Kan en elektriker drive en webshop?

electrician-1080554_1280

Thomas på 21 år, arbejder til daglig som elektriker, og har i lang tid drømt om at blive selvstændig med sin egen webshop. Han synes dog at det virkede svært og uoverskueligt med et fuldtidsjob, men valgte alligevel at kaste sig ud i det.

Læs også: 32-årig iværksætter: ”Jeg er mest effektiv når andre mennesker sover”

Nybagt iværksætter

Thomas fandt en annonce på Saxis, hvor konceptet og prisen faldt i hans smag, og han slog til. Thomas købte www.streetcar.dk. Vi spurgte Thomas om hvordan det var at blive selvstændig:

‘‘Jeg synes, at det er super fedt, at drive sit eget. Det er sjovt at prøve at være sin egen chef, og selv bestemme hvordan det hele skal foregå. Det er selvfølgelig rigtig hårdt arbejde, og man har aldrig rigtig fri. Men så længe man synes det er sjovt, og at man brænder for det man laver, så er man jo heller aldrig rigtig på arbejde.”

“Der begynder for alvor at komme kunder i butikken. Så det er rigtig skønt.”

“Der ligger omkring 10.000 varenummer på siden som overhovedet ikke var blevet holdt opdateret. Så rigtig mange af dem var udgået, så det har været en hård post at få det hele til at være ajour. Men nu hvor det hele er ”up-to-date” så kører det faktisk super godt, og der begynder for alvor at komme kunder i butikken. Så det er rigtig skønt.’’

Læs også: “Vi har gjort det, vi er bedst til og nu skal vi videre mod nye eventyr”

Webshop som bijob

Thomas arbejder stadig med sit fuldtidsjob om dagen, og skal derfor have tid og overskud til webshoppen efter sit arbejde. Til det siger han:

‘’Som det hele kører lige nu så har jeg masser at tid til, at passe mit hverdagsjob. Webshoppen passer næsten sig selv, da det hele kører via Dropshipping. Jeg skal ”bare” bestille varen, så bliver den sendt direkte hjem til kunden.

Selvfølgelig går der en del tid med, at hjælpe kunderne med at finde lige dét de mangler. Men det er helt sikkert også kundeservice-delen, der er det jeg synes er det sjoveste. Det er skønt med tilfredse kunder’’.

Thomas er nået dertil i sin process hvor han gerne vil være med webshoppen, og derfor skal der nu bare fokuseres på at genere flere kunder.

‘’Alt i alt er jeg glad for det, nu hvor der er styr på det hele og man er kommet ind i div. systemer og ved hvordan det hele foregår. Jeg må også sige, at jeg glad for at jeg valgte at købe en webshop hvor ”benarbejdet” var gjort. I stedet for at starte helt fra bunden, det ville simpelthen være for uoverskueligt, især i en branche hvor der er mange om buddet, det svært at komme ind på markedet, finde leverandører osv’’.

Vi ønsker Thomas alt held og lykke fremover med webshoppen og iværksættereventyret!

Læs også: 32-årig iværksætter: ”Jeg er mest effektiv når andre mennesker sover”

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03