Skuffesag.dk skal være Danmark´s største boligportal for salg af diskrete bolighandler

Penselstrøget, Roskilde
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Der handles over 100.00 boliger årligt. Ca. 20% er disse er skuffesager. "Det Hemmelig Boligmarked" er i kæmpe vækst og et økonomisk fordelagtigt marked at angribe.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Skuffesag.dk skal være Danmarks største digitale boligplatform, hvor du nemt og sikkert kan sælge din bolig eller købe et nyt hjem helt på egen hånd uden de traditionelle ejendomsmæglere er indvolveret. Hos Skuffesag.dk vil det være gratis at oprette din boligannonce, du sparer salæret til mægleren som typisk er på 30-80.000 kr. og har fuld kontrol med bolighandlen.

Hvorfor skal det være så dyrt at få solgt sin bolig?
Når nu vi kan overføre penge med netbank og styre resten af vores liv med NemID, hvordan kan det så være, at der findes så mange ejendomsmæglere - og hvorfor skal det være så dyrt, at få solgt sin bolig?

Forklaringen er ret enkel. Skuffesag.dk er drømmen om at revolutionere en branche. At give dig, som vil sælge din bolig, kontrollen over processen og køberne adgang til "Det Hemmelige Boligmarked". Vi koordinere alle trin fra A-Z ifm. med bolighandlen via vores samarbejdspartnere hvoraf der er aftalt kommission.

Her er ikke tale om en salgspris/købspris men blot en god procentvis ejerandel ved de rigtige partnere/kandidater som vil være med til at sparke udviklingen igang.

Regnskab

Afkastningsgrad
19%
Soliditetsgrad
-2%
Likviditetsgrad
21%

Økonomiske nøgletal

Vi vurderer, der er et behov for at samle alle forskellige typer ejendomme på ét samlet site, som er søgeoptimeret og visuelt let overskueligt. Derfor søger vi en investor el partner med et netværk og med kendskab til online udvikling, seo, google ads, dvs markedsføring strategier etc,. og som kan identificere sig med at blive en del af denne udbygning af det danske marked for handel med ejendomme specifikt med skuffesager.

Det er en god investering fordi der sælges over 100.000 ejendomme årligt og med et forventet db pr handel på 5000,- dkk er her en rigtig god profitable forretning.

Her er virksomheden i dag
Vi skal erstatte ejendomsmægleren med data og software og optimerer søgning af alle skuffesager til salg i Danmark på skuffesag.dk

Der er intet mæglersalær på Danmarks nye boligportal Skuffesag.dk. I stedet bruger vi som kommende Proptech-virksomhed offentligt tilgængelige boligdata til at generere NemID-sikrede boligannoncer helt gratis for forbrugerne. Gennem vores digitale kunderejser betaler sælger og køber Skuffesag for de obligatoriske services, som vi tilbyder gennem vores samarbejdspartnere: Banker, Forsikringsselskaber, Advokater, etc,.

Som Proptech-virksomhed, skal vi manøvrere i forhold til de traditionelle spillere, og hvordan denne tilgang potentielt vil disrupte boligmarkedet i DK og koncentrere os om skuffesager/skuffesalg udelukkende.
Vi skal prioritere at bygge platformen bagvedliggende struktur for at blive klar til at indtage rollen som Danmarks nye boligsøgeside. Der skal indgås strategiske partnerskaber med samtlige serviceleverandører, der udgør det samlede øko-system bag en bolighandel.

Next step: Proof of business og udbygning af platformen vha. tilført ekstra kapital
Der skal fokus på indtjening baseret på strategisk on-line markedsføring for at bevise proof-of-business. Hertil skal vi sikre finansiering til den videre udbygning af kunderejsen på platformen samt målrettede on-line

Produktet

Skuffesag.dk skal være den største digitale platform for private som ønsker at sælge og købe privat og opleve alle de fordele der er ved at sælge som skuffesag:

Sælg din ejendom diskret som skuffesag og undgå enhver form for negativ offentligt tilgængelig salgshistorik som synlig liggetid, prisjustering, forgæves salg, skift af mægler der ellers ville blive registreret på boligsiderne - Slip for prispres - Ingen dyr annoncering - Prøv forskellige priser - Tag en pause - Værn om dit privatliv og undgå at udbasunere dit hjem af dyrt inventar med risiko for indbrud.

Markedsføringskanaler

Virksomhedens historie

Vi har skabt skuffesag.dk fordi vi selv har købt/solgt en del ejendomme hvor disse var skuffesager. Det er ligeså let at sælge sin bolig som det er at sælge sin bil eller aktier:)'

Det viser heldigvis at den digitale udvikling har gjort folk lystne til at opleve "Det Hemmelige Boligmarked" og kontakten mellem sælger og køber kan fungere let og gnidningsfrit med en hjælpende hånd som skuffesag.dk på siden.

Markedet

2020 bød på 95.700 bolighandler - til en samlet værdi på mere end 200 mia. kr.
Skuffesag.dk skal have 10% markedsandel af de årlige skuffesager med en db på 5000 kr pr handel = 47.850.000 kr i profit

Stærke sider

Mest brugte søgeord

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6614

Sælger kontaktet:
53

Følger annoncen:
17

Annonce id-nummer:
34431

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-12-2021
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 1.000 DKK