Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

NipNap ApS til salg - landskendt brand fra TV, bestik til chips og snacks

Engvænget, Gjerndrup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
NipNap sælges med tilhørende varelager, webshop, producent-samarbejde, markedsføringsmateriale, sociale platforme (IG, FB, TikTok, nyhedsbrev) og b2b samarbejdspartnere.

💚 Nu har du mulighed for at købe NipNap -kendt fra 🦁 2020. Vil du gerne være
iværksætter eller mangler du webshoppen til din portefølje? Så kan NipNap blive din.

🫶 Grundet nuværende ejerstidsmangel, tilbyder vi en unik mulighed for at overtage brandet NipNap med tilhørende varelager, webshop, producent-samarbejde, markedsføringsmateriale,
sociale platforme (IG, FB, TikTok, nyhedsbrev) og b2b samarbejdspartnere.

🎋 NipNap er et bestik til chips, slik, sushi og andre snacks, der gør det nemt og rent at dele
lækkerier. NipNap er markedsleder, og et stærkt velkendt brand med varemærkeregistrering for EU. Domænet er nipnap.dk, som er en flot og brugervenlig webshop, der er opbygget i WordPress/ WooCommerce og derfor kræver begrænset teknisk erfaring.

📦 NipNap sælges både til privatekunder(b2c) over webshoppen, og forhandles også b2b med
danske distributører. Vi er blandt andet i Bilka, Basic and More og Illums Bolighus. Dørene er åbnet med kontakter til flere dagligvarekæder i Danmark. Vi har også netop etableret samarbejde med en svensk forhandler. Oplagt uudnyttet potentiale i restaurationsbranchen.

📈 Omsætningen kommer i dag primært fra organisk salg. Vi har tidligere haft gode resultater med annoncer på FB/IG, og der er stort potentiale for at øge salget gennem aktiv markedsføring bl.a. på
sociale platforme og nyhedsbreve.

Regnskab

Afkastningsgrad
-6%
Soliditetsgrad
79%
Likviditetsgrad
482%

Økonomiske nøgletal

Omsætning (Regnskabsår 1/7 til 30/6):
2023/til dag dato: 86.880 DKK
2022/2023: 92.629 DKK
2021/2022: 313.525 DKK
2020/2021: 721.676 DKK

DB-grader:
2023/til dag dato: Ca. 69%
2022/2023: 62%
2021/2022: 81%
2020/2021: 52%

Gennemsnitsordre 2023:
227 DKK

Pris for at købe en kunde:
Det meste salg kommer organisk, men Google Ads (pris/konventering) ligger på 6,15 kr.

Produktet

NipNap konceptet drejer sig om at nyde og dele snack på den rene måde. Man slipper for at få fingre i skålen med snacks og for at få fedtede fingre. Det er nemt og sjovt både for voksne og børn. NipNap’s mission er: ”At forbedre oplevelsen af at nyde snacks, for alle der vil hygge sig, ved at gøre det nemt, sjovt og trygt.”

NipNap bestikket sælges i  mange forskellige farver: ren bambus, dark, forrest green, pastel, guld og sølv samt en særlig julekollektion. Bestikket sælges enkeltvis eller i sæt af 4, 5 eller 10 stk. Sortimentet er desuden udvidet med andre bambusprodukter som et tapasfad, lange kaffeskeer og en stor madtang.
NipNap er delvis håndlavet i Kina, etisk sourcet og et bæredygtigt og aktuelt alternativ til plastik.

Markedsføringskanaler

NipNap repræsenteres via Facebook, Instagram, TikTok og nyhedsbrev. 
Trods en meget begrænset indsats i 2023 opnåede vi alligevel en fornuftig organisk omsætning. Det siger alt om potentialet.

Omkostninger

Virksomheden har få lave faste omkostninger i forbindelse med domæne/hosting, GS1 stregkoder, lovpligtig forsikring og årlig revisor. 

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

NipNap er en dansk startup virksomhed stiftet i august 2018 af Julie Bloch Schierbeck baseret på en stor passion for chips og bæredygtighed. I januar 2020 medvirkede NipNap i Løvens Hule. Vi fik over 9 minutters skærmtid til flere end 1 million danskere, og feedbacken var enormt positiv med en salgseffekt, der gjorde, at jeg gik fuldtid på NipNap. Det var et ekstremt markedsførings boost, der gør at NipNap fortsat har et højt kendskab i markedet. Vi fik kort efter udsendelsen en investor (Henrik Busch), som i dag ejer 15% af virksomheden. Virksomheden sælges samlet 100% til ny ejer. 

Markedet

NipNap købes både til eget brug og som oplagt gaveide. Julen er vores absolutte højsæson, men markedsføring i andre perioder baseret på et årshjul med oplagte anledninger giver også gode resultater. Vi har gode erfaringer med samarbejder om gavepakker med chokolade, både i vores egen webshop og hos chokolade-producenter.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen har været at få volumen på salget i forhold til distributionskanaler og webshop-salg samt at udnytte ekspansionsmuligheder til andre EU lande. Det kræver intensiv markedsføringsindsats og målrettet salgsarbejde. Der er et klart potentiale, som jeg på grund af barsel og ny graviditet ikke har kunne forfølge.

Stærke sider

Et unikt stærkt navn. Højt kendskab fra bl.a. Løvens Hule. Anerkendt for vores gode personlige kundeservice, og scorer højt på TrustPilot (4,8⭐️). 
NipNap er opbygget med en enkel værdikæde med en god pålidelig producent i Asien, som kun handler med os i Danmark.
Klart potentiale for en markant øgning af omsætning og distribution gennem øget markedsføring og flere distributører. 
Gennemarbejdet og testet markedsføringsmateriale med en række produktfotos, annoncer og pressemateriale, udarbejdet af professionelle samarbejdspartnere. Alt materiale medfølger i handelen.

Ideel køber

Hvis du har en passion for iværksætteri og/eller snacks, så er dette den perfekte webshop til dig. Om det skal være din første selvstændige virksomhed eller om NipNap skal indgå som en del af din portefølje, så er NipNap som brand og virksomhed en håndgribelig størrelse, der er nem at gå til. En investering, der med den rette indsats kan give et godt return-on-investment.

Opstartshjælp

Der tilbydes fuld hjælp til opstartsperioden, så NipNap får de bedste forudsætninger hos en ny ejer. Det gælder både oplæring i hjemmesiden, forsendelse, leverandørhåndtering, markedsføringsmateriale samt kundehåndtering b2c og b2b. 

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2006

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
37145

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
06-03-2024
Udbudspris 100.000 DKK