Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 895.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Invester i Vækst | Webshop med stort potentiale og høj profit | Ny ejer søges!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Ta' dit næste skridt i din E-handelsrejse - Ekstremt efterspurgt produkt med enesalg i Europa, som har været udsolgt flere gange i 2023.

3 år gammel webshop-forretning, hvoraf 2 år har været brugt til forberedelse af platform og produkt. Salget startede i 2023 og produktet har været udsolgt gange flere.

6 Hurtige:
- Sælger 1-2 generatorer hver dag (mellem 5-7495kr pr. stk)
- Meget høj produktmargen (avance: 44,40%-66,70%) (fortjeneste: 80-200,00%)
- Har netop genereret 81.610,75kr i omsætning de sidste 7 dage med kun 3500kr brugt på markedsføring (G-Ads). Dette har givet et overskud på 7 dage på 35000 kr. Det er realistisk at forvente, at dette resultat kan opretholdes henover et år - hvilket ville give overskud på 1.800.000kr.
- Vi har ingen returneringer haft. Kun tilfredse kunder.
- Forretningen har været drevet af 1 person alene.
- Med den nuværende omsætning, kan forretningen drives med blot få timers ugentligt arbejde.

Der har været meget stor efterspørgsel på produktet, hvilket har ført til flere omgange af udsolgte perioder. Det er ærgerligt, da det har betydet en del af 2023 salget ikke har kunne realiseres grundet varemangel.

Hvis vi ikke havde været udsolgt, ville vi have forventet at have solgt mindst 300 og op til 450 generatorer i 2023 (Oms: 1.799700-2.697750), med en profit på 600.800-900.000 kr.

Økonomiske nøgletal

Bemærk - Grundet stor efterspørgsel, er jeg blevet væltet bagover, med udsolgte perioder, og fabrikken har haft corona problemer. Derfor har jeg ganget Kpi'er op, for at give et mere retvisende billede af årsresultatet (realiseret salg 100stk, på en salgsperriode af 120dage). De dårlige perioder er også medtaget.


Nøgletal, med alle omkostninger (ex moms):

Solgte: 291 stk.
Gns. Salgspris: 3.855,8kr pr stk
Årets omsætning: 1.124.254,08kr
Overskud: 409.033kr

Produkt:
Total avance: 48,70%
Fortjeneste i procent: 94,93%
Gns rabat givet til kunder i procent (med hovedsæde på salgspris af 7.450kr): 35,79%

Overskud før skat: 409.033 DKK

Produktet

Produktet er en bærbar benzin generator, der er resultatet af omhyggelig forskning fra os og udvikling fra producenten. Den skal levere den højst mulige kvalitet og ydeevne til kunderne. Den anvendes af håndværkere, til vands, sommerhuset eller festivalen - overalt hvor der er behov for strøm, men hvor der ikke er adgang til elnettet. Den klarer sig exceptionelt godt i konkurrence med Honda, Champion samt andre store spillere på markedet med sine specifikationer og pris.

Produktet kræver ikke særlige færdigheder fra ejeren. Med andre ord, behøver du ikke have omfattende viden om generatorer, for at drive forretningen.

Salgsprisen for vores produkt har hovedsæde på 7450kr, men bliver solgt med et gennemsnit på 5995kr (rabatkoder, udsalg, etc). Produktomkostningerne er 1.919,57kr med yderligere 100 kr pr stk. for fragten fra fabrik til lager. Dette resulterer i betydeligt høje profitter.

Markedsføringskanaler

Når det kommer til at finde vores kunder, har vi en række strategier og kanaler, som vi bruger for at øge synligheden af vores virksomhed.

Betalt reklame: Vi har brugt Google Ads til at målrette vores annoncer til potentielle kunder. Det er også forsøgt med facebook ads, men uden rette knowhow har dette ikke ført til brugtbart salg. Med Google ads giver dette os mulighed for at nå ud til dem, der allerede viser interesse for lignende produkter eller tjenester som vores produkt.

E-mail-marketing: Vi har opbygget en e-mail-liste med kunder, der har vist interesse for vores produkter. Vi bruger e-mail-marketing til at sende nyheder, tilbud og opdateringer til denne målgruppe.

Mund til mund: Tilfredse kunder har været en stor kilde til henvisninger. Når folk har haft en positiv oplevelse med vores generatorer, anbefaler de ofte vores produkter til venner, familie og kolleger.

Der er ikke gjort en stor indsats for hverken seo, trustpilot eller lign., da der har været travlt med salget alene.

Omkostninger

Omkostninger:

Indkøb:
576.000kr

Markedsføring (G-ads):
DK: 55.200kr
SV: 40800kr
Total: 96000kr
ROI: 13,1

Fragt (vi tilbyder gratis hjemmelevering med postnord):
43.200kr

Andre omkostninger:
21.000kr

Total omkostninger:
715.221 kr

______________________________

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden omfatter en WordPress-hjemmeside med WooCommerce-integration og betalingsbehandling via Stripe og Quickpay. Hele virksomhedens platform har gennemgået avancerede CRO optimationer, for at øge konverteringsraten til max. Der ligger tekniskfil, CE, call to action-plan, kaldeliste på 1000 virksomheder (email, adresser, telefonumre) som er i målgruppen klar til coldcall, markedføringsvideoer, proffesionel grafik (grafik, billeder, designs), demo modeller, CRO Rapporter, MDR.

