Succesfuld webshop med skønhedsprodukter, omsat for 2.84 mio

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Virksomheden blev stiftet i 2022 og har siden oplevet voldsom vækst. Virksomheden er pt. kun åben i Danmark, men har kæmpe potentiale i Skandinavien og resten af Europa (internationale domæner ejes). Omsætning fra 1 marts 2022 til 31 januar 2024 udgør 2.84 mil.

Virksomheden er bygget på høj profitmargin og lave driftsomkostninger. Alle produkter har en margin på 75% eller højere. Den gennemsnitlige ordreværdi ligger højt på 300 kr. Returprocenten er på 2%, hvilket afspejler den høje produktkvalitet. Du vil overtage en køreklar webshop (med varelager og automatiserede processer), som tjener penge fra første dag.

EMAIL-MARKETING:
Der er investeret 100.000 kr. i et avanceret emailmarketing-setup, som er udviklet af et absolut emailmarketing-bureau. Der er 3000 læsere af nyhedsbrevet.

LAGER:
På nuværende tidspunkt har lageret været på min bopæl, og der har derfor ikke været nogen eksterne lageromkostninger. Dette kan selvfølgelig outsources hvis man ikke ønsker at stå for lager aktivitet så som
(varemodtagelse, forsendelse af pakker, returhåndtering).

OVERTAGELSE:
For at sikre, at overdragelsen bliver så gnidningsfri som muligt, vil jeg være behjælpelig med spørgsmål m.m i op til 6 måneder. Derudover er du altid velkommen til, at kontakte mig ved spørgsmål, strategi og sparring.

Jeg sælger virksomheden pga. mit helbred. Jeg har drevet virksomheden alene ved siden af studie på CPH business, og jeg kan ikke længere følge med i begge dele. Det har desværre ført til stress, at jeg har så mange bolde i luften. Jeg har derfor besluttet, at give virksomheden videre til én, der har tiden til, at indløse dens enorme potentiale. Afhængig af ambitioner, vil jeg anbefale, at virksomheden drives af 1-2 personer.

DRIFT:
Opgaver, der skal håndteres: kundeservice, ordrebehandling og afsendelse, vedligeholdelse af sociale medier, udarbejdelse af nyhedsbreve samt ledelse af markedsføringsstrategier for at fremme vækst.
Nødvendige timer til at drive virksomheden:10 - 37 timer ugentligt til at styre og udvikle virksomheden vil være nødvendigt - 8 timer med fokus på optimering af meta-annoncekampagner.

Automatisering af alle aspekter af virksomheden er mulig
Leverandør: Varerne kommer i øjeblikket fra pålidelige partnere i østen. Jeg har opbygget stærke relationer til disse leverandører, som du uden problemer vil overtage.
Videoer og billede content til diverse reklame vil også blive leveret i forbindelse med salget.

Økonomiske nøgletal

Alle eksisterende produkter har en margin på +75% og der er dermed en rigtig sund dækningsgrad. Du overtager en køreklar webshop, som kan tjene penge fra første dag du starter annoncerne.

Salgspris: 997.000 DKK. Kontakt mig endelig, så vi kan tage en snak om prisen og evt. finansiering.

Overskud før skat: 980.000 DKK

Produktet

Markedet for skønhedsprodukter er utrolig stort. Vores produkter købes af folk i alle aldre - både kvinder i 60'erne og piger i 20'erne. Vi sælger hårfjerning, hårstyling m.m.
Det er simpelt, at finde nye produkter til kataloget, grundet den store målgruppe og den brede niche. Alle nuværende produkter har en margin på +75% og er dermed meget profitable.

Markedsføringskanaler

Virksomheden sælger primært sine skønhedsprodukter via Meta annoncering på Facebook & Instagram. Vi har efterhåndet opbygget et godt ry, og vi får mange passive salg ved kunder der anbefaler til deres venner eller familie.
Hjemmesiden er SEO optimeret og ligger googles første side indenfor de topsælgende produkter.

Shopsystem

Varelager på 45.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være dig, som har styr på markedsføring og ved hvordan du skal opsætte køre annoncer på Meta. Det kunne være et plus at have tidligere erfaringer med E-commerce, men ikke et must.

Opstartshjælp

Jeg vil meget gerne stå til rådighed den første måned efter køb, for at sikre en glidende overgang af firmaet. Det vil være muligt for os at tage møder, eller for dig at kontakt mig på mail.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
666

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36587

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
21-08-2023
Udbudspris 997.000 DKK