Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

bestplan.dk - Platform med automatisk genereret kost og trænings programmer

Låddenhøj, Roskilde
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Website med stor mulighed for passiv indkomst

Den passive indtægt er nu engang den bedste form for indtægt.

Forstil dig, at du kunne hjælpe mennesker til en sundere livstil, uden at have kontakt med dem. Kunne det ikke være fedt, hvis alle de potentielle kunder bare indtastede deres information og systemet så lavede alt arbejdet for dig?
Dine kunder vil få en profil hvor de kan tracke deres udvikling og genbestille planer, når deres vægttab er gået i stå.

Hvis de eneste omkostninger du har forbundet med siden er 300kr. om måneden for server plads og de små 300kr om året det koster at have mail og domæne hostet hos one.com, ville det så ikke være interessant?

Økonomiske nøgletal

Da systemet er et sjovt side projekt, får den ikke den opmærksomhed som den fortjener. Der har dog været aktivitet fra besøgende hvor siden kun har fået gode anmeldelser. Der er ingen tvivl om at systemet har et stort vækstpotentiale som vi gladeligt hjælper med.

Produktet

At lægge sin livstil om er noget de fleste af os vil. Det er så nemt at tage beslutningen, men rent faktisk at tage skridtet og gøre noget ved det, er lettere sagt end gjort.

Vores mission med Bestplan er derfor at gøre det så tilgængeligt, nemt og BILLIGT som muligt at komme i mål. Sundhed skal være tilgængeligt for alle og ikke være nogen større investering. Du har ret til den fornødne viden og hjælp det kræver at komme derhen du ønsker!

Alle vores træningsprogrammer har billede af udførelsen, med en letlæslig beskrivelse samt en fysioterapeuts kommentar. Vores focus er udelukkende at sikre dig bedst muligt til din træning, uanset dit niveau.

Du vælger selv om du vil følge High carb, Low carb, Vegetar eller Low Fodmap principperne. Vi behovstilpasser din plan dig og dit mål.

På vores platform kan du nemt tracke din udvikling og bestille nye planer. Efter du har bestilt din første plan, logger du ind på din profil, som vil være til fri benyttelse efterfølgende.


Markedsføringskanaler

Der er primært blevet markedsført via det sociale medie Facebook. Der ud over er der lavet opsøgende salg til virksomheder med henblik på salg til medarbejdere.

Omkostninger

De eneste omkostninger forbundet med siden er 300 kr. om måneden til server plads, som også garantere for GDPR sikkerhed. Den betales hvert kvartal. Der ud over er der en års regning på små 300 kr. også for domæne og webmail. Vi har mange ideer til vidreudvikling, men allerede nu vil du stå stærkt til f.eks. December, Januar hvor der vil komme stor aktivitet på siden grundet nytårs fortsæt.

Aktiver

Websiden er lavet i samarbejde med freelance udviklere da det ikke har været nødvendigt at vedligeholde siden.

Salget er alene et aktiv og der medfølger ikke CVR med.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være et bureau eller en der operere i fitness/ sundheds verdenen.

Opstartshjælp

Vi vil stå klar med oplæring af systemet og vil sætte 1-2 timer af til planlægning af strategi og markedsføring. Er der ideer til vidreudvikling vil vi meget gerne sætte vores udviklere til rådighed, så i hurtigt og billigt får vidreudviklet systemet. Vi har også et stort netværk i fitness branchen, som vi vil kunne trække på. Vi er åbne for muligheder og vil meget gerne imødekomme den hjælp i efterspørger.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
15.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
0 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2040

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
31126

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-03-2019
Udbudspris 30.000 DKK