Vejlekalenderen til salg - køb dig ind i en unik franchise 🎅🚀

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
🚀 Vil du være en del af succesen? Overtag Vejlekalenderen og bliv en del af Bykalender-netværket! 🚀
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

🚀 Bliv en del af en lokal succes med Vejlekalenderen! 🚀

🎁 Opnå en unik mulighed for at blive en del af en velrenommeret lokal forretning med Vejlekalenderen. Med 24 låger fyldt med eksklusive gavebeviser fra byens butikker, har Vejlekalenderen været en eftertragtet juletradition siden 2019.

💼 Investeringen i Vejlekalenderen giver dig adgang til et veludviklet franchisetager-koncept, hvor alle nødvendige ressourcer, herunder leverandører, grafikere og salgskanaler, allerede er etableret. Dette reducerer risikoen og gør det muligt for dig at fokusere på at skabe en fantastisk kalender oplevelse for byens indbyggere.

💰 Med en solid økonomi siden starten og en loyal målgruppe, har Vejlekalenderen allerede vist sig at være en god investering. Med over 9.400 solgte eksemplarer.
Den vejledende udsalgspris er kr. 250, kalenderen har alle år genereret attraktive afkast.

📈 Desuden kan du udvide din portefølje ved at tilkøbe flere byer, hvilket giver dig mulighed for at øge din indtjening og udvide din forretningsvirksomhed. 🚀Muligheden er kun tilgængelig for den rette person!🚀

💡Med støtte og oplæring samt et allerede etableret netværk af samarbejdspartnere og nationale aftaler, er Vejlekalenderen den perfekte mulighed for dig, der ønsker at investere i en stabil og succesfuld lokal forretning.

Økonomiske nøgletal

Med solid økonomi siden 2019, hvor over 9.400 eksemplarer er solgt.
Den vejledende udsalgspris er kr. 250, Der er tale om en god forretning, som har bevist sit værd. og allerede skabt en indtægt på over kr. 2 millioner🚀
Med et lavt indkøb pr. kalender og et stærkt salgsnetværk er der potentiale for attraktive afkast.

Ved interesse kan jeg fortælle meget mere herom.

Produktet

Er du klar til at være ansvarlig for en lokal sæsonforretning med det samme? Nu har du muligheden!

Vejlekalenderen er et markedsføringsværktøj, der hjælper byens butikker med at øge trafikken af kunder igennem et spændende koncept. Nu kan du overtage ansvaret for at skabe Vejlekalenderen 2025 (og fremefter)

Salgskanalerne er allerede etableret gennem detailbutikker og online på www.bykalender.dk. Vejlekalenderen har været en stor succes siden 2019 og er meget eftertragtet!

Det kræver fysiske besøg hos samarbejdspartnerne og de fysiske butikker, der skal deltage i kalenderen, men dette kan nemt passes ind i din eksisterende arbejdsplan - med lidt god vilje. Optimalt har du et deltidsjob eller lign.
Der er allerede indgået aftaler med flere virksomheder, herunder nationale kæder.

Konceptet er et franchisetager-koncept, så du får adgang til leverandører, grafikere og andre ressourcer fra dag ét. Der er allerede taget hånd om begynder fejlene, og konceptet er kendt på nationalt plan med aktivitet i 32 byer i Danmark og andre lande. Du kan læse mere om konceptet her: https://www.bykalender.dk/om-bykalender/

Jeg vil sørge for oplæring og støtte dig gerne med en fysisk dag i Vejle for at sikre en problemfri overgang.

Byen har haft positiv økonomi siden starten, og der er opbygget en stor loyal målgruppe. Siden 2019 er der solgt 9.442 eksemplarer. Den vejledende udsalgspris er 250 kr.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om konceptet, økonomien osv., er du velkommen til at kontakte mig for en nærmere samtale.

Overtagelsen skal ske snarest muligt, da jeg sælger på grund af en ny startup virksomhed.
For den rette person er det også muligt at tilkøbe flere byer.
Jeg har selv driftet 4 byer på samme tid, hvilket svarer til ca. 25-30 timer om ugen.

Prisen er 100.000 + moms.
Jeg er åben for en god aftale - det vigtigste for mig er den rette person og motivation!

Kontakt mig nu, hvis du skal i betragtning til denne mulighed!🎅✌️

Markedsføringskanaler

Hjemmeside
Facebook
E-mail marketing
Hos forhandlere (Coop og Salling Groupe)

Omkostninger

Der er kun udgifter til:
Tryk af kalendere
Salg/marketing (jeg kan tilbyde at bistå med markedsføringen)

Aktiver

Vi har hovedkontor på Århus. Dette er dog udelukkende et tilbud til at styrke din egen franchise forretning. Der er ikke nogen udgifter forbundet med dette.

