Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 240.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Hurtig selvkørende webshop med omsætning fra dag 1

Bramstræde, Helsingør
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Vil du have en hurtig og responsiv webshop, der genererer salg for lave omkostninger?

Ønsker du en webshop med salg fra første dag?

Nobostyle er et unikt bolig og interiør univers med eksklusive forhandler aftaler, som få i Danmark har inklusiv Illumsbolighus. Vi gør meget ud af at adskille os fra konkurrenter og have et stilrent koncept med nordiske minimalistiske vare, der er tidløse i farverne.

Webshoppen har integreret Nyhedbrev, Ønskeskyen og er opsat i Woocommerce med bla. Mobilepay, Applypay, Googlepay check-out muligheder. Der har været omsat for mere end 200.000 i November måned alene for et begrænset markedsføringsbudget. Derfor er der mange muligheder for at upskalere for få markedsføringskroner.

Webshoppen er bygget op SEO mæssigt korrekt og har tilknyttet ekstern og intern linkbuilding. På baggrund af dette omsætter webshoppen også på søgerords rangeringer og billedsøgninger. Nobostyle.com fik et facelift i sommeren 2023 og er derfor også hastighedsoptimeret samt interaktiv og Mobilvenlig.

På instagram har Nobostyle 8.000+ følgere og har pt. en fysisk butik tilknyttet.
Ønskes butikslokaler og firmabil med kan dette aftales nærmere.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Regnskab

Afkastningsgrad
-31%
Soliditetsgrad
-19%
Likviditetsgrad
71%

Økonomiske nøgletal

I 2022 åbnede vi den fysiske butik på 3 etager i Helsingør bymidte. Her brugte vi en del på opstart og interiør til butikken og kom derfor ud med et lille underskud på trods af Krig i EU og høje rentestigninger. Hvilket indikere at der er meget mere at komme efter.
Omsætning 2022 1,3 mio DKK, overført resultat -106.797 DKK.

Produktet

På Nobostyle.com finder du eksklusive og highend møbler fra det Hollandske designer firma Eichholtz.com samt møbler fra den svenske producent Artwood.se. Begge er anerkendte i udlandet for deres kvalitet og eksklusive design. Derudover sælger vi også alabast lysestager og silkelamper, marmorborde og gulvtæpper fra de danske producenter 101CPH, Oisoioi, Sirocco Living og Specktrum, der er hovedpulsåren i omsætningen.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder os primært via vores instagram, SEO og via Google Ads.
Det vi sælger mest er vores alabast lysestager, der er meget få i DK som sælger. Men vi sælger også mange gulvtæpper og marmorborde. Vi har opbygget webshoppen baseret på søgeordsrelaterede termer, så vi også kommer frem alene på dette.

Webshoppen har tilknyttet et nyhedsbrev, der også har genereret flere salg.
På instagram har vi 8.000+ følgere og ca. 1.200 på FB. På Google har vi 5 stjernede anmeldelser.

Omkostninger

Pt. Har vi en husleje på 21.000 inkl. moms og inkluderet varme, el, vand osv.
Ellers er der kun variable udgifter efter antal ordre og markedsføring.

Shopsystem

Aktiver

I den fysiske butik er der kontor, thekøkken og toilet samt lager.
Vi har pt. også en varebil, som vi bruger til leverancer.

Varelager på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg startede med min webshop, som et sideprojekt da jeg selv har arbejdet med webudvikling og siddet i SEO bureau samt arbejdet med google ads. Herefter har jeg taget på messer i blandt andet Paris, hvor jeg fandt nogle unikke forhandlere som ikke mange har i DK. Det gik jeg meget op i netop for at skille mig ud og gøre konkurrencen mindre.

Da der var gang i webshoppen og jeg handlede med eksklusive og highend designer sofaer var der flere, som spurgte hvor de kunne prøve dem og mærke kvaliteten. Derfor åbnede jeg i 2022 en fysisk butik på 3 etager. På baggrund af dette har jeg også indrettet flere hjem. Næsten alle der kommer ned i butikken er helt vild med stilen, fordi den er tidløs og meget konkret i farver som hvid, beige, grå, sort og jordfarver. Derfor passer møblerne og interiør til alle typer hjem uanset, hvor vildt man bor.

Markedet

Markedet indenfor boliginteriør og møbler bliver større og større. Der er få konkurrenter på de brands jeg sælger og alabast ligger Nobostyle.com nr.1 SEO mæssigt, hvilket også gør det let at lave Ads på dem.

Der er endnu få i DK, der har det koncept og den stil, som Nobostyle.com levere. Mange af vores konkurrenter har ikke en optimeret webshop, der er brugervenlig og mobilvenlig eller er sat logisk op for kunden. Det har jeg tænkt meget ind i brugeroplevelsen med min erfaring.

Svagheder/udfordringer

Svaghederne er at der i den fysiske butik ikke er den store aktivitet efter kursen på den svenske krone er faldet. Tilgengæld kan man med de online platforme omsætte for mere og derved anvende lokalerne, hvis man vil som showroom/butik. Det er ikke en nødvendighed at overtage lokalerne, man kan også køre webshoppen alene.

Der er hele tiden nogle, der flytter i en ny lejlighed/går fra hinanden/flytter sammen/flytter hjemmefra eller laver om. Derfor sælger Nobostyle.com også mange gulvtæpper, plaider, puder, duftpinde osv, som dækker hverdagens køb.

Stærke sider

Vi ligger godt på Google SEO mæssigt
Der er få konkurrenter i det stilmæssige univers
Vi har etableret 8.000+ følgere på instagram
Det er let at rykke på Ads
Eksklusive leverandør aftaler
Ny hurtig og responsiv webshop med tilknyttet nyhedsbrev

Strategi

Vi har valgt at føre brands, som få i branchen har. Dette gør at der ikke er stor konkurrence på den front. De brands vi udvælger afspejler stilen i markedet med organiske former osv. Vi bruger butikken som showroom og fokuserer på den online del.

Når vi bruger penge på google ads, så fokuserer vi på de varer, som omsætter bedst og har størst avance samt lave klikpriser.

Vision

Visionen for Nobostyle,.com er at blive den foretrukne webshop indenfor moderne og highend på møbler og interiør, men til medium plus priser på niveau med Bolia.com.
Det er lyst elegant og eksklusivt design med tidløse design.

Ideel køber

Den perfekte køber vil være til dig, som har erfaring med at drive en webshop og har kapital til at køre på med Google ads. Du vil få omsætning allerede fra første dag. Du skal have indsigt i sociale medier og passion for boligindretning. Du behøver ikke den store erfaring med ads, seo osv. Det kan du eksempelvis betale et bureau til.

Opstartshjælp

Jeg ønsker ikke at blive i virksomheden, men vil meget gerne hjælpe med at overdrage det og give alle forhandler aftaler videre. Jeg kan sagtens hjælpe i opstarten ift. hvordan vi plejer at drive den.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
300.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
10 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2065

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
36994

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-01-2024
Udbudspris 240.000 DKK