“Jeg har fuldtidsjob, men jeg så nogle muligheder i denne virksomhed”

Kim foran sin computer

Kim bor i Viborg. Han har tre børn, et fuldtidsjob og to webshops, så man skulle mene at han har nok at se til. Det mener han dog ikke, han har nemlig lige købt en webshop mere, babygaven.dk.

Læs også: Kan en elektriker drive en webshop?

“Jeg har fuldtidsjob, men jeg så nogle muligheder i denne virksomhed, som jeg lige har købt og tænkte, at den ville jeg eje.”

At være iværksætter er noget der kræver, at man kan håndtere at have mange bolde i luften på én gang. Det tror jeg, at de fleste kan give mig ret i. Kim har dog lige taget det til næste niveau, med flere virksomheder, fuldtidsjob og 3 børn. Alligevel kunne han ikke dy sig, da han så babygaven.dk.

“Da jeg selv har mindre børn og ofte bruger tid på at købe børnetøj på nettet, fik jeg lyst til selv at eje en shop,  hvor jeg kan tilbyde børnetøj i kendte mærker og høj kvalitet. Det blev en realitet via Saxis Virksomhedsbørs, hvor jeg fandt en veletableret børnetøjswebshop med historik, glade kunder og god omsætning” fortæller Kim, der i forvejen driver sportsauk.dk og brugttilbaby.dk.

En travl, men spændende tid

Kim forklarer at han, siden overtagelse, har haft travlt med shoppen. Han har blandt andet relanceret shoppen under det nye navn trendyjunior.dk

“Efterfølgende har jeg opdateret shoppen, gjort den tidssvarende i design og ændret navnet på den til Trendy Junior. Shoppen var før kørende under navnet Babygaven. Jeg synes, at det er fedt at have sit eget, noget jeg selv kan kontrollere og bygge op. Der er mange udfordringer og opgaver, der skal løses, men det er sjovt og spændende.”

Jeg har mange planer og tanker mht. videreudvikling af shoppen. På nuværende tidspunkt arbejder jeg med at lave aftaler med nye leverandører, som kan levere lækkert børnetøj og udstyr. Der arbejdes også med relationer til andre virksomheder/webshops, så kunderne kan se frem til spændende nyheder og tilbud.”

Læs også: Jimmi vil være Danmarks største inden for outsourcing af PA/Sekretær opgaver!

En god oplevelse

Slutteligt bad jeg Kim, sætte et par ord på samarbejdet med Saxis. Hertil fortæller han følgende:

“Det har været en super positiv oplevelse. Sælgerne af shoppen har været meget aktive i dialogen med mig og hjulpet med til at afklare mine spørgsmål omkring drift, leverandører osv. Saxis har et stort udvalg af virksomheder til salg, men jeg fandt hurtigt Trendy Junior (dengang Babygaven) og vidste at det var den rigtige.”

Vi ønsker Kim god vind med webshoppen, og vil selvfølgelig stå til rådighed, hvis han skulle få lyst til endnu en webshop. Se vores udvalg af webshops her.

Læs også: Daniel søgte en abonnementsbaseret webshop. Svaret var kaffe!

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03