Virksomhedens historie

Bykalenders historie
2017

I 2017 så en ny julekalender dagens lys i Aarhus. Kalenderen fik navnet Aarhuskalenderen, og ambitionen var at udgive en nytænkende og lokalt funderet julekalender, som matchede byens virksomheder med byens indbyggere – til gavn for begge parter. Desuden var det en grundlæggende forudsætning samtidig at støtte en lokal velgørende organisation.

2018

Allerede året efter blev Bykalender-konceptet udbredt til 6 byer i Danmark. Lokale ildsjæle etablerede således også en Bykalender i Aalborg, Silkeborg, Horsens, Herning og Viborg. Overalt blev julekalenderne positivt modtaget af såvel forbrugere som de deltagende samarbejdspartnere inden for detailhandel, idrætsklubber, museer osv.

2019-2023

Eventyret tager fart, og i år 2023 udkommer der en Bykalender i 29 byer over hele Danmark. Samtidig er de første Bykalendere blevet udgivet i Norge og Tyskland.

Markedet

Vejlekalenderen opererer på et nichepræget, men betydningsfuldt marked inden for lokale juletraditioner og gavegivning, som fokuserer på at fremme samhørighed og støtte til lokalsamfundet gennem lokale virksomheder.

Lokalt Engagement og Støtte
Vejlekalenderen appellerer til forbrugere, der værdsætter lokal kultur og økonomi. Der er en stigende tendens til, at forbrugere ønsker at støtte lokale virksomheder, hvilket gør dette marked både relevant og voksende. Kunderne er typisk beboere i Vejle eller nærområdet, som søger unikke og meningsfulde julegaver, samtidig med at de støtter lokale butikker og tjenester.

Sæsonbestemt Marked
Markedet for Vejlekalenderen er sæsonbestemt med en høj koncentration af salg og markedsføringsaktiviteter i månederne op til jul. Dette kræver planlægning og timing for at maksimere salget og sikre, at produktet er relevant og tiltalende for målgruppen i denne specifikke periode.

Gave- og Oplevelsesøkonomi
Vejlekalenderen ligger i skæringspunktet mellem gave- og oplevelsesøkonomien. Forbrugerne søger i stigende grad unikke gaver, der tilbyder mere end blot materielle varer – de søger oplevelser. Ved at tilbyde gavebeviser fra lokale butikker tilbyder Vejlekalenderen en måde at give en oplevelse af Vejle, hvilket tiltaler både lokale og besøgende, der ønsker at opleve byen på en ny måde.

Konkurrencemiljø
På markedet for lokale julekalendere konkurrerer Vejlekalenderen sandsynligvis med andre lokale initiativer såvel som med større, kommercielle julekalendere. Differentieringen ligger i det lokale fokus, samarbejdet med lokale forretninger og den unikke værdi, kalenderen tilbyder, hvilket kan være et stærkt konkurrenceparameter. Vi er ikke en kalender man kan være heldig og vinde på - man er ALTID sikret at få de gaver som er i kalendren man har købt!

Vækstmuligheder
Der er væsentlige vækstmuligheder gennem ekspansion til andre byer, hvilket kan udvide markedet betydeligt. Hver ny by repræsenterer et nyt lokalsamfund med egne unikke butikker og kulturelle særegenheder, hvilket kan tiltrække en ny kundebase og skabe yderligere salg.

Sammenfattende opererer Vejlekalenderen på et marked, der værdsætter lokalitet, sæsonbestemte traditioner, og som søger meningsfulde gaveoplevelser. Dens succes afhænger af evnen til at navigere i disse markedsdynamikker, samtidig med at den bevarer sin unikke værdiproposition: at fremme lokal samhørighed og støtte gennem en elsket juletradition. Du vil blive sat oprdnetlig ind i tingene og har stærk suppot fra kollegaer.

Svagheder/udfordringer

- Sæsonafhængighed: Stærkt afhængig af julesæsonen, hvilket begrænser salget til et kort tidsrum og gør indtjeningen sårbar over for eksterne påvirkninger. Derfor er dette fantastisk, som en sideløbende forretning. Alternativt kan man have 2 byer😉

- Kvalitet og Relevans: Nødvendigheden af kontinuerligt at sikre attraktive og relevante tilbud gennem samarbejde med lokale forretninger, som kan være udfordret af forretnings ændringer eller lukninger. Det erfarede vi især under corona - men den læring har kun gjort os stærkere!

- Markedsførings udfordringer: Kravet om at udvikle kreative og effektive markedsføringsstrategier for at tiltrække nye og tilbagevendende kunder i en digital tidsalder. (Det kan jeg fortsat bistå med)

- Lokalsamfundets Støtte: Afhængigheden af fortsat opbakning fra lokalsamfundet, hvor ændringer i perception eller støtte kan påvirke salget.

