Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 200.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Eksklusiv gavewebshop med stort vækstpotentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

gaestus gør det nemt at glæde med personlige og gaver til enhver anledning. Med en flot, fuldt fungerende, SEO-optimeret webshop bygget i WooCommerce, tilbyder gaestus et stort udvalg af gavekurve og muligheden for at sammensætte sine egne gaver fra over 90 brands med valgfri indpakning og kort som kan sendes direkte til gavemodtageren.

Webshoppen er integreret med Shipmondo for nem ordrebehandling, og med en Trustpilot-score på 4,7, høj konverteringsrate på ~6%, mange tilbagevendende kunder og få returneringer er gaestus et stærkt fundament for vækst.

Virksomheden havde en omsætning på 1.400.000 DKK i 2023 med en minimal indsats i markedsføring og har potentiale for yderligere vækst, især på B2B-markedet.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2023: 1.400.000 DKK
Omsætning 2022: 1.000.000 DKK
Avance på produkterne ligger på omkring 0,4-0,5 afhængig af brand

Produktet

gaestus sælger eksklusive gaver til alle anledninger, herunder barselsgaver, værtindegaver, fødselsdagsgaver, mors dag, fars dag, jul mm. Kunderne kan vælge produkter fra over 90 nøje udvalgte brands og få dem pakket ind efter eget ønske og sendt direkte til modtageren. Webshoppen er bygget i WooCommerce og integreret med Shipmondo for nem og effektiv ordrebehandling. Hjemmesiden er SEO-optimeret hjemmeside, som skiller sig ud på markedet og rangerer højt på flere relevante søgeord.

Markedsføringskanaler

Markedsføringen er primært via Google Ads og Partner-Ads, samt annoncering på Facebook og Instagram ved større anledninger og højtider. Der er stort potentiale for at øge indsatsen på sociale medier og optimere markedsføringen på Google Ads yderligere.

Shopsystem

Varelager på 150.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 15.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

gaestus blev startet i 2021 for at udfylde et hul i markedet for eksklusive gaver, der kan sendes direkte til modtageren med personlig indpakning og hilsen. Siden da har virksomheden opbygget et stærkt brand og et solidt kundegrundlag.

Markedet

Markedet for eksklusive gaver er i vækst, særligt inden for B2B-segmentet. Der er en stigende efterspørgsel efter unikke og personlige gavekurve, der skiller sig ud fra de traditionelle. gaestus har positioneret sig godt til at imødekomme denne efterspørgsel med et bredt udvalg og eksklusive brands som passer til enhver anledning.

Svagheder/udfordringer

Der er potentiale for at forbedre og intensivere markedsføringsindsatsen, især på sociale medier og Google ads. Derudover kan der arbejdes på at optimere SEO yderligere og lave opsøgende salgsarbejde.

Stærke sider

gaestus har opbygget et eksklusivt brand, der skiller sig ud på markedet, med et stærkt line-up af over 90 brands. Der er et stort vækstpotentiale, især inden for B2B-segmentet. Virksomheden har en høj kundetilfredshed med en god Trustpilot score på 4,7 og mange tilbagevendende kunder. Der er en høj konverteringsrate på ~6% og kun 3-4 returneringer om året. Med en veldesignet og funktionel webshop bygget i WooCommerce og integreret med Shipmondo er fundamentet for yderligere vækst allerede på plads.

Strategi

gaestus’ strategi er at intensivere markedsføringsindsatsen og øge B2B-salget målrettet små og mellemstore virksomheder samt store anerkendte danske virksomheder.

Vision

gaestus har potentialet til at få en stor andel gavemarkedet ved at tilbyde unikke og personlige gavekurve. Visionen er at blive den foretrukne webshop for både private og virksomheder, når det gælder eksklusive gaver til enhver anledning.

Opstartshjælp

Vi står til rådighed med viden og erfaring for at sikre en gnidningsfri overgang og succesfuld opstart for den nye ejer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
701

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
38372

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
12-06-2024
Udbudspris 200.000 DKK