Til dig der skal købe en virksomhed

forsale

Hvis du skal købe en virksomhed er der mange ting man skal være opmærksom på. Herunder vil vi forsøge at besvare nogle af de spørgsmål der kan dukke op.


Før du køber

Skal du købe eller starte selv?  Først og fremmest skal du finde ud af om du overhovedet skal købe en virksomhed. Muligheden for at starte selv er der jo også, der er fordele og ulemper ved begge, som du kan læse om her.

Finansieringsmuligheder til virksomhedskøb – Hvis ikke du ligger inde med det beløb din drømmevirksomhed koster, kan du her danne dig et overblik over de forskellige muligheder du har, for finansieringen af dit virksomhedskøb.


Købsprocessen

6 nøgletal for begyndere – En artikel med forklaring, eksempler og formler på 6 mest relevant nøgletal, for dig der er involveret i en virksomhedshandel.

Sådan forhandler du dig til en god handel – Forestil dig at du har fundet lige den perfekte virksomhed til dig. Nu skal du  igang med at forhandle. Men hvordan kommer du frem til den bedste handel for dig? Det forsøger jeg at svare på her.

10 spørgsmål du skal stille inden du skriver under på købsaftalen – 10 spørgsmål der hjælper dig til at undgå faldgrupper og økonomisk tab når du skal investere i en virksomhed.


Afslutning

Værdiansættelse – Her kan du læse om værdiansættelse af en virksomhed. Det kan du så bruge til at se om prisen på den virksomhed du vil købe er sat rigtigt, og hvis ikke kan du få nogle argumenter for at sætte den ned.

10 Trin: kom godt igang med din nye virksomhed! – Vores guide til at komme godt igang med din nye forretning. Undgå faldgrupperne!

Hvilke virksomheder bliver købt? – Vi har gravet i vores data og lavet en opgørelse over hvilke virksomheder der er blevet købt over det sidste år.

Derfor skal du beholde konkurrentens brand – Hvorfor er det godt at være din egen konkurrent?


 

←Tilbage til artikler

 

%%Sidebar-1%%

Værktøjskassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

Hvordan prissætter man sin virksomhed? Niels Ryding Olsson 2019-08-08
Guide: Hvordan undersøger jeg om aktiverne er korrekt pri... Niels Ryding Olsson 2019-04-05
Luk virksomhed – en komplet tjekliste Niels Ryding Olsson 2019-04-02
Guide: Alt hvad du skal vide om at sælge dit varelager Niels Ryding Olsson 2019-03-21
Konkurser – Den bedste forretning du nogensinde har... Niels Ryding Olsson 2019-03-20