Stærke sider

Vejlekalenderen har flere distinkte styrker, der understøtter dens succes og popularitet i lokalsamfundet:

Lokal Forankring og Samfundsengagement
Kalenderen styrker samhørigheden i Vejle ved at fremme lokale virksomheder og skabe en følelse af fællesskab. Dette engagement i lokalsamfundet er en kraftfuld forbindelse, der appellerer til mange forbrugere, især i en tid, hvor der er øget fokus på lokal støtte og bæredygtighed.

Unik Produkttilbud
Tilbuddet om 24 låger fyldt med gavebeviser fra lokale butikker adskiller Vejlekalenderen fra traditionelle julekalendere. Denne unikke tilgang tilbyder forbrugerne værdi ud over det sædvanlige og skaber en oplevelsesbaseret tilgang til julegavekøb.

Stærkt Brand og Tradition
Siden lanceringen i 2019 har Vejlekalenderen etableret sig som en elsket juletradition. Den stærke brandidentitet og de positive associationer, som kalenderen har opbygget, bidrager til gentagne køb og mund-til-mund anbefalinger.

Solid Økonomisk Fundament
Med over 9.400 solgte eksemplarer og en attraktiv prisstruktur har Vejlekalenderen demonstreret solid økonomisk levedygtighed. Denne økonomiske stabilitet er en vigtig styrke, der understøtter fortsatte investeringer og vækst.

Skalerbar Forretningsmodel
Konceptet bag Vejlekalenderen tilbyder mulighed for skalering ved at udvide til andre byer. Denne fleksibilitet i forretningsmodellen muliggør vækst og udvidelse af kundebasen uden at kompromittere produktets lokale essens.

Etablerede Partnerskaber
Stærke forbindelser med lokale forretninger og leverandører er fundamentale for kalenderens succes. Disse etablerede partnerskaber sikrer en stabil forsyning af attraktive tilbud og støtter den lokale økonomi. Der er mange deltagende virksomheder, der ønsker at deltage igen + nye, som uopfordret skriver med henblik på at være med i kalenderen!

Franchisetager-Koncept
Vejlekalenderen benytter et franchisetager-koncept, der letter ekspansionen ved at tilbyde en veletableret forretningsmodel. Dette mindsker risikoen for nye franchisetagere og gør det lettere at replikere succesen i nye områder.

Samlet set udgør disse styrker et solidt fundament for Vejlekalenderen, hvilket ikke kun bidrager til nuværende succes, men også tilbyder et robust grundlag for fremtidig vækst og udvikling.

Strategi

For at sikre fortsat vækst og overvinde de udfordringer, Vejlekalenderen står overfor, kan følgende strategier implementeres:

Styrkelse af Online Tilstedeværelse
I en digital tidsalder er en stærk online tilstedeværelse afgørende. Vejlekalenderen kan udvide sin digitale markedsføringsstrategi for at inkludere sociale medieplatforme, influencer-samarbejder. Det er nemmere for kunder at købe kalenderen online. En stærkere online tilstedeværelse kan også hjælpe med at nå ud til yngre målgrupper og dem udenfor det lokale område.

Udvikling af Lokalsamfundets Engagement
Vejlekalenderen kan styrke sit engagement i lokalsamfundet ved at organisere eller sponserer lokale begivenheder, der fremhæver de deltagende butikker og virksomheder. Dette kan skabe yderligere synlighed og styrke relationerne med både forretningspartnere og kunder. Samarbejde med lokale skoler, foreninger eller velgørenhedsorganisationer kan også forstærke kalenderens image som en bidragsyder til lokalsamfundets velvære.

Styrkelse af Partnerskaber og Netværk
Ved at fortsætte med at opbygge og styrke partnerskaber med lokale virksomheder, kan Vejlekalenderen sikre en fortsat strøm af attraktive tilbud til sine låger. Dette kan også inkludere at udforske nationale partnerskaber eller samarbejde med lokale influencerne og personligheder, der kan bidrage til at øge kalenderens synlighed. Vi har i forvejen 5-8 faste gode kædeaftaler.

Kundeindsigt og Feedback
En løbende dialog med kunderne gennem undersøgelser og feedbackmekanismer vil gøre det muligt for Vejlekalenderen at forstå kundernes forventninger og præferencer bedre. Denne indsigt kan anvendes til at finjustere produktudbuddet, markedsføringsstrategier og kundeoplevelsen generelt.

Vision

At berige hjerter og samfund gennem lokale oplevelser, ét lågeåbning af gangen.

