[MacKabler.dk] - 11 år gammel webshop med godt renommé og struktur

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
MacKabler blev stiftet i 2013 og sælger produkter inden for tilbehør til smartphones, computere og ligende med fokus på Apple produkter.

MacKabler.dk, en veletableret online forhandler af kabler og tilbehør til Apple-produkter, er nu tilgængelig for køb. Virksomheden, som har været i drift siden 2013, er kendt for sit brede udvalg af høj kvalitet produkter, fremragende kundeservice og et solidt, effektivt system, der sikrer en glat kundeoplevelse fra browsing til levering.
MacKabler har også sit eget brand M7 og er etableret i Sverige, Norge og Holland. Ejerne af MacKabler.dk søger at overdrage virksomheden til en køber, der har visionen og ressourcerne til at tage virksomheden til det næste niveau.

Med en trustpilot score på 4.8 med 3313 anmeldelser, 11.422 produkt anmeldelser, en NPS score på 64 og en bred kendskab blandt alle i Danmark er troværdigheden i orden.

Økonomiske nøgletal

45-47% avance.
500.000 kr. varelager hvor af 20% består af lager af eget mærke M7.
Overskud i årene 2020,2021,2022. Underskud 2023.
16% af omsætning går til Google Ads. Kører på POAS (ikke ROAS)
Gæld:
- Banklån med månedlig afdrag. Sidste rate midt-2026
- Kassekredit.

Køber kan enten betale købsprisen og overtage virksomheden med gæld (ca. 800.000) eller betale 900.000 kr og tage over gælden fra lån og kassekredit.

Regnskab

  • Omsætning:5.600.000 DKK
  • Ebitda: 238.146 DKK
  • Resultat før skat: 284.854 DKK
  • Balancesum: 793.680 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Mackabler.dk er den førende online Apple ekspert på tilbehørsmarkedet til iPhone, iPad og Mac. Vi tilbyder vores kunder alternativer, i enhver prisklasse, af tilbehør til deres Apple enheder. Med grundig information, hurtig levering og effektiv kundeservice, er vi hos mange Apple brugere deres foretrukne go-to sted online, når der mangler tilbehør.

Markedsføringskanaler

SEO, Google Ads, Affiliate og nyhedsbrev.

Fordeling af omsætning:
- Google Ads: 45%
- SEO: 20%
- Affiliate: 15%
- Direkte: 10%
- Nyhedsbrev: 8%
- Blandet: 2%

Omkostninger

200.000 kr. ca månedlige omkostninger. Men kan gøres meget billigere hvis du selv har mandskab, da der sammenlagt kun er omkring 1 fuldtidsstilling i behov på shoppen.

Aktiver

500.000 varelager og ellers det normale - hævesænke borde, skærme, reoler, printere og computer.
Disse sider:
https://mac-kabels.nl
https://cablesformac.com
https://mackabler.no
https://mackablar.se
https://mackabler.dk
https://gixmo.dk
https://forsejt.dk
https://m7.dk
M7 varemærket som bliver forhandlet flere steder.

Varelager på 500.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

MacKabler blev stiftet af Anders og Jonathan, som selv er store Apple fans og elsker teknik. De er uddannede multimediedesigner og web udvikler og det har virksomheden båret præg af. MacKabler blev stiftet i 2013 da vi mente der var et hul i markedet. Tilbehør til Apple produkter behøver ikke være dyrt og vi var trætte af at mange oversolgte produkter, når alternativer var mere end rigeligt.

De første 6 måneder kørte MacKabler som dropshipping og da vi kunne lave alle systemer og shoppen selv havde vi ingen omkostninger eller indskudt penge. Efter 6 måneder begyndte vi at have varer hjemme selv og siden 2014 har vi haft kontor og udbetalt løn.

I 2015 vælger vi at lave vores eget brand M7. Vi startede med MFi Lightning kabler og blev certificeret producent hos Apple. Siden den dag har vi udvidet med flere produkter og har i dag over 30 produkter i vores eget mærke.

