Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 5.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Hjemmeside med navn og logo til rengøringsvirksomhed som generer kundehenvendelser

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Rengøringsvirksomhed i Esbjerg

Ønsker du at starte selvstændig rengøringsvirksomhed i Esbjerg området så kan du komme godt i gang med denne hjemmeside bygget i WordPress. Renesbjerg.dk er en hjemmeside specielt udformet til at imødekomme behovene for en rengøringsvirksomhed. Hjemmesiden er sin tid blevet bygget til en rengøringsvirksomhed som skulle starte op (jeg er webdesigner), men af en eller anden årsag ikke blev aktuel alligevel. Derfor har den blot lagt hos mig uden at hjemmesiden er blevet driftet. Alligevel giver hjemmesiden ofte flere kundehenvendelser pr uge (og har gjort det i flere år) som ønsker tilbud på rengøring. Hjemmesiden har et godt navn og ligger højt på Google.

Økonomiske nøgletal

Har ingen omsætning lavet da der ingen drift har været. Hjemmesiden var reelt bygget til anden virksomhed, som dog aldrig blev aktuelt og derfor ligger den blot stille.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hjemmeside som allerede genererer kundehenvendelser. Med et godt navn som lægger højt på Google. Mulighed for at overtage hosting og driftsaftale. Prisen for hjemmesiden inkluderer opsætning af dine kundedata (navn, tlfnummer, adresse osv). Derudover er første års webhotel inkluderet som er cirka 1500 kr + moms. Ønsker man at flytte hjemmesiden ved overtagelse og ikke gøre brug af webhotelsaftalen - så er det helt op til køber.

Bemærk du køber kun en hjemmeside og domæne - ingen cvr nummer!

Omkostninger

Driftsomkostninger til hjemmesiden som fx hosting.

Aktiver

ingen

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4718

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
32880

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-08-2020
Udbudspris 5.000 DKK