Vejlekalenderen stræber efter at være mere end blot en julekalender; vi ønsker at være et center for lokal stolthed og fællesskabsfølelse. Vores vision er at skabe en platform, der ikke kun fejrer, men også styrker de lokale virksomheder og kulturer, der gør hver by unik. Ved at bringe folk tættere på de skjulte skatte i deres lokalsamfund, ønsker vi at inspirere til en ny tradition, hvor lokal støtte og fællesskab går hånd i hånd med festlig glæde. Vi får MANGE tilbagemeldinger på at det allerede er en tradition! 🎅

I hjertet af vores vision ligger en drøm om at udvide dette koncept nationalt og internationalt, idet vi tilpasser hvert kalender initiativ for at afspejle den unikke ånd og kultur i hvert lokalsamfund. Vi ser en fremtid, hvor Vejlekalenderen bliver en årlig påmindelse om vigtigheden af at støtte lokalt, samtidig med at den tilbyder en meningsfuld og personlig gave oplevelse, der overgår det traditionelle.

Vores ambition er at vokse gennem innovation, samarbejde og engagement, alt imens vi fastholder vores kerneværdier af kvalitet, samfundsansvar og lokalt engagement. Vejlekalenderen vil være synonym med julens ånd og lokalsamfundets styrke, en tradition, der passerer fra generation til generation, berigende liv og lokalsamfund overalt.

Ideel køber

Den ideelle køber af franchiserettighederne til at drive Vejlekalenderen ville være en person, der besidder en kombination af passion for lokalsamfundet, forretningsmæssig indsigt og evnen til at skabe og vedligeholde relationer.

Lokalt Engagement og Netværk
- Stærk forbindelse til lokalsamfundet: En person, der værdsætter og forstår det lokale marked og dets unikke karakteristika, muligvis allerede aktiv i lokale initiativer eller forretningsnetværk.

- Etablerede lokale relationer: Evnen til at opbygge og vedligeholde relationer med lokale virksomheder, leverandører og kunder, som er afgørende for at kurere tilbud og fremme kalenderen.

Forretnings- og Marketingfærdigheder
- Entreprenørånd: En person med en stærk forretningsforståelse og evnen til at drive en virksomhed, herunder finansiel styring, drift og strategisk planlægning.
- Marketing- og salgsevner: Kompetencer inden for markedsføring og salg, især med erfaring i digital markedsføring, social media management og kundeservice, for at maksimere rækkevidden og salget af kalenderen. Ift. marketing så kan min virksomhed stå for denne del 100% hvis det ønskes!

Værdier og Vision
- Delt værdigrundlag: En person, der deler Vejlekalenderens kerneværdier om at styrke lokalsamfundet og fremme lokal økonomi gennem samarbejde og innovation.
- Langsigtet engagement: En visionær person, der ikke kun ser dette som en økonomisk investering, men som en mulighed for at berige lokalsamfundet og blive en integreret del af en voksende tradition.

Opstartshjælp

Som franchisetager af Vejlekalenderen får man en unik mulighed for at drive en forretning, der allerede har et etableret koncept, brand og kundebase.

Etableret Brand og Koncept
- Brandgenkendelse: Fordelen ved et veletableret og elsket lokalt brand, som allerede har en loyal kundebase.
- Bevist forretningsmodel: Adgang til en forretningsmodel, der har vist sig succesfuld, inklusive prisstrategier, markedsføring og salg.

Omfattende Support og Uddannelse
- Opstartshjælp: Detaljeret vejledning og support i opstartsfasen, herunder hjælp til valg af placering, indretning og lancering.

Markedsførings- og Salgsmateriale
- Brandingmaterialer: Professionelt designet markedsførings- og brandingmateriale, herunder logoer, brochurer, og reklamekampagner, som kan tilpasses lokalt.
- Digital markedsførings støtte: Rådgivning og ressourcer til at udnytte digitale kanaler effektivt, inklusive sociale medier, email marketing og SEO. (Det kører automatisk og sociale medier mv. tilbydes en løsning på)


Teknologisk og Administrativ Support
- IT: Opsætning og vedligeholdelse af IT-systemer, herunder salgssystemer og hjemmeside er allerede etableret.

Netværk og Fællesskab
- Franchisenetværk: Adgang til et netværk af andre franchisetagere for erfaringsudveksling, rådgivning og support samt god støtte fra kollegaer.
- Løbende support og udvikling: Regelmæssige opdateringer, uddannelse og support fra franchisegiver for at sikre fortsat vækst og udvikling af forretningen.


Investering i Vejlekalenderen franchisen giver ikke kun adgang til en veletableret forretningsmodel med en stærk lokal tilstedeværelse, men også en omfattende pakke af ressourcer og support, designet til at maksimere succesen for hver enkelt franchisetager.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
766

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
37168

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-03-2024
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Udbudspris 100.000 DKK