Over årene har vi brugt meget tid på at automatisere processer som er repetitive med egne systemer som er nemme at benytte. Det betyder at vi er effektive og kan klare langt mere med færre ressourcer. Vi har også bygget end masse systemer til tracking, avancer, indkøber og meget mere så der er tal og data 360 grader rundt.

Vi benytter i dag i høj grad også AI til rigtig mange opgaver, indkøb, oversættelser, relateret produkter, søgemaskinen.

Med en trustpilot score på 4.8 med 3313 anmeldelser, 11.422 produkt anmeldelser, en NPS score på 64 og en bred kendskab blandt alle i Danmark er troværdigheden i orden.

I dag består teamet af 2 fuldtidsansatte, en pensionist og ungarbejder som arbejder deltid på lageret.

Tanken bag MacKabler har altid været at vi gerne vil gøre det nemt og sikkert at finde de produkter man søger, uden at man selv skal være ekspert. Vi ♥ Apple produkter og elektronik.

Elektronikverdenen er et komplekst område, som udvikler sig med lynets hast. Igennem vidensdeling og kommunikation i øjenhøjde med kunden, simplificerer vi kompleksiteten og skaber tilliden.

MacKablar har kørt i et I/S frem til juni 2023 hvor driften er rykket over i et ApS.

Markedet

Det er ingen hemmelighed at der er meget konkurrence. Derfor har vi valgt en nichemarked og i dag anses vi også for at være eksperter. Vi har mange konkurrenter og selv Humac, Elgiganten og Apple henviser tit kunder til os.

Vores produkter er need-to-have og således har ens kunder altid brug for et produkt. Kunderne ønsker derfor også varen hurtigt og derfor tilbyde vi dag-til-dag levering.

Svagheder/udfordringer

E-commerce oplever nedgang i disse år, men der er ingen tvivl om at markedet har stabiliseret sig og flere rapporter indikere at der igen vil være vækst fra Q3 2024.

Stærke sider

Vi er gode til SEO, vi har automatiseret en masse processer, har en masse nemme systemer, vi bruger AI og har et godt fundament bygget. Med 11 år på bagen er MacKabler et velkendt mærke med stadig uudnyttet potentiale.

Eksempler.
- Når dansk tekst skrives vil den i løbet af en dag automatisk oversættes til Engelsk, Hollandsk, Svensk og Norsk med GPT4 (eller 3.5).
- Kunder modtager personaliseret mail, ud fra deres køb, med en invitation til Trustpilot.
- Vores indkøbsystem går efter at vi har ~3 måneders lager liggende (pånær M7). Den basere det på historiske data +/- vores vækst fra sidste år.
- Vi måler og oplyser vores NPS score, vores gennemsnitlige mailsvartid og hvor mange kunder fortryder dette produkt direkte på produkterne. Alt sammen er automatisk regnet ud og er live data.
- 50 andre systemer

Alle disse systemer er bygget selv, så her betaler du kun for ChatGPT (når det bruges).

Strategi

MacKablers strategi er at styrke sit eget brand M7 med flere produkter. Få en stærkere position på det skandinaviske marked samt sikre vækst med de rette produkter, content og priser.

Vision

Vi vil gerne gøre det nemt og sikkert at finde de produkter man søger, uden at man selv skal være ekspert.
Lede det danske marked for tilbehør til Apple produkter med lave priser, hurtig levering og god service.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person eller virksomhed, der allerede er aktiv inden for e-handel og som har kapaciteten til at skalere op.

MacKabler er en attraktiv mulighed for hurtigt at generere overskud, da den i øjeblikket drives af 2 fuldtids- og 2 deltidsmedarbejdere. Med effektiv integration af processer, især for en køber der allerede er etableret i e-handelsbranchen, kan der opnås betydelige besparelser på omkostninger, potentielt med behov for kun én yderligere medarbejder.

Opstartshjælp

For at sikre den bedst mulige overdragelse, tilbyder vi vores assistance gennem hele processen. Derudover er der mulighed for, at den nuværende ejer kan blive i virksomheden i en overgangsperiode.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
8625

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
37130

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
01-03-2024
Udbudspris 100.000 DKK