Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

autismepotentiale.dk - Psykologisk pædagogisk konsulent virksomhed indenfor autismespektret

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Hjemmeside og godt omdømme

Da både min kollega og jeg er blever hyret til nogle store udviklingsprojekter på Autismeområdet har vi ikke længere tid til at drive AutismePotentiale. Vi har gennem årene fået skabt et god renommé som specialister indenfor autismeområdet og hjemmesiden Googles let frem.

Vi får ca. 3 henvendelser per uge pt. om diverse opgaver fra pårørende til mennesker med autisme, fra voksne med autisme, fra botilbud og fra kommuner. VI ønsker at overdrage hjemmesiden alt inkl. (logo, facebookside, LinkedIn side mm).

Økonomiske nøgletal

Vi har tidligere begge kunne leve af at være selvstændig med AutismePotentiale (3-400.000 kr i årsindtægt). Det sidste år har vi tonet lidt ned pga. vi blev hyret ind til projektet og pr. 1/8 i år tager vi ikke længere opgaver ind i i firmaet.

Produktet

Som det fremgår af hjemmesiden leverer vi psykologisk bistand og specialpædagogisk rådgivning i forhold til problemstillinger knyttet til autismespektret. Det kan være alt lige fra udredninger, individuelle samtaler, gruppeforløb, mentorforløb og par/familierådgivning.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er stor set ingen omkostninger - det er jo bare en hjemmeside og vi har ikke behøve markedsføring, da hjemmesiden er nem at google frem og vi har et godt netværk.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2367

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
31760

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-08-2019
Udbudspris 10.000 DKK