Nyudklækket iværksætter: “Jeg har altid vidst, at jeg en dag skulle have min egen virksomhed”

 

Joakim

Joakim er, efter eget udsagn, en rigtig vestjyde. Han er udlært tømrer og har flair for kvalitet, indretning og design. Han ved hvad han vil og elsker udfordringer. Iværksætteri og entreprenørskab har altid været noget Joakim har interesseret sig for. Nu kan han endelig sige han er en del af det, med købet af Decoristen.dk.

Læs også: Thomas fik gang i drømmen om at blive sportsiværksætter

“Jeg er stolt af, endelig selv at være en del af det. Jeg har altid vidst, at jeg en dag skulle have min egen virksomhed og efter at have fulgt markedet i flere år, er jeg mere klar end nogensinde, til at tage springet og er helt sikker på, at det rigtige tidspunkt er nu.”

Efter købet af den velkendte interiør og designwebshop Decoristen.dk, har Joakim allerede lagt planer for udvikling af forretningen. Han planlægger at tilføje nye brands til produktporteføljen og håber på at kunne leve fuldtid af det inden længe.

“Min største drøm er selvfølgelig, at jeg inden længe kan opsige mit nuværende job som vindmøllemontør og leve 100% af min virksomhed”, forklarer han og fortsætter:

“Jeg har meget store ambitioner, men man skal også være ydmyg. Kigger man i et længere perspektiv, håber jeg, at decoristen.dk bliver en kæde af fysiske butikker med alt indenfor interiør, møbler og livsstil”’

Læs også: To unge studerende fra Odense køber virksomhed

Processen omkring købet

Køb og salg af virksomheder kan godt være en jungle at finde rundt i. Derfor spurgte vi Joakim, hvorfor han valgte Saxis. Til det svarede han:

“Ikke kun fordi, at I har det gode ry, men også fordi, at jeg synes I har det klart største udvalg af virksomheder til salg, og med tålmodighed nok, så kommer den helt rigtige virksomhed for alle til salg, hvilket også var tilfældet med mig.

Saxis måde at formidle handler på er helt klart at foretrække, og mange andre sider kan helt sikkert lære en masse af dette.”

Ligeledes spurgte vi ham om processen omkring købet, da det jo i høj grad er en tillidssag. hertil svarede Joakim:

“Super simpelt det hele, og meget nemt at gå til. Mavefornemmelsen har været altafgørende for mig, og den har jeg haft hele vejen fra starten.

Ikke nok med, at sælger har været super god til at hjælpe med de nye ting jeg har skulle sætte mig ind i, men også fordi at min kæreste har været fuld forståelig og bakker mig 100% op, og også vil være med til at drive virksomheden“

Vi ønsker Joakim al held og lykke med Decoristen.

Læs også: “Jeg har fuldtidsjob, men jeg så nogle muligheder i denne virksomhed”

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03