TO FUNGERENDE SHOPS, SAMME CVR NR - Nichebutik og Stort Potentiale

Yderholmen, Ballerup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshops med lager i Ballerup, se på: Blinkesko.dk og Cosylove.dk

Efter mange år med Blinkesko.dk har vi i marts 2021 opstartet endnu en webshop cosylove.dk, den har kostet blod sved og tårer og har et kæmpe potentiale som vi ikke kan honorere. Vi har ekstern virksomhed på Bonzer som er i gang med organisk SEO, ligesom de har i sommeren 2023 været behjælpelige med at flytte shoppen over i shopify, der er en rigtig god platform til udvidelser af det i forvejen ret store sortiment vi har.
det der kan købes er på lager i Ballerup hvor vi pakker begge shopkunder dagligt. fra to opdelte lagre, da det jo åbenlyst ikke er ting man skal blande sammen.

Regnskab

Afkastningsgrad
-20%
Soliditetsgrad
34%
Likviditetsgrad
141%

Økonomiske nøgletal

Begge shop ligger i samme cvr nummer og regnskab hvilket afspejlers sig i regnskabet at vi har satset på opstarten af cosylove, nærmere herom ved evt. seriøs interesse.

Produktet

Blinkesko.dk er nichebutikken og en drømmeverden for alle børn mellem 1 og 9 år. sko der blinker. Vi har højsæson marts/april/maj og igen August/september/oktober - efterfulgt af black friday og selvfølgelig hele december hvor blinkesko er det største julegaveønske. - vi handler direkte med leverandørerne og den største er ZIGZAG / sportsgroup og GEOX. Til den prisbevidste og til den kvalitetsbevidste forælder.

Cosylove.dk er opstartet med kig på den helt store spiller på markedet Sinful.dk - en spændende branche som altid vil være en oplagt webshop, da diskretion er en af de vigtigste parametre. Cosylove har i opstarten kostet os en del, hvilket kan aflæses i det negative regnskab, det er dog nu oppe og køre, investeringerne er gjort, kommende regnskabsår vil dog stadig have brug for SEO optimering eksternt eller evt. en købers egen energi.

Webshops sælger des mere der arbejdes med dem. Den erfaring kan vi med sikkerhed sige er sand, efter mange års erfaring.

Markedsføringskanaler

Aktiver

Vi har bygget lager og pakke faciliteter i Ballerup, hvorfra det er muligt at starte op - og det kunne evt lejes på sigt, hvis man ønsker at fortsætte i vore lokaler.
Alle programmer i den daglige drift ligger online - post label printer og program osv følger med lageret

Varelager på 500.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Opstartshjælp

Klart en stor mundfuld at overtage to fungerende webshops, derfor vil vi også foreslå at opstarten foregår så længe det er købers ønske i vore lokaler. Hjælpen vil være til rådighed 8-16 - og dækker alt omkring drift, eksterne SEO virksomheder, kundepleje, regnskab og shoparbejdet.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
300.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
10 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1603

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36704

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-09-2023
Udbudspris 600.000 DKK