Varelager medfølger, og kan gives som prisnedslag.

Lageret er blevet administreret fra en hjemmebaseret beliggenhed (en gård), og hele virksomheden er blevet skabt og drevet af en enkelt person, som desværre er blevet påvirket af sygdom (stress) og derfor mener, at det er bedst at lade nogen andre skalere virksomheden. Tidligere ejer har dedikeret mange timer selv og med samarbejdspartnere til projektet og har investeret betydelige ressourcer i projektet. Projektet går helt tilbage til 2020, men som nu er på vinger.

Hele projektet kan udvides til at dække alle EU-lande og USA. Projektet rummer enormt potentiale med betydelige vækstmuligheder, som tidligere nævnt.

Denne succes er blevet opnået med kun ét produkt, og inden for produktlinjen er der potentiale, for at tilbyde både større og mindre modeller samt reservedele og olie.

Ejeren har ikke implementeret specifikke marketingindsatser, for at udvide virksomheden (feks. nedbringe ROA) udover forsøgt på at sælge produktet i to lande (Danmark og Sverige), hvilket har givet betydelig succes. Virksomheden er flytbar, og med få ændringer kan den flyttes eller ændres.

Inventar på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Historien om vores virksomhed startede med en idé, om at skabe noget unikt og noget der manglede.

Jeg var i en situation, hvor jeg ledte efter en pålidelig generator til mine egne behov. Jeg boede på en gård, og havde behov for alternativ til forlængerledningerne. Jeg forsøgte at finde den perfekte generator på markedet, en der kombinerede pålidelighed, ydeevne og rimelige priser. Men det viste sig, at være en udfordrende opgave.

Den frustration jeg oplevede, blev det der startede virksomheden. Jeg begyndte at dykke ned i en verden af generatorer, udforske teknologier og designs. Derefter begyndte jeg, at arbejde på min egen vision af den ideelle generator.

I dag, hvor jeg ønsker at sælge virksomheden, er det med en blanding af følelser. Det har været en fantastisk rejse, særligt fordi det er et projekt, hvor man virkelig kan drømme stort.

Den sælges alene på grund af at videre vækst kræver mere arbejde end jeg kan ligge i det, uden at forværre mit helbred. Den pris er jeg blevet bekendt med, jeg ikke kan betale.

Markedet

Det globale marked for bærbare generatorer havde en værdi på 4,43 milliarder USD i 2021 og forventes at nå 7,01 milliarder USD inden 2030. Vores brand har opnået bemærkelsesværdig succes både i Danmark og Sverige. Derudover ejer vi et .com-domæne, der henvender sig til en bredere europæisk målgruppe, eller det kan fungere som en strategisk mulighed, hvis virksomheden overvejer at udvide til andre lande en Danmark og Sverige. Vores WPML plugin, gør det også nemt at få lavet hjemmesiden sprogvenlig til finsk, norsk eller tysk. Vores nuværende kunder omfatter personer i fjerntliggende områder, detail- og forsyningsvirksomheder, eventarrangører, camping- og friluftsentusiaster samt bygge- og anlægsindustrien.

Stærke sider

Vi er samlet set bedre end konkurrenterne, fordi vi kan tilbyde noget der er halvt så dyrt som Honda, men yder det samme kvalitetsmæssigt. Derudover har vi fordelen, at kunne kalde os en direkte producent af produktet (jf. dansk lov). Dette giver mange muligheder for salg gennem 3. part, med kommision (på todo listen har det længe været at lave samarbejde med forhandlere, særligt fordi vi med så stor avance kan tilbyde en noget højere kommision end konkurrenter) eller en langt bedre salgstale i telefonen.

- Vores navn differencere sig til et mere moderne syn på generatorer, - og som ikke begrænser sortimentet.

- Meget høj efterspørgsel, hvor vi har oplevet vedvarende udsolgt status i løbet af 2023.

- Vi sælger dagligt 1-2 generatorer til en pris af omkring 6000kr (inkl moms), hvilket giver en meget høj produktmargen på 58%.

- I de seneste 7 dage, har vi genereret imponerende 85.552,06kr i omsætning med blot 3500kr i annonceomkostninger. Dette indikerer en yderst effektiv og rentabel markedsføringsstrategi, som blot skulle i gang, med den rigtige kampagne.

- Vi kan prale af en 0% returrate, hvilket betyder, at vores kunder er yderst tilfredse med vores produkt og tjenester.

- Med den nuværende opsætning, kan virksomheden drives med blot få timers arbejde om ugen. Dette frigiver tid til at fokusere på vækst og udvikling af virksomheden, - eller drive den mere passivt.

Ideel køber

Der søges en køber, der er lige så begejstret som os, for de muligheder vores virksomhed repræsenterer. Målet er, at finde en passende køber, der deler vores vision og kan fortsætte den positive udvikling, vi har opnået.

Grundet sygdom prioriteres en hurtig og effektiv handel. Samtidig med at vi arbejder på at opretholde en gnidningsløs overgang og sikre succes for alle parter.

Opstartshjælp

Dette aftales internt og er ikke udelukket.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2420

Sælger kontaktet:
23

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
36702

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
26-09-2023
Udbudspris 895.000 DKK