Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 250.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Etableret online skjorte-virksomhed til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Er du interesseret i at være en del af det danske skjorte-eventyr?

Sumisura blev etableret i 2006 og var pioner inde for online salg af skjorter. Virksomheden har i dag en stor, loyal kundebase og sælger udelukkende produkterne via Sumisura.com(dk). Webshoppen (Shopify) blev relanceret i 2022. Sumisura er på både Instagram, Facebook og Twitter og bruger kanalerne til at drive salg.

Sumisuras markedsposition har ligget fast siden lanceringen i 2006, hvor kunderne har oplevet en høj kvalitet af egyptisk bomuld og håndsyede skjorter til en attraktiv pris.
Sumisura har gennem årene fastholdt en loyal kundebase og har en meget høj score på Trustpilot. Sumisuras kunder fremhæver kundeservice og høj produktkvalitet til en attraktiv pris som en del af købsoplevelsen

De sidste to år er der investeret væsentlige ressourcer i en opgradering af skjortekvaliteten og købsoplevelsen. Varelageret fremstår alene af kurante varer, og salgsudviklingen for 2023 ligger ÅTD i index 130.

Vores webshop er baseret på Shopify med et theme fra ”Out of the Sandbox”. Alle integrationer og betalingsløsninger er oprettet. Email-markedsføring foregår via Klaviyo, der har et godt og nært samspil med Shopify, hvilket giver mulighed for mange automatiske flows.

Sumisura har etableret en stor, aktiv kundebase, der responderer godt på direct marketing med en åbningsrate på tæt på 50% og høj konvertering.

Udover skjorter forhandles der desuden sokker fra brandet 10socks.com, special-designede t-shirts til at have under skjorterne i helt exceptionel høj kvalitet samt polo-shirts og strik.

Firmaet er sat til salg, da ledelsen ikke kan bidrage med tilstrækkelige ressourcer til at indfri et stort vækstpotentiale.

I forbindelse med salget af virksomheden vil sælger i en overgangsperiode være behjælpelige med at introducere køber til virksomhedens systemer, produkter og leverandører og at hjælpe til at få en succesfuld overdragelse af Sumisura.

Prisen på virksomheden kan stykkes sammen på flere måder, og de 250.000 kr nævnt i annoncen er et udgangspunkt for en samtale. Herudover findes varelager og andre muligheder som vi gerne vil indgå i dialog om.

Økonomiske nøgletal

Brands: Sumisura og 10Socks.com
Sumisura har eksisteret siden 2006.
Sumisura har gennem 17 år solgt til ca. 11.000 unikke kunder og har haft en samlet omsætning på ca. DKK 30 mio.
Over 80% af varelageret er indkøbt 2022/2023
Omsætningstal og overskudsgrader kan oplyses efter nærmere dialog.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Sumisura forhandler stilsikre og tidløse skjorter. Der er ikke fokus på fashion trends – men fokus på klassiske modeller og et kontemporært snit, som kontinuerligt er blevet forbedret.

Sumisura repræsenterer ”skjortenørderi” fra kravespids til manchet. Der er kælet for detaljerne, og Sumisura garanterer skjorter af høj kvalitet til attraktive priser. Skjorterne er produceret i ægte egyptisk bomuld, med er kvalitet der er blandt de bedste 3% i verden.

Firmaet har eksisteret siden 2006 og har via kontinuerlig produktudvikling og ekstraordinær kundeservice opbygget en meget loyal kundebase, der år efter år vender tilbage for at handle hverdagsuniformen.

Med en score på Trustpilot på 4,7, skal der meget til for at forbedre kundeoplevelsen. Men Sumisura har arbejdet ihærdigt for løbende at skabe endnu bedre kundeservice og endnu mere kvalitet for pengene.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Shopify, Klaviyo og betalingsløsninger i den billige ende.
Produktionsomkostninger mv kan oplyses efter nærmere dialog.
I dag anvendes der lagerhotel.

Shopsystem

Varelager på 600.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Det er relativt let at drive Sumisura. Produktet er godt, og kunderne elsker det. Der er mange loyale kunder, som vender tilbage af sig selv, og mange reagerer positivt, når vi sender mails ud.

Køber skal have interesse og flair for at arbejde med e-commerce, dette fsva. SoMe og SEO/SEM, samt have evnen til at løbende at udvikle og forbedre markedsføring i samspil med tilpasninger og udviklinger på webplatformen.

Der vil være en fordel, at der er en ”nørdet” interesse for tekstiler, håndelag og udvikling i branchen. Leverandører og generelle kontaktflader er internationale, hvorfor man skal beherske engelsk og have flair for samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere.

Opstartshjælp

I forbindelse med overdragelsen vil sælger være behjælpelige med at introducere køber til virksomheden systemer, produkter og leverandører samt hjælpe med en god og succesfuld overdragelse af firmaet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4056

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36693

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-09-2023
Udbudspris 250.000 DKK