Nordic Logo - B2B salg som specialisere sig indenfor logo design

Ringstedgade, Næstved
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Nem virksomhed klar til brug

Nordic logo er et moderne reklamebureau på B2B markedet som specialisere sig indenfor logo design. Men laver også andet grafisk digitalt samt hjemmesider og reklamevideoer. Virksomheden har alt fået sat alt op. Webshop, e-mail, Facebook, telefonnummer, regnskabs program, bankkonto osv. Det eneste man skal gøre for at drive Nordic Logo er at smøre ærmerne op og få lavet noget salg. Virksomheden har tilknyttet freelance designere fra udlandet som er provisions lønnet. Din opgave er alt håndtere kunder og kommunikere deres behov ud til designerne samt at drive og få virksomheden til at vokse.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ikke haft noget salg endnu. Og derfor er det ikke muligt at kunne beregne nogen nøgletal.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Logo
Basis Logo Design, Standard Logo Design, Professionel Logo Design, Ultimate Logo Design, Premium Logo Design

Branding
Basis Branding Pakke, Avanceret Branding Pakke, Pro Branding Pakke, Premium Branding Pakke

HTML hjemmeside

CMS hjemmeside

E-handel hjemmeside

Video og illustration


Markedsføringskanaler

Virksomheden har en Facebook side. Men er ikke blevet markedets ført endnu. Det vil derfor være din opgave at markedsføre Nordic Logo hvis du vælger at købe den.

Omkostninger

Ingen

Aktiver

Ingen fysiske aktiver

Virksomhedens historie

Nordic Logo startede op primo juli 2021 siden da har jeg knoklet i døgndrift for at få virksomheden på benene.
Jeg startede Nordic Logo op fordi jeg mener at kunne leverer bedre løsninger når det gælder grafiske design, markedsføring og webdesigns end mine konkurrenter. Dog er konkurrence ben hård og det kræver engagement og dedikation for at kunne skille sig ud. Nordic Logo er stadig på et meget tidligt stadie men jeg har høje forventninger for både 2021 og 2022. Jeg har en baggrund en økonomisk baggrund hvor jeg har arbejdet i en finansafdeling i en stor internationalt medicinalvirksomhed som producere vacciner. Jeg har også arbejdet med procesoptimeringer og softwareløsninger i samme branche. Men har altid haft et iværksættergen i maven som jeg
ikke kan ligge låg på mere. Virksomheden kommer nu til salg fordi jeg ikke har tiden mere pga. børn og andre projekter, men mener at der er et stort vækstpotentiale som ikke skal gå til spilde.

Ideel køber

Den perfekte køber er vant til at arbejde i diverse it-systemer og har en forståelse for hjemmesider. Måske endda kreativ. Har man tidligere haft med kunder at gøre er det en klar fordel, men ikke et krav. Man skal kunne sætte sig ind i kundernes behov og behovsafdække i en venlig, tydelig og professionel kommunikation. At kunne tale og skrive på engelsk er nødvendigt da grafikerne og webdesignerne er fra udlandet.

Opstartshjælp

1 måneds support til opstart af virksomheden.

2 måneders websupport til eventuelle forbedringer eller optimeringer på eksisterende hjemmeside.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2038

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34469

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-12-2021
Udbudspris 25.000 DKK