ved at tilslutte sin smartphone til den indbyggede bluetooth-højtaler, kan blomsterkrukken nu bruges til at streame og afspille din yndlingsmusik. Herudover kan blomsterkrukken, blot ved din berøring, spille en af sine mange programmerede melodier.

Blomsterkrukken kan også fint bruges som natlampe ved siden af sengen, og giver, med sine for-skellige farver, et behageligt lys.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig vha. de sociale medier, og der medfølger både Instagram- og Face-book-konti.

Der er dog generelt ikke blevet brugt så meget tid og energi på markedsføring, herunder ingen betalt markedsføring. Der vil dog ligge et stort potentiale for en god forretning heri, hvis man ligger den krævede tid, samt engagement i markedsføringen.

Aktiver

Med webshoppen medfølger et meget stort varelager med en udsalgspris på ca. 180.000 kr.

Varelager på 180.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden er etableret i oktober 2017. Dog har der ikke været den store tid til virksomheden, som også afspejles på prisen.

Markedet

Webshoppen er, på nuværende tidspunkt, den eneste forhandler af produktet i Danmark. Der er umid-delbart ikke den største konkurrence på markedet, da det er et relativt nyt produkt. Vi tror derfor ikke, at der er mange, som har fået øjnene op for det fede produkt.

Der er et marked for kreative og innovative produkter, og det er attraktivt for forbrugeren med et produkt, som ikke blot er funktionelt, men også stilrent.

Svagheder/udfordringer

Der er ikke blevet brugt meget tid på betalt markedsføring, men med kompetencer indenfor dette, er der bestemt mulighed for vækst.

Stærke sider

Webshoppen sælger et unikt, innovativt produkt, og der er god mulighed for at udvide webshoppen med andre, lignende produkter. Da man nemt kan udvide webshoppen, er der god mulighed for vækst. Der medfølger herudover et stort varelager med en udsalgspris på 180.000 kr.

Strategi

Vi sigter efter at få en større følgerskare på vores sociale medier, så vi gennem god markedsføring kan sælge flere varer ved hjælp af disse, både organisk og betalt.

Evt. nogle virksomheder der ønsker at forhandle produktet.

Ideel køber

Det vil være en fordel med kenskab til anvendelse af betalt markedsføring. Hvis man ikke har erfaring eller kendskab til denne type markedsføring, vil det være godt, hvis man er villig til at lære det, da der kan være stort potentiale på dette område. Der findes adskillige kurser, som man kan tage - både onli-ne og fysisk, og i alle prisklasser. Det vil også være ideelt, hvis man generelt vil benytte sig af sociale medier, da det er her vi ser et stort potentiale.

Det vil klart være en bonus, hvis man har interesse indenfor området – men med positiv energi, og modet til at føre det videre til nye højder, kan man komme langt.

Den er samtidig perfekt til enten den ny blomstrende iværksætter, da Shopify er et rigtig nemt system at begå sig i.

Vi kan levere varelageret i hele Danmark, kvit og frit.

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne med opstarten, så den nye ejer kan komme godt i gang med webshoppen.


OBS: CVR nummer medfølger ikke.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2327

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29848

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-04-2018
Udbudspris 40.000 DKK