Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Restaurationsportal og køreklart abonnementskoncept til salg - Høj organisk trafik

Kastetvej, Aalborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Vækstpotentiale - Velkendt i Aalborg

Restaurationsportal samt fuldtudviklet og køreklart abonnementskoncept sælges. Forretningens aktiviteter er primært fokuseret i Aalborg, hvor vi har skabt mange kontakter og er velkendt i Aalborg og omegn – bl.a. via tilstedeværelse i flere medier. Der er mulighed for at køre forretningen videre samt udvide begge koncepter til flere byer. Flere varianter samt muligheder for indtjening. Dinnerlust.dk har haft mere end 100.000 visninger samt mere end 5500 klik på bordbooking. Vi har samarbejdet med mere end 20 spisesteder i Aalborg.
På Dinnerlust.dk kan du nemt og overskueligt finde præcist det spisested og den oplevelse du søger, booke et bord, se anmeldelser, byens lækreste tilbud, og læse relevante nyheder om madscenen i Aalborg og Viborg.
Dinnerclub er en fordelsklub for alle dem, som ønsker at nyde alt fra brunch til tapas, fra kaffe til cocktails, men til billigere penge på Aalborgs gode caféer, restauranter og kaffebarer. Der laves månedligt gode tilbud i samarbejde med diverse spisesteder i byen, som forbrugere får adgang til ved at tilmelde sig fordelsklubben.

For interesse og spørgsmål, kontakt os på [email protected] eller [email protected]

Økonomiske nøgletal

2018-2019:
Omsætning: 39.840 kr
Resultat: -29.772 kr.

2019-2020:
Omsætning: 23.354 kr
Resultat: -27.443 kr.

Dinnerlust.dk:
Samlet besøg – 127.184 (70.000 i 2020)
Fordeling af trafik – Google organic 82%, Direct 6%, Facebook 6%, Andet 6%
Bordbooking henvisninger – 2018: 399 | 2019: 2922 | 2020: 2805

thedinnerclub.dk:
Samlet besøg – 20.240
Fordeling af trafik – Google organic 46%, Direct 13%, Facebook 9%, Andet 32%
Der har været 159 aktive abonnenter i 2020, hvor konceptet blev født (Corona har naturligvis været en hindring).

Produktet

Dinnerlust er grundlagt på visionen om at skabe Danmarks fedeste go-to online netværk for spisesteder og forbrugere! På Dinnerlust.dk kan du nemt og overskueligt finde præcist det spisested og den oplevelse du søger, booke et bord, se anmeldelser, byens lækreste tilbud, og læse relevante nyheder om madscenen i Aalborg og Viborg. Samtidig kan du også oprette en profil og følge dine venner, og dermed se hvilke steder de elsker mest, læse deres anmeldelser og andre sjove ting. Platformen er skalérbar, og der kan hurtige udvides til flere byer – det kræver naturligvis at man får dem oprettet på hjemmesiden.
Med Dinnerclub (thedinnerclub.dk) hjælper vi Aalborg-restaurationer med at markedsføre deres sted med målrettede tilbud, som er brugbart til dage/tidspunkter med lavere aktivitet, til at teste nye tiltag og få feedback på det, samt brugbart til især at nå nye gæster og målgrupper. Samtidigt får man som almindelig forbruger, ved at abonnere på Dinnerclub, adgang til gode og eksklusive tilbud i byen, hvor man samtidigt sparer penge - og får nye, lækre tilbud i indbakken hver eneste måned - fra både nye og velkendte caféer, restauranter, og kaffebarer.
Begge hjemmesider er fuldstændig custom-udviklet, og der er brugt en del penge på eksterne udviklere ift. at udvikle nye features, moduler og integrationer på hjemmesiderne. De kører desuden begge på det velkendte og populære CMS-system Wordpress.

Mulige indtjeningskanaler:
• Dinnerclub: Abonnementsforretning med eksklusive tilbud fra restauratører samt evt. affiliate tilbud. Siden/Platformen er desuden lavet således at man køre med et helt andet abonnementskoncept - kræver naturligvis andet design.
• Muligheden for at bruge Dinnerlust.dk mere aktivt ift. at lave marketing for og med restauratører - via eksempelvis spisestedets egen side, fokushistorier, blog-posts, influencere mv. – Øget synlighed for restauranter, samt mulighed for kommission ved bordbooking via Dinnerlust.dk (Data kan vises)
• Bannersalg / AdSense

Markedsføringskanaler

Primært via Google organic (SEO) – Primært pga. restaurant "listings": Hvis man googler forskellige Aalborg-restauranter, er Dinnerlust konsekvent på side 1, og ofte en del af toppen.
Via sociale medier – Mange følgere på Facebook og Instagram.
Har været omtalt i diverse nordjyske medier.

Aktiver

• Overdragelse af adgangen/styringen til begge hjemmesider (Wordpress)
• Overdragelse af Reepay-konto (abonnementssystem til håndtering af medlemmer og betalinger på thedinnerclub.dk – info om alle tidl. medlemmer)
• Overdragelse af Mailchimp konto (mails på newsletter sign-ups + mange restauranter)
• Overdragelse af @dinnerlust og @thedinnerclub.dk IG + Facebook kanaler
Facebook: Dinnerlust har 2833 følgere og Dinnerclub har 348 følgere
Instagram: Dinnerlust har 1061 følgere og Dinnerclub har 316 følgere
Alle følgere er primært fra Aalborg området.
• Overdragelse af adgangen til Facebook Campaign Manager hvis dette ønskes for de relaterede sider (Meget historie og inspiration på tidligere kampagner)
• Overdragelse af Dinnerlust ApS selskabet (via CVR)
• Overdragelse af G Suite konti/administration
• Overdragelse af Google-relaterede værktøjer (Analytics, My Business mv.)
• Overdragelse af bankkonto, hvis dette ønskes og kan aftales med Den Jyske Sparekasse
• Overdragelse af Simply.com domænerne (hjemmesiderne)
• Overdragelse af adgang til Adtraction konto - bl.a. gode aftaler med HelloFresh, Vivino og mange flere. Der tjenes salær ved køb/henvisning osv.
• Et netværk (liste) af Instagram influencers (micro-influencers) i Aalborg området, som vi har anvendt tidligere
• Vi har en del gode kontakter på spisesteder, og personerne bag, i Aalborg som der med større sandsynlighed kan laves aftaler med ift. Dinnerclub eksempelvis
• Dinnerlust og Dinnerclub har et godt ry i Aalborg hvor vi har beskæftiget os
• Vi tilbyder indkørsels-/opstartshjælp i de første 2-3 måneder, hvor vi vil være til stede på mail og telefon, samt eventuelle enkelte møder ift. spørgsmål

Ideel køber

Den ideelle køber er evt. lettere techsavvy og har måske en interesse indenfor for e-commerce. Derudover har man måske en interesse for abonnementsforretninger og kan se værdien i disse. Kan være en fordel hvis man kender folk i restaurationsbranchen.
Kan også være ideelt for et reklame- eller nyhedsbureau som overvejer at starte et abonnementkoncept, eller bruge Dinnerlust.dk som et stærkt site for publicering af content og besøgende på Aalborgs madscene.

Opstartshjælp

Vi tilbyder indkørsels-/opstartshjælp i de første 2-3 måneder, hvor vi vil være til stede på mail og telefon, samt eventuelle enkelte møder ift. spørgsmål. Tilbydes gratis.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2574

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
33352

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-01-2021
Udbudspris 75.000 DKK